Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Η νέα διάσταση των δυναμικών επιδόσεων: Η BMW M GmbH ξεκινά δοκιμές της νέας BMW M3 Touring.

Η εταιρεία επιβεβαιώνει, για πρώτη φορά στην ιστορία του πολυτελούς μεσαίου μοντέλου της, την προσθήκη ενός πεντάθυρου πρωτοτύπου υψηλών επιδόσεων, το οποίο θα δοκιμαστεί στους δρόμους του Garching, πέριξ των εγκαταστάσεων του κέντρου εξέλιξης – θα ακολουθήσουν δοκιμές αγωνιστικού επιπέδου στη πίστα Nordschleife του Nürburgring.

F80
·
Αυτοκίνητα M
·
M3
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~97,84 KB)
  
Photos(1x, ~1,96 MB)

Μόναχο. Τι θα λέγατε για ένα εξαιρετικά μεγάλων διαστάσεων και ευπροσάρμοστο χώρο αποσκευών σε ένα σπορ αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων; Κάτι το οποίο προς το παρόν ακούγεται ως ρητορική ερώτηση, όλα δείχνουν ότι σύντομα θα γίνει πραγματικότητα. Μερικές εβδομάδες πριν την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας BMW M3 Sedan, υπάρχουν όλο και περισσότερες ενδείξεις για μία απαράμιλλη ποικιλία μοντέλων στην πολυτελή, μεσαία κατηγορία της BMW M. Μαζί με τη νέα BMW M4 Coupe, η νέα BMW M3 Sedan θα γιορτάσει την παγκόσμια πρεμιέρα της το Σεπτέμβριο του 2020. Επίσης, δεν είναι μυστικό ότι τον επόμενο χρόνο θα ακολουθήσει η νέα έκδοση της BMW M4 Cabrio. Ωστόσο, προσεκτικοί παρατηρητές σύντομα θα μπορούν να πάρουν μία γεύση από το πρωτότυπο του νέου μοντέλου υψηλών επιδόσεων. Στην πόλη Garching του Μονάχου, όπου εδρεύει η BMW M GmbH, πραγματοποιούνται οι εργασίες εξέλιξης προκειμένου να υλοποιηθεί ένα ακόμα όνειρο: Για πρώτη φορά στην ιστορία της BMW M GmbH, η γκάμα μοντέλων της θα αποκτήσει μία BMW M3 Touring.

 

Επιδόσεις M σε συνδυασμό με αυξημένη ευρυχωρία και την ευφυή λειτουργικότητα ενός μοντέλου Touring – μέχρι πρότινος αποτελούσε αποκλειστικότητα της BMW M5. Τόσο στη δεύτερη γενιά της το 1992 όσο και στην τέταρτη το 2007, το υψηλών επιδόσεων business sedan συνοδευόταν από μία έκδοση Touring. Δεν είναι η πρώτη φορά που τόσο η κοινότητα M όσο και οι υπεύθυνοι εξέλιξης της BMW M GmbH ενθουσιάστηκαν από την ιδέα μεταφοράς αυτής της αυτοκινητιστικής φιλοσοφίας στην BMW M3. Πριν από 20 χρόνια ακριβώς, λανσαρίστηκε ένα αντίστοιχο πρωτότυπο βασισμένο στην τρίτη γενιά της BMW M3. Τότε, στόχος ήταν να αποδειχτεί ότι η υψηλή ευελιξία και η ομαλή ενσωμάτωση σπορ αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων με ειδικά χαρακτηριστικά αμαξώματος μπορούσε να ενταχθεί στη διαδικασία παραγωγής της BMW M3, και επιτεύχθηκε. Στην τρίτη γενιά της BMW M3, αυτό δεν σταματά στη θεωρία και σε τεχνικές προϊοντικές δοκιμές.

 

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο 6-κύλινδρος M TwinPower turbo. 5 πόρτες και ένας εξαιρετικά ευπροσάρμοστος χώρος αποσκευών είναι ακριβώς αυτό που περίμεναν με ανυπομονησία οι οπαδοί αυτής της φιλοσοφίας. Ως η τέταρτη έκδοση του μοντέλου, η BMW M3 Touring ικανοποιεί τις προσδοκίες όσων επιθυμούν να απολαύσουν στο έπακρο αυτό το συνδυασμό αγωνιστικών επιδόσεων Μ με καθημερινή χρηστικότητα. Ποτέ μέχρι τώρα ένα πολυτελές, μεσαίο station wagon δεν προσέφερε τέτοια οδηγική απόλαυση και ακρίβεια. Αντίστοιχα, δεν είχε υπάρξει ποτέ πριν ένα καθαρόαιμο σπορ αυτοκίνητο με τόση λειτουργική χρηστικότητα.  

 

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον κινητήρα και τις επιδόσεις είναι σε στάδιο εικασιών. Αλλά τα μεγάλα μετατρόχια, οι εντυπωσιακές εισαγωγές αέρα και οι τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης δεν αφήνουν καμία αμφιβολία ότι το θρυλικό DNA των μοντέλων M θα δώσει ένα ηχηρό παρών παρά τη νέα δομή του αμαξώματος.

 

Η πρώτη BMW M3 Touring βρίσκεται στο πρώτο στάδιο της σχεδόν διετούς διαδικασίας εξέλιξης για την παραγωγή. Όπως και στην περίπτωση των άλλων σπορ μοντέλων BMW M, το παρακάτω ισχύει και για την BMW M3 Touring: όποτε ένα πρωτότυπο παίρνει το πράσινο φως για δοκιμαστική οδήγηση σε δημόσιους δρόμους, αυτό θεωρείται ένα αποφασιστικό βήμα πριν την κανονική παραγωγή, και σημαίνει ότι σύντομα θα κάνει την εμφάνισή του και αλλού. Όπως και με τα υπόλοιπα μοντέλα BMW M, οι εντατικές δοκιμές και ρυθμίσεις της BMW M3 Touring θα πραγματοποιηθούν στην πίστα Nordschleife του Nürburgring, επειδή η πρώτη BMW M3 Touring είναι πρωτίστως μία BMW M3.

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου –

 

Το BMW Group 

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2019, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.520.000 αυτοκίνητα και περισσότερες από 175.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2019 ήταν 7,11 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 104,21 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2019, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 133.6778 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING 2021.

Munich. 12 May - 10:00 CEST.

Here you can see the public transmission of the 101st Annual General Meeting of BMW AG.

 

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση