Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Το BMW Group Hellas αξιοποιεί νέες μορφές ψηφιακής επικοινωνίας.

Το Κέντρο Εκπαίδευσης της εταιρίας λειτουργεί ως hub ψηφιακών παρουσιάσεων στην Ελληνική αγορά.

Εταιρικά
·
Εργοστάσια, εγκαταστάσεις
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~72,04 KB)
  
Photos(12x, ~69,92 MB)

Αθήνα. Σε μία νέα ψηφιακή εποχή που συνεχώς αναπτύσσονται νέες μορφές επικοινωνίας, το BMW Group Hellas αξιοποιεί πλήρως την πολυετή τεχνογνωσία και εμπειρία που διαθέτει σε διαδικτυακές παρουσιάσεις στη χώρα μας.

 

Εδώ και μία δεκαετία, το Κέντρο Εκπαίδευσης του BMW Group Hellas με έδρα τον Ασπρόπυργο Αττικής, προσφέρει υψηλών προδιαγραφών προϊοντικές εκπαιδεύσεις και παρουσιάσεις σε στελέχη της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου και σε συνεργάτες της εταιρίας, από μία εξειδικευμένη ομάδα πιστοποιημένων εκπαιδευτών.

 

Σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Κέντρου, φιλοξενούνται πολυάριθμα σεμινάρια και εκπαιδεύσεις. Αυτά αφορούν μία σειρά ποικίλων θεμάτων όπως: ενημέρωση για νέα μοντέλα BMW και MINI, εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες όπως Ηλεκτροκίνηση, μηχανολογικές εξελίξεις κ.α.). Σημείο αναφοράς του εκπαιδευτικού hub είναι ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος/studio που διαθέτει προηγμένο τεχνολογικό και οπτικοακουστικό εξοπλισμό που εξυπηρετεί την παραγωγή και ‘ζωντανή’ μετάδοση online παρουσιάσεων (webinars) στους συνεργάτες της εταιρίας.

 

Έχοντας ως στόχο να παρέχει πάντα άμεση και αξιόπιστη ενημέρωση προς όλους τους συνεργάτες του εν καιρώ πανδημίας και όχι μόνο, τo BMW Group Hellas αξιοποιεί τώρα την πολυετή τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει στις διαδικτυακές παρουσιάσεις. Οι νέες αυτές μορφές επικοινωνίας ταιριάζουν απόλυτα με την προηγμένη τεχνολογία που διαθέτουν τα μοντέλα BMW και MINI.

 

Την πιο κατάλληλη στιγμή, το BMW Group Hellas πρωτοστατεί κάνοντας το πρώτο βήμα στην ελληνική αγορά με τη διεξαγωγή της Πρώτης Πανελλαδικής Δημοσιογραφικής Διαδικτυακής Παρουσίασης της νέας BMW X1 Plug-in Hybrid που πραγματοποιήθηκε στις 12 Μαΐου, ενώ στο άμεσο μέλλον θα ακολουθήσουν κι άλλες ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις σημαντικών μοντέλων της εταιρίας.

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group 

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2019, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.520.000 αυτοκίνητα και περισσότερες από 175.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2019 ήταν 7,11 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 104,21 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2019, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 133.6778 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE

Munich. 27 May 2020. Here you can see the webcast of the world premiere of the new BMW 5 Series and BMW 6 Series. 

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση