Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

X Force: Συνεργασία του BMW Group Hellas με την Nordic Marina.

Συνδυασμός πολυτέλειας, ασφάλειας και οδηγικής απόλαυσης των μοντέλων BMW X και της Hydrolift X-Series.

G01
·
Εταιρικά
·
Πωλήσεις και μάρκετινγκ
·
BMW iPerformance Automobiles
·
X3 xDrive30e
·
X3
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~578,28 KB)
  
Photos(22x, ~173,01 MB)
  
Videos(1x, ~218,8 MB)

Αθήνα. Το BMW Group Hellas, ως κυρίαρχος στην Ελληνική αγορά των πολυτελών SAV (Sports Activity Vehicles) προχωράει σε συνεργασία με την Nordic Marina, αποκλειστικό αντιπρόσωπο των πολυτελών μηχανοκίνητων σκαφών της Hydrolift AS.

 

Σκοπός της συνεργασίας είναι να φέρει το αγοραστικό κοινό των δύο εταιρειών σε επαφή με ένα lifestyle που ταιριάζει στη χώρα μας, και να τους παρακινήσει να βρεθούν πίσω από το τιμόνι ενός SAV των μοντέλων BMW X και ενός powerboat της Σειράς X της Hydrolift, και να εξερευνήσουν μέρη που δεν αποτελούν επιλογή με άλλα οχήματα.

 

Κοινό χαρακτηριστικό των μοντέλων BMW X και Hydrolift X-Series είναι η ικανότητα τους να συνδυάζουν το πολυτελές design με την πρακτικότητα και την ασφάλεια, χωρίς να βγάζουν από την προτεραιότητα την οδηγική απόλαυση, την αμεσότητα των χειρισμών και τις υψηλές επιδόσεις.

 

Η πρεμιέρα της συνεργασίας πραγματοποιήθηκε με κοινή φωτογράφιση της νέας Plug-in υβριδικής BMW X3 (xDrive30e) και του Hydrolift X-26 S στο Grand Resort Lagonissi.

 

Η νέα BMW X3 xDrive30e συνδυάζει την ευελιξία ενός πολυτελούς μεσαίου SAV με την προηγμένη τεχνολογία του συστήματος BMW eDrive. Ο στιβαρός χαρακτήρας, οι σπορ επιδόσεις και το σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive – που είναι ενεργό και στο πρόγραμμα αμιγούς ηλεκτροκίνησης – συνδυάζονται με εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων. Χάρη στη νέας γενιάς τεχνολογία μπαταρίας, η BMW X3 xDrive30e πετυχαίνει ηλεκτρική αυτονομία έως 58 km*.

 

Η Hydrolift AS ξεκίνησε το 1985 με τον σχεδιασμό και την κατασκευή σκαφών υψηλών επιδόσεων στο Fredrikstad της Νορβηγίας, και κατά την πορεία της έθεσε αρκετές φορές νέα ρεκόρ ταχύτητας σε αγώνες σκαφών. Πλέον υπό την διοίκηση του διάσημου σχεδιαστή Bard Eker έχει αναπτύξει μια νέα γενιά σκαφών, την Σειρά X, με στόχο να συνδυάσει την πρακτικότητα με το premium supersport.

 

Το best-seller Χ-26s είναι ένα σκάφος 8 μέτρων σχεδιασμένο να αναπτύσσει ταχύτητες μέχρι και 74 κόμβους με άνεση και ασφάλεια, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει 8 επιβάτες και παρέχει την δυνατότητα διανυκτέρευσης για 3 άτομα στην κλειστή καμπίνα. Το μέγεθος του σκάφους, του επιτρέπει να μεταφερθεί με την χρήση τρέιλερ από ένα SAV της Σειράς BMW X.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τα Plug-in υβριδικά μοντέλα BMW Χ θα βρείτε εδώ:

https://www.bmw.gr/el/topics/fascination-bmw/electromobility2020/electromobility.html

 

Περισσότερες πληροφορίες για τα μηχανοκίνητα σκάφη της Hydrolift θα βρείτε εδώ:

https://nordic-marina.gr/boats/hydrolift/

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλ.: 210 91.18.151

Ε-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

 

N ordic Marina

Θάνος Παγκαλίδης

Γενικός Διευθυντής

Τηλ.: 210 66.26.672

E-mail: thanos.pagkalidis@nordic-marina.gr

CO2 EMISSIONS & CONSUMPTION.

*Οι τιμές έχουν υπολογιστεί με βάση το νέο κύκλο δοκιμών WLTP και έχει γίνει αναγωγή στις αντίστοιχες τιμές NEDC για λόγους σύγκρισης. Στα οχήματα αυτά, ενδέχεται να ισχύουν διαφορετικές τιμές από αυτές που δημοσιεύονται εδώ για την επιβολή φόρων και λοιπών ειδικών τελών που βασίζονται (επίσης) σε εκπομπές  CO2.

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις επίσημες τιμές κατανάλωσης, ειδικές τιμές εκπομπών CO2 και κατανάλωση ηλεκτρικής ισχύος των νέων επιβατικών αυτοκινήτων παρακαλούμε ανατρέξτε στο σχετικό εγχειρίδιο "Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", που διατίθεται δωρεάν σε όλο το δίκτυο εμπόρων και στο https://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

FIZ FUTURE OPENING

25.09.2020. Here you can see the on demand broadcast of the opening of FIZ Projekthaus Nord. 

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση