Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Έναρξη παραγωγής για την αμιγώς ηλεκτρική BMW iX3.

Η πρώτη BMW iX3 βγήκε από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της κοινοπραξίας ‘BMW Brilliance Automotive’ στη Shenyang (Κίνα).

G08
·
Εταιρικά
·
Εργοστάσια, εγκαταστάσεις
·
Εργοστάσια παραγωγής
·
Τεχνολογία
·
Αειφορία
·
Εναλλακτικά συστήματα κίνησης, η κίνηση στο μέλλον
·
Efficient Dynamics
·
Παραγωγή, ανακύκλωση
·
Electrification
·
BMW i Automobiles
·
BMW iX3
·
Industry 4.0
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~98,71 KB)
  
Photos(5x, ~28,89 MB)

Μόναχο/ Shenyang . Η πρώτη αμιγώς ηλεκτρική BMW iX3 έφυγε από το εργοστάσιο της κοινοπραξίας BMW Brilliance Automotive (BBA) στη Shenyang (Κίνα). Οι εργαζόμενοι του εργοστασίου γιόρτασαν την επιτυχημένη έναρξη της παραγωγής στις 29 Σεπτεμβρίου.

 

Ο Franz Decker, επικεφαλής Τεχνολογίας & Παραγωγής της BBA δήλωσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης: «Σήμερα ξεκινάμε την παραγωγή της BMW iX3, του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της μάρκας BMW. Με ένα τέτοιο σύστημα παραγωγής που πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις που έχουν οι πελάτες σε όλο τον κόσμο από ένα πολυτελές αυτοκίνητο».

 

Πρωτοποριακή τεχνογνωσία παραγωγής εγγυάται ανώτερη ποιότητα.

Παράλληλα με τις ευφυείς μεθόδους παραγωγής και τις προηγμένες τεχνολογίες, το εργοστάσιο της BBA στη Shenyang διακρίνεται επίσης για το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας που εφαρμόζει. Μία ειδική φιλοσοφία ‘μηδενικού ελαττώματος’ διασφαλίζει την κάλυψη των υψηλών απαιτήσεων της αγοράς ηλεκτροκίνησης σε όλο τον κόσμο.

 

Στις εγκαταστάσεις της BBA πραγματοποιούνται ενδελεχείς και αυστηρές δοκιμές ελέγχου ποιότητας, από τη μπαταρία μέχρι το ολοκληρωμένο όχημα, ώστε η BMW iX3 να παρέχει εγγυημένη ασφάλεια. 128 δοκιμές μηχανικών μερών και 994 δοκιμές λειτουργικότητας λογισμικού (software testing) διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα της μπαταρίας σε όλο τον κύκλο ζωής. Επιπλέον, 140 λειτουργικά τεστ αξιολογούν τη συμπεριφορά του οχήματος σε όλα τα πιθανά σενάρια, όπως κατά επιτάχυνση, σε ιδιαίτερες οδικές συνθήκες και κακοτράχαλους δρόμους. Ως αποτέλεσμα, η BMW iX3 είναι κατάλληλη για κάθε είδους δρόμο και πληροί τις υψηλές απαιτήσεις διαφορετικών οδηγικών συνθηκών.

 

Η BBA κατασκευάζει την BMW iX3 στην ίδια γραμμή με την BMW X3, με κινητήρα εσωτερικής καύσης, πετυχαίνοντας έτσι ένα υψηλό επίπεδο απόδοσης και ευελιξίας στην παραγωγή.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλη τη διάρκεια του εγχειρήματος BMW iX3, τα τμήματα έρευνας, προμηθειών και παραγωγής του BMW Group συνεργάστηκαν στενά με τις ομάδες της BBA.

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group 

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2019, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.520.000 αυτοκίνητα και περισσότερες από 175.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2019 ήταν 7,11 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 104,21 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2019, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 133.6778 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

CO2 EMISSIONS & CONSUMPTION.

BMW iX 3: Κατανάλωση καυσίμου στο μικτό κύκλο: 0,0 l/100 km, κατανάλωση ηλεκτρική ενέργειας στο μικτό κύκλο: 17,8-17,5 kWh/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 0 g/km.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

FIZ FUTURE OPENING

25.09.2020. Here you can see the on demand broadcast of the opening of FIZ Projekthaus Nord. 

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση