Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

John Cooper Works GP Pack: Σπορ πακέτο εμπνευσμένο από το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Νέα ξεχωριστή πρόταση για το MINI John Cooper Works. Αποκλειστικά σχεδιαστικά στοιχεία μεταφέρουν τη μαγική αύρα του MINI John Cooper Works GP στην καθημερινή οδήγηση.

R53
·
John Cooper Works
·
MINI John Cooper Works
·
MINI John Cooper Works GP
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~490,9 KB)
  
Photos(13x, ~92,41 MB)
  
Videos(1x, ~1,28 GB)

Μόναχο . Το MINI John Cooper Works (κατανάλωση καυσίμου στο μικτό κύκλο: 7,1 – 6,9 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 162 – 157 g/km) είναι σύμβολο υπέρτατης διασκεδαστικής οδήγησης στην κατηγορία των πολυτελών μικρών αυτοκινήτων. Μόνο ένα σπάνιο ‘διαμάντι’ θα μπορούσε να συναγωνιστεί τις απαράμιλλες σπορ ικανότητές του: το νέο MINI John Cooper Works GP (κατανάλωση καυσίμου στο μικτό κύκλο: 7,3 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 167 g/km). Όλες οι δυνατότητες του κινητήρα του και οι μηχανολογικές αρετές του συστήματος μετάδοσης ξεδιπλώνονται κυρίως στην αγωνιστική πίστα. Τη μαγική αύρα του μοντέλου που κατασκευάζεται σε μόλις 3.000 αντίτυπα μπορούν τώρα να βιώνουν στην καθημερινότητά τους οι κάτοχοι MINI John Cooper Works. Από τον Ιούλιο του 2020, το John Cooper Works GP Pack θα παρέχεται ως εργοστασιακός εξοπλισμός γι’ αυτό το αυτοκίνητο. Τα αποκλειστικά στοιχεία σχεδίασης και εξοπλισμού θα μεταφέρουν αυθεντική αγωνιστική αίσθηση στο δρόμο.

 

Το John Cooper Works GP Pack περιλαμβάνει στοιχεία εξοπλισμού που εκφράζουν μοναδικά το πάθος του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Το περιεχόμενο του πακέτου  είναι τέλεια εναρμονισμένο με την αισθητική και το χαρακτήρα του MINI John Cooper Works. Βασίζεται στην τεχνογνωσία που κρύβει μέσα της την έξαψη της αγωνιστικής πίστας, και η οποία είναι το μυστικό των θρυλικών επιδόσεων όλων των μοντέλων με το σήμα John Cooper Works, ενώ προέρχεται από τη διαδικασία εξέλιξης του νέου MINI John Cooper Works GP. Το πακέτο επιτρέπει μία καθαρόαιμη αναβάθμιση του σπορ προφίλ του MINI John Cooper Works.

 

Το γκρι μεταλλικό (Racing Grey) του αμαξώματος σε συνδυασμό με το ασημί μεταλλικό (Melting Silver) της οροφής, της πίσω αεροτομής JCW και των καλυμμάτων καθρεπτών ήταν αποκλειστικά χαρακτηριστικά του MINI John Cooper Works GP μέχρι τώρα. Μαζί με τη μαύρη εισαγωγή αέρα στο καπό, τις μαύρες χειρολαβές και τη μαύρη τάπα του ρεζερβουάρ, προδίδουν τώρα τη στενή σχέση μεταξύ των δύο εξαιρετικών αθλητών. Οι 18άρες ζάντες ελαφρού κράματος αλουμινίου σχεδίασης John Cooper Works Cup Spoke κοσμούνται με το σήμα “GP” στα κεντρικά καπάκια. Τα πλαίσια των προβολέων σε Piano Black και τα σκουρόχρωμα εσωτερικά των προβολέων και των πίσω φώτων, το μαύρο λογότυπο στο MINI και την πίσω πόρτα, καθώς και οι διακοσμητικές λωρίδες των μαρσπιέ με λογότυπο “GP”, υπογραμμίζουν επιπρόσθετα την εντυπωσιακή εμφάνιση των οχημάτων με το νέο John Cooper Works GP Pack.

 

Αν και εμφανώς εμπνευσμένο από το μηχανοκίνητο αθλητισμό, το MINI John Cooper Works είναι ασυναγώνιστο και για καθημερινή χρήση. Μία αμίμητη αγωνιστική αίσθηση είναι διάχυτη στην τετραθέσια καμπίνα του αυτοκινήτου, ενώ το MINI John Cooper Works GP έχει σχεδιαστεί ως διθέσιο ενσαρκώνοντας με συνέπεια την πεμπτουσία των σπορ επιδόσεων. Το νέο John Cooper Works GP Pack περιλαμβάνει σπορ καθίσματα JCW με επένδυση Leather Dinamica και το έμβλημα “GP”. Το λογότυπο κοσμεί επίσης τα πατάκια οδηγού και συνοδηγού, ενώ τόσο τα εμπρός όσο και τα πίσω πατάκια έχουν φινίρισμα με κόκκινη ραφή. Το δερμάτινο τιμόνι John Cooper Works, που περιλαμβάνεται στο νέο GP Pack, ξεχωρίζει για τη μοναδική σχεδιαστική φιλοσοφία του. Το τιμόνι φέρει επένδυση Walknappa Leather, κόκκινη ραφή και μεταλλικό ένθετο, προϊόν τρισδιάστατης εκτύπωσης. Σε συνδυασμό με το προαιρετικό 8-τάχυτο κιβώτιο Steptronic Sport, τα μεταλλικά shift paddles στο τιμόνι με λογότυπο “GP” κατασκευάζονται επίσης με μία διαδικασία 3D εκτύπωσης.

 

Η συλλογή MINI Original περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα ελκυστικών αξεσουάρ εξατομίκευσης, άριστα προσαρμοσμένων στο σπορ πνεύμα του John Cooper Works GP Pack. Η δυναμική προσωπικότητα του MINI John Cooper Works ενισχύεται με μία εισαγωγή αέρα στο καπό, τα λεγόμενα πλαϊνά φινιστρίνια και μία χειρολαβή πίσω πόρτας από πλεχτό carbon, μαζί με ένα μαύρο ένθετο της μεσαίας γραμμής. Η σπορ αίσθηση στο εσωτερικό επιτείνεται με στοιχεία όπως η λαβή επιλογέα John Cooper Works και η λαβή χειρόφρενου John Cooper Works από ανθρακόνημα με επένδυση πλαισίου επιλογέα από Alcantara.

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group  

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2019, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.520.000 αυτοκίνητα και περισσότερες από 175.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2019 ήταν 7,11 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 104,21 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2019, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 133.6778 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

CO2 EMISSIONS & CONSUMPTION.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2, ηλεκτρικής κατανάλωσης και αυτονομίας καθορίστηκαν σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία (EC) 715/2007 στην ισχύουσα έκδοση. Οι τιμές αναφέρονται σε ένα όχημα με βασικό εξοπλισμό στη Γερμανία. Η αυτονομία λαμβάνει υπόψη τις διαφορετικές διαστάσεις ζαντών / ελαστικών και επιλεγμένων στοιχείων προαιρετικού εξοπλισμού και ενδέχεται να παρουσιάζει διαφορές.

 

Οι τιμές ήδη βασίζονται στη νέα οδηγία WLTP και έχει γίνει αναγωγή στις αντίστοιχες τιμές NEDC για λόγους σύγκρισης. Στα οχήματα αυτά, ενδέχεται να ισχύουν διαφορετικές τιμές από αυτές που δημοσιεύονται εδώ για την επιβολή φόρων και λοιπών ειδικών τελών που βασίζονται (επίσης) σε εκπομπές CO2 (εξαρτάται από την τοπική νομοθεσία).

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις επίσημες τιμές κατανάλωσης, ειδικές τιμές εκπομπών CO2 και κατανάλωση ηλεκτρικής ισχύος των νέων επιβατικών αυτοκινήτων παρακαλούμε ανατρέξτε στο σχετικό εγχειρίδιο "Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", που διατίθεται δωρεάν σε όλο το δίκτυο εμπόρων και στο https://www.dat.de/co2/.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE.

Munich. 17 and 18 March 2021.

Here you can see the live webcasts of the Annual Conference 2021 with the Media Day and the Analyst and Investor Day.

 

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση