Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Η BMW iX3 φωτογραφίζεται στη Βουδαπέστη.

Η BMW iX3, η νέα τεχνολογική ναυαρχίδα του BMW Group, συνδυάζοντας την άνεση, ευελιξία και ευρυχωρία της δημοφιλούς BMW X3, με σπορ επιδόσεις και αθόρυβη, ηλεκτροκίνηση μηδενικών ρύπων, αναμένεται να κυκλοφορήσει από τις αρχές της επόμενης χρονιάς.

G08
·
BMW iX3
·
BMW i Automobiles
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 74,87 KB)
  
Photos(7x, 9,04 MB)

Βουδαπέστη. Πρόσφατα, η BMW iX3 αποτέλεσε το θέμα μιας αποκλειστικής φωτογράφησης στο κτιριακό συγκρότημα ‘Eiffel Art Studios’ της Κρατικής Οπερας της Ουγγαρίας. Πρόκειται για ένα βιομηχανικό μνημείο του περασμένου αιώνα, με σιδερένιες αψίδες που παραπέμπουν στον Πύργο του Eiffel, εξ ου και το όνομά του. Βρίσκεται στην παραδοσιακή, βιομηχανική περιοχή της Βουδαπέστης και πρόκειται για διατηρητέο μνημείο.

 

Οι άνθρωποι του BMW Group Ουγγαρίας έκριναν ότι ένα τέτοιο υποβλητικό σκηνικό ήταν ιδανικό για να αναδείξει την πρωτοποριακή αισθητική του νέου μοντέλου της βαυαρικής φίρμας που προτίθεται να αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού. 

 

Η BMW iX3 είναι το πρώτο πολυτελές μοντέλο της μάρκας που θα διατίθεται με κινητήρες βενζίνης και diesel, plug-in υβριδική τεχνολογία και αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης. Ενσαρκώνει άριστα τη στρατηγική φιλοσοφία ‘Δύναμη της Επιλογής’ που επιτρέπει στην εταιρεία να απαντά στις διαφορετικές ανάγκες των πελατών της σε όλο τον κόσμο και μεγιστοποιεί τις προσπάθειές της για μείωση των παγκόσμιων εκπομπών CO2.

 

Η ενεργειακή απόδοση του ηλεκτροκινητήρα της BMW iX3 είναι κατά 30% υψηλότερη συγκριτικά με των σύγχρονων ηλεκτρικών μοντέλων του BMW Group. Το σύστημα κίνησης αποδίδει μέγιστη ισχύ 210 kW/286 hp και μέγιστη ροπή 400 Nm που, αντίθετα με άλλους ηλεκτροκινητήρες, διατηρείται στις υψηλές στροφές. Με μία φόρτιση της μπαταρίας συνολικής χωρητικότητας 80 kWh, παρέχει αυτονομία έως 460 km στον κύκλο WLTP και μέχρι 520 km σύμφωνα με το πρότυπο NEDC.

 

Η BMW iX3, προσφέρει πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό (μέση κατανάλωση καυσίμου: 0 l/100 km, συνδυασμένη κατανάλωση ενέργειας: 17,5 – 17,8 kWh / 100 km (NEDC) και 18,5 – 19,5 kWh/100 km (WLTP), συνδυασμένες εκπομπές ρύπων: 0 g/km) και αναμένεται στην Ελληνική αγορά στις αρχές του 2021 στην τιμή των 64.200 ευρώ.

 

Το Eiffel Art Studios είναι ένας πολυσυλλεκτικός χώρος της Κρατικής Όπερας της Ουγγαρίας. Εκτός του ότι λειτουργεί ως κέντρο logistics της όπερας, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αίθουσες για πρόβες και ενοικίασης κουστουμιών, ένα εστιατόριο, κέντρο επισκεπτών, στούντιο ηχογράφησης και ένα αμφιθέατρο 400 θέσεων. Χτίστηκε πάνω στα ερείπια του παλιού Northern Railway Maintenance & Engineering Workshop, ενώ πρόθεση του σχεδιαστή ήταν να διατηρήσει τη βιομηχανική ατμόσφαιρα του εργαστηρίου σιδηροδρόμων παρά την αλλαγή χρήσης. Το αρχιτεκτονικό γραφείο που ανέλαβε την ανακαίνιση αποφάσισε να διατηρήσει την ατσάλινη δομή οροφής η οποία αποτέλεσε το κύριο αρχιτεκτονικό στοιχείο, χαρίζοντας στο Eiffel Art Studios μία σύγχρονη εμφάνιση και αίσθηση, προσαρμοσμένη στο πνεύμα του 21ου αιώνα.

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου –

 

Το BMW Group 

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2019, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.520.000 αυτοκίνητα και περισσότερες από 175.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2019 ήταν 7,11 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 104,21 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2019, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 133.6778 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

CO2 EMISSIONS & CONSUMPTION.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2, ηλεκτρικής κατανάλωσης και αυτονομίας καθορίστηκαν σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία (EC) 715/2007 στην ισχύουσα έκδοση. Οι τιμές αναφέρονται σε ένα όχημα με βασικό εξοπλισμό στη Γερμανία. Η αυτονομία λαμβάνει υπόψη τις διαφορετικές διαστάσεις ζαντών / ελαστικών και επιλεγμένων στοιχείων προαιρετικού εξοπλισμού και ενδέχεται να παρουσιάζει διαφορές.

 

Οι τιμές έχουν ήδη υπολογιστεί με βάση το νέο κύκλο WLTP και έχει γίνει αναγωγή στις αντίστοιχες τιμές NEDC για λόγους σύγκρισης. Στα οχήματα αυτά, ενδέχεται να ισχύουν διαφορετικές τιμές από αυτές που δημοσιεύονται εδώ για την επιβολή φόρων και λοιπών ειδικών τελών που βασίζονται (επίσης) σε εκπομπές  CO2.

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις επίσημες τιμές κατανάλωσης, ειδικές τιμές εκπομπών CO2 και κατανάλωση ηλεκτρικής ισχύος των νέων επιβατικών αυτοκινήτων παρακαλούμε ανατρέξτε στο σχετικό εγχειρίδιο "Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", που διατίθεται δωρεάν σε όλο το δίκτυο εμπόρων και στο https://www.dat.de/co2/.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE

Here you can see the on demand broadcast of the World Premiere of the new BMW S 1000 R and BMW G 310 R.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση