Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Αξιοποιήστε το MINI σας με μία εφαρμογή νέας γενιάς για πελάτες και φίλους.

• Νέες υπηρεσίες υποστηρίζουν την ατομική, ηλεκτρική μετακίνηση. • Διαισθητική εμπειρία χρήστη και νέα σχεδίαση. • Διαθέσιμη σε πάνω από 40 χώρες μέχρι τα μέσα του 2021.

Τεχνολογία
·
Πληροφόρηση, συστήματα ελέγχου
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 120,62 KB)
  
Photos(4x, 108,41 MB)

Μόναχο . Μέσω μιας ενσωματωμένης Κάρτας SIM 4G και της εφαρμογής MINI Connected, η MINI προσφέρει στους πελάτες της ομαλή συνδεσιμότητα μεταξύ smartphone και οχήματος από το 2018. Από σήμερα, μία εφαρμογή νέας γενιάς διατίθεται για τους πελάτες σε 30 Ευρωπαϊκές χώρες και στην Κορέα: Το MINI App υιοθετεί νέα σχεδίαση με διαισθητική και απλοποιημένη εμπειρία χρήστη και προσφέρει νέες υπηρεσίες που υποστηρίζουν την ατομική ηλεκτρική μετακίνηση.

 

«Με μία εφαρμογή νέας γενιάς, κάνουμε το επόμενο βήμα στην αναβάθμιση της ψηφιακής εμπειρίας των πελατών από τα οχήματά μας και ανταποκρινόμαστε στην αυξημένη ζήτηση για ψηφιακές υπηρεσίες και λειτουργίες», δήλωσε ο Peter Henrich, Ανώτερος Αντιπρόεδρος του τομέα Connected Company Customer του BMW Group. «Με τα My BMW App & MINI App, ενσωματώνουμε άριστα τα οχήματά μας στην ψηφιακή ζωή των πελατών. Και οι δύο εφαρμογές προσφέρουν άφθονες, χρήσιμες λειτουργίες, σε επίπεδο καθημερινής χρήσης και προσωπικής αλληλεπίδρασης με τη μάρκα, την οποία σκοπεύουμε να αυξήσουμε».

 

Ο Stephan Durach, Ανώτερος Αντιπρόεδρος του τομέα Connected Company Development, Technical Operations, του BMW Group πρόσθεσε: «Το My BMW και MINI App θέτουν πρότυπα χρηστικότητας, ασφάλειας και αξιοπιστίας. Το feedback και οι πληροφορίες από τους χρήστες της προηγούμενης γενιάς της εφαρμογής ήταν κρίσιμες στη διαδικασία εξέλιξης. Οι δύο εφαρμογές περιλαμβάνουν τις πιο διαδεδομένες λειτουργίες και η νέα πλατφόρμα μας επιτρέπει να διευρύνουμε συνεχώς τις λειτουργικές δυνατότητες, ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών».

 

Χαρακτηριστικά και συνοπτική παρουσίαση του MINI App:

 

  • ΆΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ. Το MINI App είναι η νέα παγκόσμια διεπαφή στο όχημα. Προβάλλει πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του οχήματος και, ανάλογα με τον εξοπλισμό, επιτρέπει την ενεργοποίηση των λειτουργιών από απόσταση όπως εντοπισμός οχήματος και κλείδωμα / ξεκλείδωμα θυρών.
  • ΕΥΧΡΗΣΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ. Η ανεύρεση των προορισμών γίνεται εύκολα μέσω της ενσωματωμένης λειτουργίας αναζήτησης και μπορεί να αποστέλλεται απευθείας από την εφαρμογή στο σύστημα πλοήγησης του οχήματος. Επίσης υπάρχει δυνατότητα μετάδοσης των προορισμών από εφαρμογές τρίτων. Ο χάρτης δείχνει την τρέχουσα κατάσταση της κυκλοφορίας, τα πρατήρια ανεφοδιασμού και τους σταθμούς φόρτισης, καθώς και επιλογές στάθμευσης.
  • ΕΞΥΠΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΊΞΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ. Η εφαρμογή προσφέρει νέες υπηρεσίες για το MINI Countryman Plug-In Hybrid και το αμιγώς ηλεκτρικό MINI Cooper SE, όπως βελτιωμένη επισκόπηση ηλεκτρικής αυτονομίας, κατάσταση και ιστορικό φόρτισης. Επίσης διατίθεται λειτουργία pre-conditioning (για θέρμανση του οχήματος το χειμώνα, ή ψύξη το καλοκαίρι, για παράδειγμα) για αυξημένη άνεση.
  • Η ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ AFTERSALES . Το MINI App επιτρέπει την άμεση επικοινωνία με εξουσιοδοτημένους επισκευαστές του δικτύου, MINI Service Partner s, και οι πελάτες μπορούν να παρακολουθούν τις απαιτήσεις σέρβις του οχήματός τους στην εφαρμογή. Κλείσιμο ραντεβού σε συνεργείο πραγματοποιείται απευθείας από την εφαρμογή, εάν χρειαστεί. Οι οδηγοί μπορούν να επικοινωνούν επίσης με την υπηρεσία οδικής βοήθειας MINI Roadside Assistance μέσω της εφαρμογής σε περίπτωση που αντιμετωπίσουν πρόβλημα με το αυτοκίνητο.
  • Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να κατεβάσουν τη νέα εφαρμογή από τα Google Play Store και Apple App Store. Μέχρι τα μέσα του 2021,η MINI App θα διατίθεται σε περισσότερες από 40 χώρες και σε 23 γλώσσες.

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου -

 

Το BMW Group  

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2019, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.520.000 αυτοκίνητα και περισσότερες από 175.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2019 ήταν 7,11 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 104,21 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2019, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 133.6778 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE

Here you can see the on demand broadcast of the World Premiere of the new BMW S 1000 R and BMW G 310 R.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση