Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Για λάτρεις των εξορμήσεων και φίλους της περιπέτειας: Το νέο MINI Countryman Boardwalk.

Νέα συλλεκτική έκδοση του επιτυχημένου ‘παντός εδάφους’ μοντέλου στην πολυτελή compact κατηγορία εντυπωσιάζει με τα εκφραστικά χρώματα και τα αποκλειστικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του – limited edition που διατίθεται σε τρεις εκδοχές.

F60
·
MINI Countryman
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 139,26 KB)
  
Photos(64x, 495,76 MB)

Μόναχο . Το νέο MINI Countryman είναι εξοπλισμένο τόσο για  τις προκλήσεις της καθημερινότητας όσο και για αποδράσεις πέραν των ορίων της πόλης, ενώ κινείται με άνεση σε συνθήκες εκτός δρόμου. Σε αυτή την ευελιξία προστίθεται τώρα μία ιδιαίτερη στιλιστική πινελιά. Με την εξωτερική απόχρωση Deep Laguna metallic και αποκλειστικές λεπτομέρειες στο εξωτερικό και το εσωτερικό, το νέο MINI Countryman Boardwalk ξεχωρίζει τόσο στους δρόμους των μητροπολιτικών περιοχών όσο και σε παράκτιες διαδρομές. Το μοντέλο κατασκευάζεται σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων και διατίθεται σε τρεις εκδόσεις.

 

Η Deep Laguna metallic είναι μία απόχρωση που αναδεικνύει τις δυναμικές επιφάνειες του MINI Countryman. Η υψηλή αισθητική ποιότητα του μπλε μεταλλικού τόνου - που μέχρι πρότινος ήταν αποκλειστικότητα του MINI Convertible Sidewalk (επίσης limited edition), ξεσήκωσε κύματα ενθουσιασμού στη κοινότητα MINI. Τώρα, εκπληρώνεται η επιθυμία πολλών φίλων που ήθελαν αυτό το χρώμα στην παλέτα του MINI Countryman. Συνδυάζεται με μαύρη οροφή και μαύρα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών, δημιουργώντας μία εντυπωσιακή αντίθεση.

 

Με αυτό το χρωματικό συνδυασμό, το νέο MINI Countryman Boardwalk κάνει παντού αισθητή την παρουσία του. Το όνομά του είναι εμπνευσμένο από τις προκυμαίες παραδοσιακών, παραθαλάσσιων θέρετρων της Βρετανίας, πατρίδας της μάρκας MINI. Οι πεζόδρομοι, που συχνά εκτείνονται σε μήκος άνω του 1.5 χιλιομέτρου, συνδέουν ιαματικές πηγές και παρέχουν πρόσβαση σε τυπικές Αγγλικές προβλήτες που παλιότερα φιλοξενούσαν διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις. Το χαρακτηριστικό σχέδιο των ξύλινων δοκών που τοποθετούνται διαμήκως και διαγωνίως στις προκυμαίες γίνονται πηγή έμπνευσης για το έμβλημα της νέας έκδοσης. Ένα ριγέ σχέδιο σε Deep Laguna metallic και μαύρο μεταλλικό με τη λέξη “BOARDWALK” κοσμεί το πλαίσιο των Side Scuttles (γνωστά και ως φινιστρίνια). Μοτίβα και σήματα υπάρχουν επίσης και στα μαρσπιέ εισόδου. Επιπλέον, λογότυπα με το όνομα του μοντέλου δίνουν το παρών και στο πίσω πλαϊνό τμήμα της οροφής και στην μπάρα ταμπλό στην περιοχή του συνεπιβάτη.

 

Το νέο MINI Countryman Boardwalk διατίθεται σε τρεις εκδόσεις. Στο MINI Cooper Countryman Boardwalk (κατανάλωση καυσίμου στο μικτό κύκλο: 5,9 – 5,6 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 135 – 129 g/km) ένας τρικύλινδρος βενζινοκινητήρας με τεχνολογία MINI TwinPower Turbo αποδίδει μέγιστη ισχύ 100 kW/136 hp. Ένας τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας με 131 kW/178 hp κινεί το MINI Cooper S Countryman Boardwalk (κατανάλωση καυσίμου στο μικτό κύκλο: 6,5 – 6,3 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 148 – 144 g/km) και το MINI Cooper S Countryman ALL4 Boardwalk (κατανάλωση καυσίμου στο μικτό κύκλο: 6,5 – 6,2 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 149 – 142 g/km). Εναλλακτικά, αντί του στάνταρ 6-τάχυτου μηχανικού κιβωτίου, ένα 7-τάχυτο Steptronic με διπλό συμπλέκτη διατίθεται για τα MINI Cooper Countryman Boardwalk και MINI Cooper S Countryman Boardwalk. Το τετρακίνητο μοντέλο εφοδιάζεται με ένα 8-τάχυτο κιβώτιο Steptronic στο βασικό εξοπλισμό του. Η αποκλειστική εμφάνιση των edition μοντέλων μπορεί να εξατομικευθεί περαιτέρω, αυξάνοντας τη διασκεδαστική οδήγηση και το επίπεδο άνεσης.

 

- Δελτίο Τύπου -

 

Το BMW Group  

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2019, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.520.000 αυτοκίνητα και περισσότερες από 175.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2019 ήταν 7,11 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 104,21 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2019, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 133.6778 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

CO2 EMISSIONS & CONSUMPTION.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2, ηλεκτρικής κατανάλωσης και αυτονομίας καθορίστηκαν σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία (EC) 715/2007 στην ισχύουσα έκδοση. Οι τιμές αναφέρονται σε ένα όχημα με βασικό εξοπλισμό στη Γερμανία. Η αυτονομία λαμβάνει υπόψη τις διαφορετικές διαστάσεις ζαντών / ελαστικών και επιλεγμένων στοιχείων προαιρετικού εξοπλισμού και ενδέχεται να παρουσιάζει διαφορές.

 

Οι τιμές έχουν ήδη υπολογιστεί με βάση το νέο κύκλο WLTP και έχει γίνει αναγωγή στις αντίστοιχες τιμές NEDC για λόγους σύγκρισης. Στα οχήματα αυτά, ενδέχεται να ισχύουν διαφορετικές τιμές από αυτές που δημοσιεύονται εδώ για την επιβολή φόρων και λοιπών ειδικών τελών που βασίζονται (επίσης) σε εκπομπές  CO2.

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις επίσημες τιμές κατανάλωσης, ειδικές τιμές εκπομπών CO2 και κατανάλωση ηλεκτρικής ισχύος των νέων επιβατικών αυτοκινήτων παρακαλούμε ανατρέξτε στο σχετικό εγχειρίδιο "Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", που διατίθεται δωρεάν σε όλο το δίκτυο εμπόρων και στο https://www.dat.de/co2/.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE

Here you can see the on demand broadcast of the World Premiere of the new BMW S 1000 R and BMW G 310 R.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση