Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Δημοφιλέστερος εργοδότης το BMW Group για μία ακόμα φορά.

• Το BMW Group αναδείχτηκε ο πιο ελκυστικός εργοδότης του κόσμου (στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας) και κέρδισε την πρώτη θέση στο Young Professionals Barometer 2020. • Ilka Horstmeier: «Ο τίτλος του πιο ελκυστικού εργοδότη μας βοηθά να αποκτήσουμε τα μεγαλύτερα ταλέντα σε μία πολύ ανταγωνιστική αγορά».

Εταιρικά
·
Ανθρώπινοι πόροι
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 82,51 KB)
  
Photos(1x, 3,72 MB)

Μόναχο. Το BMW Group κατατάσσεται ανάμεσα στους δημοφιλέστερους εργοδότες σε εθνικές κα διεθνείς συγκριτικές μελέτες επί πολλά χρόνια. Η εταιρία κέρδισε κορυφαίες θέσεις και φέτος σε πολυάριθμες έρευνες που αξιολογούν την αντιληπτική ελκυστικότητα των εργοδοτών. 

 

Το BMW Group υπερασπίζεται με επιτυχία τη Νο.1 θέση που κατέχει στο Trendence Young Professionals Barometer στη Γερμανία από το 2012 και κατέκτησε την πρώτη θέση για ένατη συνεχή χρονιά το 2020. Την  ίδια στιγμή, η πλειοψηφία των φοιτητών στη Γερμανία αξιολόγησε το BMW Group μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών φέτος, χαρίζοντάς του τη δεύτερη θέση στην κατηγορία ‘business’ στο Trendence Graduate Barometer 2020. Το BMW Group κατατάχθηκε επίσης τέταρτο στην κατηγορία ‘engineering’ και έκτο μεταξύ των νεαρών ταλέντων ΙΤ – κάτι που το καθιστά την πιο ελκυστική εταιρία στο χώρο του αυτοκινήτου για αποφοίτους IT. Το BMW Group ανέβηκε επίσης μία θέση από πέρσι στην κατάταξη του τρέχοντος Trendence School Leaver Barometer και τώρα κατατάσσεται τέταρτο.

 

«Στόχος μας είναι να αποκτήσουμε τα καλύτερα ταλέντα σε μία πολύ ανταγωνιστική αγορά. Η εικόνα ενός ελκυστικού εργοδότη, κυρίως μεταξύ των νεαρών ταλέντων και των φοιτητών, είναι παράγοντας αποφασιστικής σημασίας. Οι ευκαιρίες μας για εκπαίδευση και εξέλιξη, οι ευέλικτες επιλογές εργασίας και, κυρίως, η δυνατότητα συνεργασίας με πολυσυλλεκτικές ομάδες για τη βιώσιμη και συνδεδεμένη μετακίνηση του μέλλοντος, ενισχύει τη θέση μας ως ελκυστικού εργοδότη», σχολίασε η Ilka Horstmeier, μέλος Δ.Σ. υπεύθυνη Ανθρωπίνων Πόρων και Διευθύντρια του τμήματος Εργασιακών Σχέσεων της BMW AG.

 

Universum Study : «Ο πιο Ελκυστικός Εργοδότης στον Κόσμο».
Σε παγκόσμια έρευνα που πραγματοποίησε το Universum, το BMW Group κατατάχθηκε στην 4η θέση στις κατηγορίες IT και engineering, αμέσως μετά τις Google, Microsoft και Apple. Το BMW Group είναι επίσης ο πιο ελκυστικός εργοδότης της αυτοκινητοβιομηχανίας για φοιτητές διοίκησης επιχειρήσεων (business) – γεγονός που ενισχύει την ηγετική θέση του μεταξύ των παγκόσμιων κατασκευαστών αυτοκινήτων σε όλες τις κατηγορίες.

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group 

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2019, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.520.000 αυτοκίνητα και περισσότερες από 175.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2019 ήταν 7,11 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 104,21 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2019, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 133.6778 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE

Here you can see the on demand broadcast of the World Premiere of the new BMW S 1000 R and BMW G 310 R.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση