Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Η MINI παρουσιάζει μοναδικά documentaries με κεντρικό πρωταγωνιστή το νέο MINI Countryman.

Ξεχωριστές προσωπικότητες αφηγούνται πραγματικές ιστορίες γεμάτες έμπνευση και περιπέτεια.

F60
·
MINI Countryman
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 106,14 KB)
  
Photos(5x, 34,69 MB)

Αθήνα. Μία πρωτοποριακή προσέγγιση επέλεξε η ΜΙΝΙ για να επικοινωνήσει τη μοναδικότητα του νέου MINI Countryman. Η Βρετανική μάρκα αυτοκινήτου συνεχίζει να εκπλήσσει με εναλλακτικές μορφές επικοινωνίας την Ελληνική αγορά δημιουργώντας μία νέα ξεχωριστή σειρά από documentaries που προβάλλονται σε όλες τις επίσημες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της ΜΙΝΙ.

 

Τα μικρού μήκους ντοκιμαντέρ βασίζονται σε πραγματικές ιστορίες καταξιωμένων ανθρώπων που μέσα από την καθημερινότητα της δημιουργικής τους ενασχόλησης, βρίσκουν μοναδικούς τρόπους να προσθέτουν έμπνευση, συναίσθημα και πάθος σε αυτό που κάνουν. ‘Πρωταγωνιστές’ των δύο ΜΙΝΙ documentaries είναι ο ταλαντούχος φωτογράφος υποβρύχιων λήψεων, Στέφανος Κόντος, και ο καταξιωμένος Inspiration speaker & Executive Director του TEDx Athens, Δημήτρης Κόκκορης.

 

Στο πρώτο επεισόδιο με τίτλο «On a single breath», που ξεκίνησε να προβάλλεται την περασμένη Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, ο Στέφανος μας ‘ταξιδεύει’ στο βυθό της θάλασσας όπου μας παρουσιάζει έναν μαγευτικό υποθαλάσσιο κόσμο ικανό να μας εμπνεύσει και να μας ενθουσιάσει με τις σπάνιες ομορφιές που κρύβει. Το νέο ΜΙΝΙ Countryman τον συντροφεύει σε κάθε του εξερεύνηση. Με μοναδική ευρυχωρία, πρακτικότητα και ασυναγώνιστο off-road οδηγικό χαρακτήρα, το MINI Countryman είναι το πλέον κατάλληλο όχημα που προσθέτει έμπνευση στην απόλυτη περιπέτεια.

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο video «On a single breath» των ΜΙΝΙ documentaries ενώ τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει το δεύτερο επεισόδιο.

 

https://www.youtube.com/watch?v=e_lSYEqwE5Y

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου -

 

Το BMW Group  

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2019, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.520.000 αυτοκίνητα και περισσότερες από 175.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2019 ήταν 7,11 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 104,21 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2019, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 133.6778 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE

Here you can see the on demand broadcast of the World Premiere of the new BMW S 1000 R and BMW G 310 R.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση