Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Η BMW στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019».

Επανδρωμένο με Πανελλαδικές Πρεμιέρες και νέα, λαμπερά μοντέλα το περίπτερο της BMW στη φετινή έκθεση αυτοκινήτου.

Σειρά 1
·
X1
·
X2
·
BMW iPerformance Automobiles
·
X3 xDrive30e
·
X5 xDrive45e
·
BMW i Automobiles
·
BMW i3s
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~266,76 KB)
  
Photos(13x, ~125,65 MB)

Αθήνα. Σε ένα εντυπωσιακό περίπτερο (Νο. 9), η BMW θα υποδεχθεί τους επισκέπτες της φετινής έκθεσης «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019», που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού, από τις 9 - 17 Νοεμβρίου. Στο επίκεντρο η νέα BMW X1, η ολοκαίνουργια νέα BMW Σειρά 1 αλλά και οι Πανελλάδικές πρεμιέρες της νέας Plug-in υβριδικής BMW X3 και της νέας Plug-in υβριδικής BMW Χ5.

 

Η νέα Plug-in υβριδική BMW X 3 xDrive 30 e συνδυάζει την ευελιξία ενός premium μεσαίου SAV με την προηγμένη τεχνολογία του BMW eDrive. Ο στιβαρός χαρακτήρας, οι σπορ επιδόσεις και το σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive – που είναι ενεργό και στο πρόγραμμα αμιγούς ηλεκτροκίνησης – συνδυάζονται με εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων. Χάρη στη νέας γενιάς τεχνολογία μπαταρίας, η BMW X3 xDrive30e πετυχαίνει ηλεκτρική αυτονομία έως 50 km*.

 

Πανελλαδική Πρεμιέρα θα κάνει και η νέα Plug-in υβριδική BMW X5 xDrive45e. Πιο εντυπωσιακή από ποτέ, η δεύτερη γενιά του plug-in υβριδικού μοντέλου συνδυάζει κορυφαίες επιδόσεις έχοντας ισχύ 394 hp, με τις αρετές της ηλεκτροκίνησης. Με τη νέα γενιά μπαταριών η ηλεκτρική αυτονομία της BMW X5 xDrive45e φτάνει τα 87 km*, στο νέο κύκλο δοκιμών WLTP, η οποία είναι πάνω από τρεις φορές μεγαλύτερη σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

 

Η οικογένεια των μοντέλων BMW X συνεχίζει την επέκτασή της με τη νέα BMW X 1 που έρχεται στη χώρα μας. Το best seller της Ελληνικής αγοράς στην κατηγορία των πολυτελών SUV/SAV, γίνεται ακόμα πιο ελκυστικό με έξυπνες στιλιστικές παρεμβάσεις, υψηλό επίπεδο ευελιξίας και ελκυστικά πακέτα εξοπλισμού. Κάτω από το καπό, ισχυροί και ταυτόχρονα αποδοτικοί τρικύλινδροι και τετρακύλινδροι κινητήρες BMW TwinPower Turbo και το ευφυές σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive προϊδεάζουν για τη σπορ οδηγική απόλαυση που υπόσχεται το νέο μοντέλο. Σε κοντινή της απόσταση θα βρίσκεται και η εντυπωσιακή BMW X 2, που συνδυάζει το στιβαρό προφίλ των μοντέλων BMW X με τη σπορ φινέτσα ενός coupé και τον οδηγοκεντρικό χαρακτήρα.

 

Δυναμική παρουσία στην έκθεση θα έχει η νέα BMW Σειρά 1. Το νέο μοντέλο της πολυτελούς compact κατηγορίας, διαθέτει εντυπωσιακή σχεδίαση με καινοτόμες τεχνολογίες ενώ αποκαλύπτει τη νέα αρχιτεκτονική της BMW που υπόσχεται ένα δυνατό μείγμα οδηγικής απόλαυσης και δυναμικής υπεροχής BMW σε συνδυασμό με αισθητά αυξημένη ευρυχωρία και πλούσια πακέτα εξοπλισμού.

 

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την BMW i στην έκθεση θα είναι το καινοτόμο ηλεκτρικό BMW i 3 s 120 Ah, με ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία και μοναδικές επιδόσεις. Η BMW i χαράζει νέους δρόμους που αφορούν τη βιώσιμη προσωπική μετακίνηση. Η ολοκληρωμένη φιλοσοφία της μάρκας εστιάζει στην υπεύθυνη χρήση πόρων με την κατάλληλη επιλογή υλικών και τις καινοτόμες τεχνολογίες μετακίνησης.

 

Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης διαμορφώνονται ως εξής:

 

  • Δευτέρα – Παρασκευή (15:00 – 21:00)
  • Σάββατο και Κυριακή (10:00 – 21:00)

 

*Οι τιμές έχουν υπολογιστεί με βάση το νέο κύκλο δοκιμών WLTP και έχει γίνει αναγωγή στις αντίστοιχες τιμές NEDC για λόγους σύγκρισης. Στα οχήματα αυτά, ενδέχεται να ισχύουν διαφορετικές τιμές από αυτές που δημοσιεύονται εδώ για την επιβολή φόρων και λοιπών ειδικών τελών που βασίζονται (επίσης) σε εκπομπές  CO2.

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις επίσημες τιμές κατανάλωσης, ειδικές τιμές εκπομπών CO2 και κατανάλωση ηλεκτρικής ισχύος των νέων επιβατικών αυτοκινήτων παρακαλούμε ανατρέξτε στο σχετικό εγχειρίδιο "Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", που διατίθεται δωρεάν σε όλο το δίκτυο εμπόρων και στο https://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου –

 

Το BMW Group 

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2018, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.490.000 αυτοκίνητα και περισσότερες από 165.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2018 ήταν 9,81 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 97,48 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2018, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 134.682 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail:konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE

Tuesday, 02.06.2020. World premiere of the all-new BMW 4 Series Coupé. Follow the link and watch the webcast.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση