Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Connected Music: Η νέα πλατφόρμα music streaming της BMW.

Το BMW Group δημιούργησε την ιδανική πλατφόρμα ενσωμάτωσης υπηρεσιών music streaming των πελατών στο αυτοκίνητό τους: Connected Music.

Τεχνολογία
·
BMW ConnectedDrive
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~79,21 KB)
  
Photos(2x, ~9,08 MB)

Μόναχο. Το BMW Group δημιούργησε το Connected Music, την τέλεια πλατφόρμα για ομαλή ενσωμάτωση των υπηρεσιών music streaming των πελατών στο αυτοκίνητό τους. Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα παρέχει στους πελάτες απεριόριστη πρόσβαση στις υπηρεσίες ψηφιακής μουσικής Spotify, Napster ή Deezer, που έχουν αντίστοιχο λογαριασμό, στις προσωπικές τους playlists και ρυθμίσεις. Η σύνδεση γίνεται μέσω της κάρτας SIM και όχι έμμεσα μέσω smartphone, που σημαίνει ότι οι υπηρεσίες δεν καταναλώνουν δεδομένα από τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας των πελατών.

 


Η ενσωμάτωση των υπηρεσιών έχει βελτιστοποιηθεί για Λειτουργικό Σύστημα OS 7 και έχει προσαρμοστεί στις απαιτήσεις των πελατών, ενώ έχουν γίνει και άλλες βελτιώσεις συγκριτικά με την προηγούμενη σύνδεση. Χάρη στην πλήρη ενσωμάτωση, η χρήση υπηρεσιών streaming στο αυτοκίνητο είναι απλή και ξεκάθαρη, όπως με ένα smartphone. Ένα αξιοσημείωτο στοιχείο εδώ είναι η δυνατότητα χρήσης των υπηρεσιών μέσω του BMW Intelligent Personal Assistant (Έξυπνου Ψηφιακού Βοηθού) αλλά και επιλογής ενός συγκεκριμένου ερμηνευτή, τραγουδιού ή άλμπουμ (“Hey BMW, play the track Happy”). Οι χρήστες μπορούν επίσης να ζητήσουν πληροφορίες για το τραγούδι που παίζεται εκείνη τη στιγμή ή τα αγαπημένα τους μουσικά κομμάτια (“Play my favourites”) ή να επιλέξουν τη λειτουργία τυχαίας αναπαραγωγής (shuffle).

 

Για χρήση του Connected Music στην BMW του, το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδεθεί ο πελάτης με τον προσωπικό του λογαριασμό. Τα αγαπημένα (Favourites) και οι playlists από το συνδεδεμένο λογαριασμό θα συγχρονιστούν αυτόματα, παρέχοντας άμεση πρόσβαση σε προσωπικές playlists και ρυθμίσεις. Μετά την αναπαραγωγή ενός τραγουδιού, το Connected Music το αποθηκεύει στο σκληρό δίσκο του ηχοσυστήματος του αυτοκινήτου. Επομένως, οι χρήστες εξακολουθούν να έχουν πρόσβαση στη μουσική τους σε περίπτωση που η σύνδεση διακοπεί.

 

Το Connected Music αποτελεί τμήμα του Connected Package Professional από τον Ιανουάριο του 2020, που σημαίνει ότι περιλαμβάνεται στα οχήματα για διάστημα τριών ετών από το εργοστάσιο. Δεν υπάρχουν πρόσθετες χρεώσεις δεδομένων ή περιαγωγής (roaming) σε 14 Ευρωπαϊκές χώρες.

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου –

 

Το BMW Group 

 

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2019, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.520.000 αυτοκίνητα και περισσότερες από 175.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2018 ήταν 9,81 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 97,48 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2018, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 134.682 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE

Munich. 27 May 2020. Here you can see the webcast of the world premiere of the new BMW 5 Series and BMW 6 Series. 

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση