Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

“Think global, act local”. Το BMW Group δεσμεύεται για βελτίωση της εκπαίδευσης σε όλο τον κόσμο.

Στο πλαίσιο της σημερινής Διεθνούς Ημέρας Εκπαίδευσης των Ηνωμένων Εθνών (24 Ιανουαρίου 2020), το BMW Group ανακοίνωσε ότι θα υποστηρίξει ένα εκατομμύριο παιδιά και νέους σε όλο τον κόσμο, μέσω στοχευμένων εκπαιδευτικών projects και προγραμμάτων μέχρι το 2025. Το BMW Group ήδη αναπτύσσει εποικοδομητικά εκπαιδευτικά projects που θα παρέχουν στους νέους ένα πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας και θα τους προσφέρουν καλύτερες προοπτικές στη ζωή τους.

Εταιρικά
·
Αειφορία
·
Κοινωνία
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~262,8 KB)
  
Photos(6x, ~40,37 MB)
  
Videos(1x, ~370,39 MB)

Μόναχο. Σύμφωνα με στοιχεία της UNESCO, περισσότερα από 260 εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να μην έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση, ενώ πολλά στερούνται της δυνατότητας ακόμα και της βασικής εκπαίδευσης και κατ’ επέκταση των προοπτικών για το μέλλον και των ευκαιριών για μία καλύτερη ζωή. Έχοντας πλήρη συναίσθηση του ρόλου του στην κοινωνία, το BMW Group δεσμεύεται για την υποστήριξη ενός εκατομμυρίου παιδιών και νέων ανθρώπων μέσω στοχευμένων εκπαιδευτικών projects μέχρι το 2025. 

 

«Η εκπαίδευση αποτελεί κινητήρια δύναμη για την κοινωνία μας και προετοιμάζει την οικονομία για το μέλλον», δήλωσε η Ilka Horstmeier, μέλος Δ.Σ. της BMW AG υπεύθυνη Ανθρώπινων Πόρων (HR). Για το λόγο αυτό, η εταιρία αναπτύσσει εποικοδομητικά εκπαιδευτικά projects σε όλο τον κόσμο επί πολλά χρόνια προκειμένου να δώσει στους νέους ένα πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας και να τους προσφέρει καλύτερες προοπτικές για τη ζωή τους. Το BMW Group ήδη προσεγγίζει περίπου 400.000 παιδιά μέσω των projects του σε περιοχές της Γερμανίας και σε όλο τον κόσμο.

 

Το BMW Group βασίζεται σε ισχυρούς τοπικούς εταίρους.

«Είναι σημαντικό για εμάς, η δέσμευσή μας να έχει αντίκτυπο. Στις κατά τόπους δραστηριότητές μας, εστιάζουμε σε πρωτοβουλίες όπου μπορούμε να αξιοποιούμε την ειδικότητά μας για να πετυχαίνουμε τη μέγιστη δυνατή επίδραση σε βάθος χρόνου, και να εκμεταλλευόμαστε την τεχνογνωσία των εργαζομένων μας, καθώς και τους οικονομικούς μας πόρους», εξηγεί η Horstmeier.

 


Σύμφωνα με το motto “think global, act local”, το BMW Group αξιοποιεί τη σχέση του με τις τοπικές κοινότητες για την ανάπτυξη βιώσιμων λύσεων με σκοπό την προώθηση των ίσων ευκαιριών, με την αρωγή των τοπικών εταίρων.

 

Με τεχνογνωσία και δέσμευση.

Με την υποστήριξη των εργαζομένων του, το BMW Group συμμετέχει σε ανεξάρτητα εξωσχολικά φόρουμ που έχουν στόχο την προώθηση της εκπαίδευσης σε θέματα STEM (Science, Technology, Engineering & Mathematics – Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανολογία-Μηχανική & Μαθηματικά) και βοηθούν τα παιδιά και τους νέους να ανακαλύψουν τις επιστήμες και να ξεκινήσουν μία υποσχόμενη καριέρα.

 

To ενημερωτικό video που δημοσίευσε το BMW Group με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας της Εκπαίδευσης, όπου μιλά η Ilka Horstmeier, μέλος Δ.Σ., υπεύθυνη Ανθρώπινων Πόρων (Human Resources), βρίσκεται εδώ.

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group 

 

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2019, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.520.000 αυτοκίνητα και περισσότερες από 175.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2018 ήταν 9,81 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 97,48 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2018, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 134.682 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE

Tuesday, 02.06.2020. World premiere of the all-new BMW 4 Series Coupé. Follow the link and watch the webcast.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση