Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Το νέο βίντεο «The Drop» προσκαλεί και πάλι την παγκόσμια κοινότητα BMW M στην M Town.

Η επιτυχημένη ψηφιακή καμπάνια που περιστρέφεται γύρω από το μυθικό Eldorado των παθιασμένων φίλων της BMW M παρουσιάζει one-off μοντέλα και κάνει αναφορές στο μέλλον.

Αυτοκίνητα M
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 86,36 KB)
  
Photos(30x, 65,5 MB)
  
Videos(1x, 4,19 GB)

Μόναχο. «Καλωσήρθατε στην M Town»: Με ένα νέο βίντεο, η BMW M GmbH συνεχίζει την επιτυχημένη της καμπάνια εστιάζοντας το εικονικό Eldorado της παγκόσμιας κοινότητας BMW M. Το «The Drop» προσελκύει τους λάτρεις της ιπποδύναμης και τους ενθουσιώδεις ‘petrol heads’ για μία ακόμα φορά στην ‘M Town’, όπου, από το 2018, τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το ισχυρότερο γράμμα στο κόσμο και το πάθος για ακραίες επιδόσεις. Αυτή τη φορά, ο σκηνοθέτης Micky Sülzer, και δημιουργός των εμβληματικών βίντεο για τη φιλοσοφία της κοινότητας της ‘M Town’ πριν από δύο χρόνια, παρουσιάζει το ευρύ φάσμα των σημερινών μοντέλων BMW M, μερικά από τα οποία είναι βαμμένα σε εντυπωσιακά χρώματα, ενώ βλέπουμε και ένδοξα ‘κομμάτια’ από το στόλο BMW M Heritage, όπως μία κόκκινη BMW E30 M3.

 

«Η M Town είναι η πιο επιτυχημένη ψηφιακή καμπάνια της BMW M GmbH, καθώς η κοινότητα BMW M σε όλο τον κόσμο συμμετέχει ενεργά στη διαμόρφωσή της. Αυτός ο ενθουσιασμός και η ταύτιση με τη μάρκα δημιουργούν το ξεχωριστό στοιχείο  που κάνει την BMW M τόσο μοναδική. Γι’ αυτό είμαστε ευτυχείς που συνεχίζουμε το success story με το επόμενο φιλμ, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για το μέλλον», δήλωσε ο Lothar  Schupet, Διευθυντής Παγκόσμιων Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της BMW M.

 

Από το 2018, η ‘M Town’ έχει λειτουργήσει ως πλατφόρμα κοινωνικής και ψηφιακής επικοινωνίας για τους φίλους της BMW M σε όλο το κόσμο. Εγγράφονται με το bmw-m.com ως πολίτες της ‘M Town’ και δημιουργούν το δικό τους ατομικό, ψηφιακό BMW M πάσο. Η ‘M Town’ έχει συνδέσει το όνομά της με μοναδικές ιστορίες, αυθεντικά διαδικτυακά βίντεο, πολυάριθμα δημιουργικά προϊόντα στο κατάστημα της BMW M Town και εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο. Οι επισκέπτες του BMW Welt στο Μόναχο αποκτούν μία πολύ ρεαλιστική εικόνα της ‘M Town’ σε έναν ειδικά σχεδιασμένο εκθεσιακό χώρο 180 τετραγωνικών μέτρων.

 

Όπως και σε προηγούμενα διαδικτυακά βίντεο, έτσι και τώρα πολλές BMW M δίνουν δυναμικό παρών στο νέο φιλμ «The Drop». Συνολικά 18 διαφορετικά μοντέλα από τη μεγαλύτερη γκάμα της BMW M εμφανίζονται στιγμιαία ή και περισσότερο στο βίντεο. Το φάσμα εξαιρετικά σπορ μοντέλων ξεκινά από την BMW M2 CS (κατανάλωση καυσίμου στο μικτό κύκλο: 10,4l/100km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 238g/km) και φτάνει μέχρι την BMW M8 Gran Coupe (κατανάλωση καυσίμου στο μικτό κύκλο: 10,7l/100km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 244g/km). Εκτός από τα κρυφά ‘διαμάντια’, συμμετέχουν και ξεχωριστά one-off μοντέλα, όπως η BMW M2 by FUTURA2000 και η BMW M3 Pickup από το 2011, που παραδίδει ένα σταθμό φόρτισης. Έτσι, για πρώτη φορά σε βίντεο της ‘M Town’, η BMW M GmbH αφήνει αιχμές για ένα ηλεκτρικό μέλλον, συνδυάζοντας την ουτοπία με την πραγματικότητα. Το 2021 θα κυκλοφορήσει επίσης η πρώτη ηλεκτρική BMW M, μία έκδοση υψηλών επιδόσεων βασισμένη στη νέα BMW i4, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα μοντέλα και οχήματα υψηλών επιδόσεων.

 

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας, στην οποία συμμετείχαν επίσης δυνατοί influencers της αυτοκινητιστικής σκηνής, οδηγεί μία κόκκινη BMW E30 M3 από το στόλο BMW M Heritage. Επίσης, ιστορικά μοντέλα της BMW M GmbH εκπροσωπούνται από μία M3 GTS, μία BMW M3 CRT, μία BMW M4 GTS και μία BMW Σειρά 1 M Coupe.

 

Πλήρως εναρμονισμένο με τη φιλοσοφία της Κοινότητας, το νέο βίντεο παρουσιάζει όχι μόνον οχήματα από τους κόλπους της BMW M GmbH, αλλά και αυτοκίνητα των ανθρώπων της ‘M Town’. Έτσι, μέλη της Κοινότητας BMW M προσέφεραν τα αυτοκίνητά τους για τα γυρίσματα του φιλμ.

 

Συντελεστές:

Δημιουργική επιμέλεια: Jung von Matt

Παραγωγή: Zauberberg Productions

Σκηνοθεσία: Micky Sülzer

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου –

 

Το BMW Group 

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2019, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.520.000 αυτοκίνητα και περισσότερες από 175.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2019 ήταν 7,11 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 104,21 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2019, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 133.6778 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

CO2 EMISSIONS & CONSUMPTION.

BMW M2 CS:
Combined fuel consumption: 10.4 l/100 km; combined CO2 emissions: 238 g/km*.
BMW M8 Gran Coupe:
Combined fuel consumption: 10.7 l/100 km; combined CO2 emissions: 244 g/km*.
*The fuel consumption, CO2 emissions, electric power consumption and range figures were based on the new WLTP test cycle and translated back into NEDC-equivalent values in order to ensure comparability between the vehicles. With respect to these vehicles, for vehicle-related taxes or other duties based (at least inter alia) on CO2 emissions, the CO2 values may differ from the values stated here (depending on national legislation). 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE

Here you can see the on demand broadcast of the World Premiere of the new BMW S 1000 R and BMW G 310 R.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση