Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

#StaySafe: Οικογενειακά παιχνίδια της BMW για το σπίτι.

Απογευματινά παιχνίδια με τον/την σύντροφο ή κλασικά επιτραπέζια παιχνίδια με όλη την οικογένεια – η τέλεια επιλογή για να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο. Το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να εκτυπώσετε αυτά τα παιχνίδια BMW στο σπίτι και να ξεκινήσετε να παίζετε αμέσως.

Κοινωνία
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(8x, ~25,35 MB)
  
Photos(2x, ~4,67 MB)

Αθήνα. Ακόμα και σε μια εποχή πανδημίας, όταν συνιστάται να μένει κανείς στο σπίτι, η BMW κάνει ότι έκανε πάντα καλύτερα: να φέρνει τη χαρά στη ζωή.

 

Για το λόγο αυτό, ετοιμάσαμε διάφορες ιδέες και δραστηριότητες που σίγουρα θα διασκεδάσουν τους λάτρεις των αυτοκινήτων και τους φίλους της BMW, ακόμη και όταν βρίσκονται στο σπίτι.

 

Απολαύστε οικογενειακές στιγμές και απασχολήσετε τα παιδιά, με δύο μοναδικά παιχνίδια BMW: Το “The Big BMW Race” (2-4 παίκτες) κα το “Find the Pair” (2-8 παίκτες). Θα χρειαστείτε έναν εκτυπωτή, ψαλίδι και ζάρια.

 

Μένετε μόνοι σας;

 

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βάλετε τέλος στη διασκέδαση. Μπορείτε να παίξετε το “The Big BMW Race” με φίλους μέσω βιντεοκλήσης, με την προϋπόθεση ότι όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν ένα ζάρι και μόνο ένα άτομο θα ελέγχει το ταμπλό του παιχνιδιού.

 

Και μια ακόμα θερμή παράκληση: τηρείτε τους κανόνες και στην καθημερινή σας ζωή.

 

Μείνετε σπίτι και βοηθήστε στον περιορισμό της πανδημίας.

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παιχνίδια BMW θα βρείτε στην ιστοσελίδα: https://www.bmw.gr/el/fastlane/game-night-diy.html

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου –

 

Το BMW Group 

 

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2019, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.520.000 αυτοκίνητα και περισσότερες από 175.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2019 ήταν 7,11 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 104,21 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2019, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 133.6778 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE.

Munich. 17 and 18 March 2021.

Here you can see the live webcasts of the Annual Conference 2021 with the Media Day and the Analyst and Investor Day.

 

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση