Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Πολλαπλές επιτυχίες για την BMW στα Connected Car Awards και Car Connectivity Awards 2020.

Οι αναγνώστες των περιοδικών Auto Bild & Computer Bild και auto, motor und sport / Moove αποθεώνουν την BMW για τις δυνατότητες συνδεσιμότητας των οχημάτων της, τις καινοτόμες ψηφιακές λύσεις και τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης.

Εταιρικά
·
Εταιρικά βραβεία
·
Τεχνολογία
·
BMW ConnectedDrive
·
Πληροφόρηση, συστήματα ελέγχου
·
Συστήματα υποβοήθησης οδηγού
·
Σειρά 3
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 84,89 KB)
  
Photos(10x, 65,63 MB)
  
Videos(1x, 13,63 KB)

Μόναχο.  Η συνεχής δέσμευση της BMW στο μετασχηματισμό και την ψηφιοποίηση της έχει αποφέρει πληθώρα βραβείων και τη φετινή χρονιά. Οι αναγνώστες των περιοδικών Auto Bild & Computer Bild και auto, motor und sport / Moove ξεχώρισαν και επιβράβευσαν με τη ψήφο τους τα καινοτόμα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας και τις ψηφιακές υπηρεσίες. Εντυπωσιάστηκαν κυρίως από τη στρατηγική εξέλιξη και τα ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες της BMW καθώς και από την άριστη ενσωμάτωση έξυπνων συσκευών και τη ‘διαισθητική’ φιλοσοφία λειτουργίας τους. 

 

Το BMW Digital Key συγκέντρωσε το υψηλότερο σκορ στα φετινά Connected Car Awards που διοργανώνουν τα Auto Bild & Computer Bild. Το ψηφιακό κλειδί που βασίζεται σε smartphone επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να κλειδώνουν και να ξεκλειδώνουν το όχημά τους εύκολα και με ασφάλεια. Επίσης μπορούν να εκχωρούν ένα Digital Key για το αυτοκίνητό τους σε έως πέντε άτομα. Επιπρόσθετα, υπάρχει δυνατότητα εκχώρησης ενός ειδικού Digital Key με περιορισμένα δικαιώματα (περιορισμένη μέγιστη ταχύτητα και επιτάχυνση, μειωμένη ένταση ήχου ηχοσυστήματος, κλπ.) που είναι ιδανικό για αρχάριους οδηγούς.

 

Περισσότεροι από 11.000 από τους αναγνώστες οι οποίοι συμμετείχαν στο διαγωνισμό Car Connectivity Award 2020 των περιοδικών auto, motor und sport / Moove ψήφισαν την BMW Σειρά 3 ως το καλύτερα συνδεδεμένο μοντέλο στην κατηγορία “Connected Cars”. Η BMW Σειρά 3 ήταν το πρώτο μοντέλο που διέθετε φωνητικά ελεγχόμενο BMW Intelligent Personal Assistant βασισμένο στο λειτουργικό σύστημα BMW Operating System 7.0. Μία ακόμα αξιοσημείωτη λειτουργία συνδεσιμότητας ακούει στο όνομα Remote Software Upgrade, και προσφέρει τη δυνατότητα συνεχούς ενημέρωσης λογισμικού του αυτοκινήτου, με νέες λειτουργίες και αναβαθμίσεις, από απόσταση και ασύρματα. 

 

Από την άλλη, το BMW Driving Assistant Professional συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους των αναγνωστών στην κατηγορία “Driver Assistance Systems Safety”. Αυτό το πακέτο τεχνολογιών περιλαμβάνει το Steering και Lane Control Assistant και τις νέες λειτουργίες Active Navigation και Emergency Lane Assistant. Χάρη στο σύστημα Assisted View, οι λειτουργίες των συστημάτων υποβοήθησης Driving Assistant Professional μπορούν να προβάλλονται σε πραγματικό χρόνο στον πίνακα οργάνων μέσω τρισδιάστατης οπτικοποίησης του περιβάλλοντος χώρου.

 

Ο Christoph Grote, Ανώτερος Αντιπρόεδρος του τομέα Ψηφιακού Αυτοκινήτου του BMW Group, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τα βραβεία: «Εκ μέρους ολόκληρης της ομάδας της BMW, θα ήθελα ειλικρινά να ευχαριστήσω όλους τους αναγνώστες που μας τίμησαν με αυτά τα τρία βραβεία. Για εμάς, οι διακρίσεις αυτές αποτελούν την καλύτερη επιβράβευση και ενθάρρυνση – κυρίως επειδή οι αναγνώστες διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα. Αυτή η ψήφος εμπιστοσύνης εκ μέρους σας, μας επιβεβαιώνει ότι προχωράμε προς τη σωστή κατεύθυνση και θα συνεχίσουμε να κάνουμε όλα όσα μπορούμε, ώστε οι πελάτες μας να είναι πάντα ευχαριστημένοι».   

 

Η συνεχιζόμενη επέκταση της συνδεσιμότητας προς ένα ψηφιακό και μηδενικών ρύπων μέλλον είναι – μαζί με την αυτοματοποιημένη οδήγηση – ένας από τους κύριους άξονες μέσω των οποίων το BMW Group προάγει το στρατηγικό μετασχηματισμό του κλάδου της αυτοκίνησης.

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου –

 

Το BMW Group 

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2019, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.520.000 αυτοκίνητα και περισσότερες από 175.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2019 ήταν 7,11 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 104,21 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2019, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 133.6778 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE

Here you can see the on demand broadcast of the World Premiere of the new BMW S 1000 R and BMW G 310 R.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση