Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

“United in Rivalry” – Η BMW συνεργάζεται με μερικές από τις παγκοσμίως κορυφαίες ομάδες esports.

• Συνεργασία με πέντε από τις παγκοσμίως κορυφαίες ομάδες με μότο το “United in Rivalry” και το “United at Home”. • Πολύπλευρη εμπλοκή σε ανώτατου επιπέδου gaming. • Προώθηση του αθλήματος μέσω μεταφοράς τεχνολογίας, αξιοποίηση τεχνογνωσίας και ειδικοτήτων της BMW. • Τα οχήματα των ομάδων υιοθετούν μοναδικούς χρωματικούς συνδυασμούς, προϊόν συνεργασίας της BMW και των ομάδων.

Εταιρικά
·
Πωλήσεις και μάρκετινγκ
·
Sport
·
Esports
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~294,14 KB)
  
Photos(31x, ~531,4 MB)
  
Videos(1x, ~219,94 MB)

Μόναχο. Η μάρκα BMW επεκτείνει τώρα σημαντικά την εμπλοκή της στον κόσμο των esports (ηλεκτρονικά παιχνίδια μέσω υπολογιστή, διαδικτύου και προσομοίωσης), έναν τομέα με συνεχώς αυξανόμενη δημοτικότητα, κυρίως στο target group της επόμενης γενιάς. Ήδη το 2017, η BMW πρώτη προσέλκυσε την προσοχή στο χώρο των εικονικών αθλημάτων (virtual sports), ως επίσημος εταίρος στους τελικούς του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος League of Legends στο Παρίσι. Μέσα σε δύο χρόνια και με την επιτυχημένη ολοκλήρωση της σεζόν SIM Racing 2019 στα πλαίσια της πρεμιέρας του BMW SIM LIVE στο BMW Welt στο Μόναχο, η BMW είχε εξελιχθεί σε σημαντικό παίκτη των esports. Αλλά πρωτίστως, η BMW υποστηρίζει τώρα μερικές από τις πιο επιδραστικές και επιτυχημένες ομάδες esports και προσπαθεί να προωθήσει τα esports συνολικά.

 

Τα esports είναι από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους τα τελευταία χρόνια. Όλο και περισσότεροι gamers από διάφορες χώρες αναμετρώνται online σε αθλητικές ή μη προσομοιώσεις – καθώς και σε δημοφιλείς offline διοργανώσεις που πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο.

 

«Τα Esports αποδεικνύουν ότι η αθλητική ψυχαγωγία μπορεί να συνεχίσει να ευδοκιμεί και να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο, λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις του σήμερα. Το κίνητρο για την είσοδό μας στον κόσμο των esports αποτελεί η δέσμευσή μας να γίνουμε βιώσιμος, παγκόσμιος εταίρος, υποστηρίζοντας τις ομάδες και το άθλημα γενικότερα, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από αυτή την εποχή της αβεβαιότητας», δήλωσε ο Jens Thiemer , Ανώτερος Αντιπρόεδρος Πελατών και Μάρκας BMW. «Ενώνοντας τις δυνάμεις μας με τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, στοχεύουμε να αξιοποιήσουμε τις δεξιότητές μας στη σχεδίαση και την καινοτομία, ώστε να συμβάλλουμε στη διαμόρφωση του αθλήματος μακροπρόθεσμα. Η εμπλοκή μας στα esports είναι ένα σημαντικό ορόσημο, που προσφέρει, για πρώτη φορά, μία νέα διαθεματικότητα με μία δυναμική και ταχέως αναπτυσσόμενη κοινότητα. Θεωρούμε τα esports μία υποσχόμενη, φιλόδοξη προσθήκη στις προωθητικές μας δραστηριότητες, που θα προσδώσει στη μάρκα BMW το στοιχείο της ‘ενσυναίσθησης’».

 

Η BMW  συνεργάζεται με πέντε από τις πιο επιτυχημένες ομάδες esports .
Προσβλέποντας σε μία θέση στην ελίτ των esports, η BMW θα συνεργαστεί με πέντε από τις σημαντικότερες διοργανώσεις esports. Cloud 9 (ΗΠΑ), Fnatic (Μ.Βρετανία), Funplus Phoenix (Κίνα), G2 Esports (Γερμανία) και T1 (Ν. Κορέα) κάθε μία από τις οποίες περιλαμβάνει μέχρι 200 παίκτες, με τον ανταγωνισμό να κορυφώνεται στο απαράμιλλο League of Legends. Έχοντας λανσαριστεί στα τέλη του 2009, αυτό το παιχνίδι φαντασίας πολλαπλών παικτών είναι αναμφίβολα το πιο δημοφιλές και επιδραστικό online παιχνίδι διεθνώς, με συνολικό αριθμό έως οκτώ εκατομμυρίων παικτών από όλο τον κόσμο συνδεδεμένων ταυτόχρονα. Για αναρίθμητους οπαδούς, το League of Legends (LoL) είναι η Premier League των esports. Οι τελικοί του περσινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος LoL στο AccorHotels Arena στο Παρίσι, προσέλκυσαν ένα ‘διαδικτυακό’ κοινό περίπου 44 εκατομμυρίων οπαδών από όλο τον κόσμο που το παρακολούθησαν σε live streaming από το σπίτι. Πέραν αυτού, υπάρχουν και άλλα παιχνίδια όπως τα Dota 2, FIFA, Fortnite ή Rocket League στα οποία ομάδες από όλο τον κόσμο αγωνίζονται σε τουρνουά παρόμοιου μεγέθους που επίσης θα υποστηρίξει και θα προωθήσει η BMW. Η BMW, εκτός από ισχυρός χορηγός αυτών των κορυφαίων ομάδων, θα λειτουργήσει και ως δυναμικός εταίρος που θα λανσάρει τα esports σε ένα ακόμα ευρύτερο κοινό. «Μακροπρόθεσμος στόχος μας είναι να κάνουμε ευρέως γνωστό το portfolio της ομάδας μας γενικά στο χώρο των σπορ και στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας», δήλωσε ο Jens Thiemer. 

 

Είμαστε “ United in Rivalry ” (Ενωμένοι στον Ανταγωνισμό) και “ United at Home ” (Ενωμένοι στο Σπίτι).

Το αγωνιστικό πνεύμα και οι ιστορικές αντιπαλότητες των ομάδων ήταν ανέκαθεν  μέρος της παράδοσης στη σκηνή των esports. Ταυτόχρονα, οι ομάδες μοιράζονται το απεριόριστο πάθος για το gaming και τις σχετικές δραστηριότητες. Είναι αυτό που συμβολίζει το “United in Rivalry”, πόσο μάλλον σε αυτή την εποχή της αβεβαιότητας και των παγκόσμιων προκλήσεων. Στο πλαίσιο της συνεργασίας με την BMW και σύμφωνα με την κουλτούρα των esports, οι ομάδες θα αναμετρηθούν και θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν η μία την άλλη πριν από τα τουρνουά, χρησιμοποιώντας το hashtag #unitedinrivalry σε κανάλια όπως τα Instagram, Twitter, Facebook, WeChat και διάφορες πλατφόρμες streaming σε όλο τον κόσμο. Οι αναμετρήσεις αναμένεται να αυξήσουν το κίνητρο κάθε ομάδας, αλλά πάνω απ’ όλα στόχο έχουν να διασκεδάσουν τους οπαδούς. Εξυπακούεται ότι κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών, που γίνονται διαδικτυακά από το σπίτι, οι ομάδες ακολουθούν πάντα τον κώδικα δεοντολογίας των esports, επιδεικνύοντας σεβασμό προς τον αντίπαλο. Επομένως, θα χρησιμοποιούν το hashtag #unitedathome σε συνδυασμό με το #unitedinrivalry.

 

Ο διαμοιρασμός πληροφοριών και η μεταφορά τεχνολογίας στην υπηρεσία των esports .
Η συνεργασία μεταξύ της BMW και των ομάδων esports είναι ευρείας κλίμακας και  δεν περιορίζεται σε μία απλή χορηγία. Μεταξύ άλλων, η BMW μοιράζεται τις γνώσεις και την εμπειρία των μηχανικών και σχεδιαστών της, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη προϊόντων hardware και software που είναι άριστα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των gamers. 

 

Εντυπωσιακά μοντέλα BMW χρησιμοποιούνται ως μελλοντικά οχήματα των ομάδων.

Η δέσμευση της BMW περιλαμβάνει επίσης την παροχή επίσημων οχημάτων των ομάδων. Στο πλαίσιο αυτό, κάθε διοργάνωση θα έχει ένα team car που υιοθετεί εξατομικευμένη εμφάνιση με εντυπωσιακά χρώματα, συνδυάζοντας μοτίβα εμπνευσμένα από περιοδικά κόμικς με το λογότυπο κάθε διοργάνωσης. Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις αποτελούν ένα ακόμα στοιχείο αυτής της στενής συνεργασίας και αναπτύχθηκαν από τις ομάδες και την BMW. Επομένως, τα οχήματα γίνονται άμεσα το αναγνωρίσιμο στοιχείο κάθε ομάδας. Αυτά τονίζουν τα πλεονεκτήματα των ομάδων και προσαρμόζονται τέλεια σε υψηλού κύρους εμφανίσεις από τους παίκτες και τις διοργανώσεις – περιλαμβάνοντας θεαματικές φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στις δραστηριότητες των #unitedinrivalry και #unitedathome.

 

Όλα το υλικό των ομάδων και διοργανώσεων δημιουργήθηκε πριν το ξέσπασμα του Covid-19.

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου –

 

Το BMW Group 

 

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2019, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.520.000 αυτοκίνητα και περισσότερες από 175.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2019 ήταν 7,11 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 104,21 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2019, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 133.6778 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE.

Munich. 17 and 18 March 2021.

Here you can see the live webcasts of the Annual Conference 2021 with the Media Day and the Analyst and Investor Day.

 

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση