Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Πρώτη live παρουσίαση των νέων μοντέλων ΜΙΝΙ την Πέμπτη 22 Απριλίου στις 19:00.

Συναρπαστικό live show, πολλές εκπλήξεις και virtual MINI party με live DJ set από τον Νίκο Μαραβέγια.

F56
·
F57
·
MINI
·
Εκδηλώσεις Lifestyle
·
Lifestyle
·
MINI 3 door
·
MINI 5 door
·
MINI Cabrio
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 107,49 KB)
  
Photos(3x, 13,4 MB)

Αθήνα. Δύο λέξεις είναι αυτές που θα μπορούσαν να περιγράψουν το νέο ΜΙΝΙ και αυτές είναι «BIG LOVE». Με έναν πιο απλό αλλά συγχρόνως ισχυρό τρόπο, η Βρετανική μάρκα ΜΙΝΙ δεν αναφέρεται σε ένα απλό είδος αγάπης, αλλά σε μία βαθύτερη έννοια - αυτή της αγάπης προς τον κόσμο γύρω μας. Με τη θρυλική αίσθηση go-kart, που μετατρέπει την οδήγηση στην πόλη σε μία συναρπαστική εμπειρία, το νέο ΜΙΝΙ είναι εδώ με ανανεωμένη και εμβληματική σχεδίαση που τραβάει τα βλέμματα σε κάθε στροφή.  

 

Γνωρίστε τα νέα μοντέλα MINI (3θυρο, 5θυρο και Cabrio) την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 στις 19:00 στα  κανάλια των Social Media της ΜΙΝΙ – Facebook & LinkedIn και στην ιστοσελίδα https://www.mini.com.gr/el_GR/home/mini-live.html, μέσω ενός συναρπαστικού live show με παρουσιαστή τον Σπύρο Μαργαρίτη και καλεσμένο τον Νίκο Καψή, Product Manager BMW Group Hellas, ο οποίος θα παρουσιάσει τα εντυπωσιακά νέα μοντέλα ΜΙΝΙ.

 

Η ξεχωριστή βραδιά θα κλείσει με ένα virtual MINI party με live DJ set από τον Νίκο Μαραβέγια, που θα απογειώσει τη διάθεση του κοινού!

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το live show θα βρείτε εδώ: https://bit.ly/3mWqYZE

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου -

 

Το BMW Group  

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2020, το BMW Group πούλησε πάνω από 2,3 εκατομμύρια αυτοκίνητα και περισσότερες από 169.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2020 ήταν 5,22 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 98,99 εκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2020, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 120.726 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING 2021.

Munich. 12 May - 10:00 CEST.

Here you can see the public transmission of the 101st Annual General Meeting of BMW AG.

 

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση