Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Νέο λογότυπο για τις online & offline επικοινωνίες της BMW.

• Περισσότερες δυνατότητες ανάδειξης ενός σύγχρονου προφίλ της μάρκας. • Νέα εμφάνιση για τα λογότυπα επικοινωνίας των BMW, BMW i και BMW M. • Νέα μορφή λογοτύπου, νέες σχεδιαστικές αρχές. • Παγκόσμιο λανσάρισμα στις 3 Μαρτίου 2020.

Εταιρικά
·
Πωλήσεις και μάρκετινγκ
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~92,61 KB)
  
Photos(9x, ~36,84 MB)

Μόναχο. Μετά από 20 και πλέον χρόνια, η μάρκα BMW αποκτά νέα εταιρική ταυτότητα για τις online & offline επικοινωνίες της. Τα λογότυπα επικοινωνίας των BMW, BMW i και BMW M έχουν αναθεωρηθεί πλήρως με νέα μορφή λογοτύπου και νέες σχεδιαστικές αρχές. Το σήμα BMW εναρμονίζεται τώρα με τις προσδοκίες και τις αισθητικές τάσεις του σήμερα και ταιριάζει καλύτερα στην ψηφιακή εποχή.

 

Η νέα σχεδίαση του λογοτύπου εκφράζει την ανανεωμένη, πελατοκεντρική ταυτότητα της μάρκας. Υιοθετώντας μία μίνιμαλ αισθητική σε δύο διαστάσεις, αποπνέει εξωστρέφεια και σαφήνεια. Η συμπληρωματική, διάφανη έκδοση του λογοτύπου αποτελεί ξεκάθαρη πρόσκληση στον κόσμο της BMW. Το νέο λογότυπο αντανακλά τη μετεξέλιξη της BMW από μία καθαρά αυτοκινητιστική εταιρεία σε έναν όμιλο  ανοιχτό σε νέες προηγμένες τεχνολογίες και καινοτομίες συνδεσιμότητας.

 

Η ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα της BMW αντανακλά τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της ψηφιοποίησης. Το ανασχεδιασμένο λογότυπο εκφράζει εξωστρέφεια και αυτοπεποίθηση προκειμένου να διασφαλίσει μία σύγχρονη, διαχρονική εμφάνιση on & offline.

 

«Η BMW εξελίσσεται σε μία ‘σχεσιακή’ μάρκα που επιδιώκει τη διατήρηση και ενίσχυση της πιστότητας των πελατών της. Το νέο λογότυπο επικοινωνίας συμβολίζει την εξωστρέφεια και τη σαφήνεια», είπε χαρακτηριστικά ο Jens Thiemer, Ανώτερος Αντιπρόεδρος τμήματος Πελατών & Μάρκας BMW. «Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τη νέα, διάφανη έκδοση για να προσελκύσουμε τους υποψήφιους πελάτες μας στον κόσμο της BMW. Επιπλέον, η νέα σχεδίαση της εταιρικής μας ταυτότητας αντανακλά τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της ψηφιοποίησης. Με οπτικούς κανόνες και γραφιστική ευελιξία, προετοιμάζουμε την παρουσία μας στο μέλλον σε πολλαπλά σημεία επικοινωνίας online & offline. Αυτό το πρόσθετο λογότυπο επικοινωνίας συμβολίζει την αξία και σχέση της μάρκας με τους τομείς της μετακίνησης και οδηγικής απόλαυσης στο μέλλον.

 

Το παγκόσμιο λανσάρισμα του ανανεωμένου σήματος ξεκίνησε στις 3 Μαρτίου, 2020. Τη μεταβατική περίοδο, 3 – 31 Μαρτίου 2020, θα επεκταθεί σταδιακά σε όλα τα μέσα επικοινωνίας, on & offline, και στις διεθνείς εκθέσεις και εκδηλώσεις. Το νέο λογότυπο είναι συμπληρωματικό του υπάρχοντος λογοτύπου και προορίζεται για χρήση σε υλικά / μέσα επικοινωνίας. Δεν θα χρησιμοποιείται πάνω σε οχήματα, ούτε ως εξωτερική ή εσωτερική σήμανση, στα καταστήματα των Εμπόρων.

 

Με έλικα ή χωρίς; Η ιστορία του λογοτύπου της BMW.

Διαβάστε την ιστορία του λογοτύπου της BMW και μάθετε για την προέλευση και τη σημασία του στην ιστοσελίδα:

www.bmw.com

 

https://www.bmw.com/de/automotive-life/bmw-logo-bedeutung-geschichte1.html

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group 

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2019, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.520.000 αυτοκίνητα και περισσότερες από 175.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2018 ήταν 9,81 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 97,48 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2018, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 134.682 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE

Munich. 27 May 2020. Here you can see the webcast of the world premiere of the new BMW 5 Series and BMW 6 Series. 

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση