Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Ποδήλατα BMW 4ης Γενιάς.

Νέα σειρά ποδηλάτων BMW για όλες τις απαιτήσεις με καινοτόμες τεχνολογίες και κομψή σχεδίαση.

Lifestyle
·
Προϊόντα Lifestyle
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 87,04 KB)
  
Photos(40x, 107,84 MB)

Μόναχο . Σπορ επιδόσεις αλλά και πρωτοποριακή ηλεκτροκίνηση: οι πελάτες απολαμβάνουν τη διάσημη οδηγική εμπειρία BMW χρησιμοποιώντας τη δύναμη του πεντάλ αλλά και την ιπποδύναμη για πάνω από 70 χρόνια. Η νέα γενιά ποδηλάτων BMW μπορεί να υιοθετεί κοινή σχεδιαστική γλώσσα, ωστόσο καλύπτει διαφορετικές κατηγορίες, ενώ όλα τα μοντέλα φέρουν το χαρακτηριστικό λογότυπο BMW στο εμπρός τμήμα του τριγωνικού σκελετού τους.

 

Το BMW Cruise Bike είναι εμπνευσμένο από την τρέχουσα τάση για ποδήλατα fixie (τα λεγόμενα φιξάκια) με λεπτό σκελετό σχεδιασμένο σε συνεργασία με την Designworks, το στούντιο σχεδιαστικής καινοτομίας του BMW Group. Ωστόσο, αντίθετα με ένα κλασικό fixie, το μοντέλο της BMW είναι ασυμβίβαστο σε θέματα άνεσης. Το σύστημα 7 ταχυτήτων Shimano Nexus προσφέρει δυναμική επιτάχυνση χωρίς απαιτήσεις συντήρησης.  

 

Το BMW M Bike είναι ακόμα πιο σπορ, εμπνευσμένο από αυτοκίνητα BMW M, βαμμένο σε ματ μαύρο και διακοσμημένο με ρίγες τύπου M Motorsport. Το σύστημα ταχυτήτων Shimano SLX/XT έχει έντεκα  ταχύτητες, ενώ το πιρούνι και οι βάσεις τιμονιού και σέλας κατασκευάζονται από ανθρακονήματα – αποδοτική ελαφριά σχεδίαση, αγωνιστικού στυλ.

 

Από την άλλη, τα BMW hybrid e-bikes, παρακολουθούν την τάση της εποχής. Για παράδειγμα, το BMW Active Hybrid E - Bike μπορεί να διανύσει πολλά χιλιόμετρα με μία φόρτιση, χάρη στο μοτέρ Brose Drive S Alu και τη μπαταρία ιόντων λιθίου 600 Wh. Και το BMW Urban Active Bike είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση και διαδρομές προς και από τη δουλειά χάρη στο λεπτό σκελετό και την διακριτικά τοποθετημένη μπαταρία. Κατά συνέπεια, η BMW προσφέρει το κατάλληλο ηλεκτρικό ποδήλατο για κάθε χρήση, είτε το ζητούμενο είναι οι επιδόσεις είτε το υψηλό επίπεδο άνεσης.

 

Ευελιξία είναι η λέξη κλειδί για το BMW Folding Bike, το οποίο μπορεί να αποθηκεύεται σε αρκετά μικρούς χώρους χάρη σε έναν κομψό μηχανισμό αναδίπλωσης. Η BMW συνεργάστηκε επίσης με την Micro Mobility Systems για τη δημιουργία μιας σειράς πρακτικών λύσεων μετακίνησης για καθημερινή χρήση. Το BMW City Scooter είναι σχεδιασμένο για να καταλαμβάνει όσο το δυνατό μικρότερο χώρο και το BMW E - Scooter προσφέρει έξτρα ενέργεια με την ενσωματωμένη μπαταρία του.

 

Η συλλογή περιέχει επίσης δύο πολύ σταθερά μοντέλα, που απευθύνονται σε παιδιά  – και συγκεκριμένα τα BMW Kids Bike και BMW Junior Cruise Bike. Το BMW Kids Bike προσφέρει εντυπωσιακή ευελιξία. Μπορεί να χρησιμοποιείται ως κανονικό ποδήλατο ή ποδήλατο ισορροπίας για εξάσκηση.

 

Τα ποδήλατα BMW και το BMW E-Scooter διατίθενται σε επιλεγμένους εμπόρους BMW.

 

Συνιστώμενες τιμές λιανικής του κατασκευαστή:

 

Ποδήλατα BMW

BMW Cruise Bike –1.158.00€

BMW M Bike – €1.564.00€

BMW Active Hybrid E-Bike –3.648.00€
BMW Urban Hybrid E-Bike –2.606.00€

BMW Folding Bike –782.00€ (Αναδιπλούμενο)
BMW City Scooter –211.00€ (Πατίνι)

BMW E-Scooter –841.00€ (Πατίνι)

BMW Kids Bike –308.00€ (Παιδικό ποδήλατο)

BMW Junior Cruiser Bike – €500.00€

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά ποδηλάτων BMW, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.bmw.gr/lifestyle

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου –

 

Το BMW Group 

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2019, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.520.000 αυτοκίνητα και περισσότερες από 175.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2019 ήταν 7,11 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 104,21 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2019, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 133.6778 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

FIZ FUTURE OPENING

25.09.2020. Here you can see the on demand broadcast of the opening of FIZ Projekthaus Nord. 

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση