Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Η BMW Motorrad παρουσίασε την αλυσίδα τελικής μετάδοσης M Endurance.

Η λίπανση της αλυσίδας αποτελεί παρελθόν. Για πρώτη φορά χωρίς απαιτήσεις συντήρησης, με χαρακτηριστικά άξονα τελικής μετάδοσης.

K67
·
Προαιρετικός εξοπλισμός, αξεσουάρ
·
Σειρά S
·
S 1000 RR
·
S 1000 XR
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~67,64 KB)
  
Photos(3x, ~11,69 MB)

Μόναχο . Για περισσότερα από 90 χρόνια, η ευκολία ενός φιλικού προς το περιβάλλον άξονα τελικής μετάδοσης που δεν χρειάζεται συντήρηση, παραμένει από τους ακρογωνιαίους λίθους των μοτοσικλετών της BMW Motorrad. Τώρα με την M Endurance, η BMW Motorrad προσφέρει για πρώτη φορά μία αλυσίδα τελικής μετάδοσης χωρίς απαιτήσεις συντήρησης με εφάμιλλα χαρακτηριστικά.

 

Όπως οι προηγούμενες αλυσίδες X-ring, η M Endurance έχει μόνιμη πλήρωση λιπαντικού ανάμεσα στα κυλινδράκια και τα τσιμουχάκια. Αυτό που είναι εντελώς νέο, ωστόσο, είναι ότι η μέχρι πρότινος απαραίτητη προσθήκη λιπαντικού για τα κυλινδράκια, γνωστή και ως ‘λίπανση της αλυσίδας’ δεν είναι πλέον απαραίτητη, ούτε χρειάζεται τακτικό τέντωμα εξαιτίας της φθοράς.

 

Αυτό το τεράστιο πλεονέκτημα επιτεύχθηκε με τη χρήση ενός νέου υλικού επίστρωσης για τα κυλινδράκια που ονομάζεται τετραεδρικός άμορφος άνθρακας (ta-C), ευρέως γνωστό ως βιομηχανικό διαμάντι. Χαρακτηριζόμενο από εξαιρετική σκληρότητα και αντοχή, κατατάσσεται ανάμεσα στο DLC (Diamond Like Carbon) και το καθαρό διαμάντι. Αντίθετα με τις μεταλλικές επιφάνειες που χρησιμοποιούνταν μέχρι σήμερα, η επίστρωση με το βιομηχανικό διαμάντι ta-C δεν φθείρεται ενώ ταυτόχρονα προσφέρει πολύ μειωμένο συντελεστή τριβής.

 

Χάρη στις εξαιρετικές ιδιότητες ξηρής λίπανσης και την εξάλειψη της φθοράς, τα επικαλυμμένα με ta-C κυλινδράκια της αλυσίδας M Endurance δεν χρειάζονται εργασίες συντήρησης, προσφέροντας στους αναβάτες το ίδιο επίπεδο άνεσης με ένα άξονα τελικής μετάδοσης. Περιλαμβάνονται όλες οι εργασίες καθαρισμού που είναι αναπόφευκτες σε μία συμβατική αλυσίδα εξαιτίας των κηλίδων από το λιπαντικό. Κατά συνέπεια, η αλυσίδα M Endurance είναι επίσης εξαιρετικά φιλική προς το περιβάλλον.

 

Η αλυσίδα M Endurance σε διάσταση 525 διατίθεται τώρα αρχικά για τα δύο τετρακύλινδρα μοντέλα BMW S 1000 RR και S 1000 XR. Η αλυσίδα M Endurance διατίθεται ως αξεσουάρ ή απευθείας από το εργοστάσιο ως προαιρετική επιλογή. Σύντομα, θα είναι διαθέσιμη και για άλλα μοντέλα της BMW Motorrad.

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου –

 

Το BMW Group 

 

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2019, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.520.000 αυτοκίνητα και περισσότερες από 175.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2019 ήταν 7,11 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 104,21 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2019, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 133.6778 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING 2021.

Munich. 12 May - 10:00 CEST.

Here you can see the public transmission of the 101st Annual General Meeting of BMW AG.

 

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση