Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

«Restart your engine» από τη ΜΙΝΙ και χαρείτε ξεχωριστές στιγμές.

Αποκτήστε ετοιμοπαράδοτα μοντέλα ΜΙΝΙ με όφελος έως και €3.000. MINI Open Week από τις 25 έως τις 30 Μαΐου με μοναδικές προσφορές σε όλα τα μοντέλα ΜΙΝΙ. Γνωρίστε από κοντά και οδηγήστε το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό ΜΙΝΙ.

Χρηματοδότηση
·
Πωλήσεις και μάρκετινγκ
·
MINI E
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~469,73 KB)
  
Photos(9x, ~35,29 MB)

Αθήνα. Τώρα, περισσότερο από ποτέ ήρθε η στιγμή να χαρείτε για τα μικρά πράγματα που επιστρέφουν σιγά-σιγά πίσω στη ζωή σας όπως μία βόλτα στην πόλη, μία μικρή εξόρμηση σε κάποια κοντινή παραλία ή στην εξοχή, ή μία συνάντηση με φίλους.

 

Με κεντρικό μήνυμα «Restart your engine», η ΜΙΝΙ σας παροτρύνει να ζήσετε όλες τις μοναδικές στιγμές που σας έλειψαν προσφέροντας σημαντικό όφελος για ετοιμοπαράδοτα μοντέλα*. Από τις 25 έως και τις 30 Μαΐου 2020, το exclusive MINI Open Week πραγματοποιείται στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων ΜΙΝΙ τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και ασφαλείας.

 

Με προγραμματισμένο ραντεβού, οι φίλοι της μάρκας έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν τις εκθέσεις ΜΙΝΙ, να δουν από κοντά όλα τα μοντέλα, να ενημερωθούν για τις μοναδικές προσφορές και να αποκτήσουν το δικό τους ΜΙΝΙ με όφελος έως και €3.000. 

 

Οι εκπλήξεις όμως συνεχίζονται καθώς το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό ΜΙΝΙ εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του, καθηλώνει με το εμβληματικό του στιλ και σας κερδίζει με την καινοτομία του. Γνωρίστε έναν νέο urban ηλεκτρικό τρόπο ζωής και οδηγήστε το νέο MINI Cooper SE που σας περιμένει στις εγκαταστάσεις των Επίσημων Εμπόρων ΜΙΝΙ.

 

*Η προσφορά ισχύει για λίγες ημέρες και μόνο για ταξινομήσεις έως και τις 30 Ιουνίου του 2020.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων ΜΙΝΙ ή την ιστοσελίδα:

https://www.mini.com.gr/el_GR/home/open-week.html

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group  

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2019, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.520.000 αυτοκίνητα και περισσότερες από 175.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2019 ήταν 7,11 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 104,21 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2019, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 133.6778 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE

14 July 2020. Follow the link and watch the webcast of the world premiere of the first-ever BMW iX3.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση