Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

BMW Group Hellas: Εκπροσώπηση γυναικών σε υψηλόβαθμες διοικητικές θέσεις.

+++ Πρώτη θέση για την Ελλάδα με γυναίκες σε υψηλές διοικητικές θέσεις στα τμήματα Πωλήσεων και Marketing. +++ Εβδομάδα Διαφορετικότητας από τις 17-21 Μαΐου με ενημερωτικές δράσεις και πρωτοβουλίες για τους εργαζόμενους του Group σε όλο τον κόσμο. +++

Εταιρικά
·
Κοινωνία
·
Άνθρωποι
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~75,19 KB)
  
Photos(1x, ~428 KB)

Αθήνα. Το BMW Group Hellas τάσσεται υπέρ της ισότητας των φύλων δίνοντας σε όλους τους εργαζομένους του ίσες ευκαιρίες για ανάπτυξη και επαγγελματική εξέλιξη.

 

Εδώ και χρόνια, η εταιρεία επιβραβεύει και προάγει σε υψηλές θέσεις, γυναίκες μάνατζερ. Γυναίκες δυναμικές, με ηγετικές ικανότητες, που λαμβάνουν γρήγορες αποφάσεις και συμβάλλουν ενεργά στην επίτευξη σημαντικών στόχων και θετικών οικονομικών αποτελεσμάτων για το BMW Group Hellas. Συγκεκριμένα, στα τμήματα Πωλήσεων και Marketing της BMW αντίστοιχα, η κυρία Βιβή Μπασκάκη και η κυρία Μαρίζα Πετράκου ασκούν διοικητικά καθήκοντα, ενώ τον περασμένο Απρίλιο, η κυρία Δήμητρα Μπίκου ανέλαβε τη θέση της Επικεφαλής της μάρκας ΜΙΝΙ στην Ελληνική αγορά, έχοντας διατελέσει Marketing Manager της ΜΙΝΙ για τα προηγούμενα χρόνια.

 

Αξιοσημείωτο δε είναι το γεγονός, ότι το BMW Group Hellas γίνεται η πρώτη εταιρεία του BMW Group που επιτυγχάνει 100% την εκπροσώπηση γυναικών σε υψηλές διοικητικές θέσεις στα τμήματα Πωλήσεων και Marketing από όλες τις περιοχές της Ευρώπης, της Αμερικής, της Ασίας και της Αφρικής. Η συνεχής αναζήτηση, αξιοποίηση και διατήρηση ξεχωριστών ταλέντων/δεξιοτήτων σε διάφορους επιχειρηματικούς τομείς αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής φιλοσοφίας και κουλτούρας του BMW Group στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες του κόσμου.

 

Έχοντας πλήρη επίγνωση της κοινωνικής και εταιρικής του ευθύνης, το BMW Group επεκτείνει τη Στρατηγική Διαφορετικότητας την οποία εφαρμόζει τα τελευταία χρόνια, με ενημερωτικές δράσεις και πρωτοβουλίες που πραγματοποιούνται το διάστημα 17-21 Μαΐου για τους εργαζόμενους του ομίλου σε όλες τις χώρες. Οι ενέργειες αυτές έχουν ως κύριο στόχο την προώθηση της διαφορετικότητας και της ισότητας μεταξύ των εργαζομένων, την παροχή ίσων ευκαιριών σε άτομα με αναπηρία και την καταπολέμηση των στερεοτύπων και προκαταλήψεων σε όλα τα εργασιακά περιβάλλοντα του BMW Group.

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου -

 

Το BMW Group 

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2020, το BMW Group πούλησε πάνω από 2,3 εκατομμύρια αυτοκίνητα και περισσότερες από 169.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2020 ήταν 5,22 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 98,99 εκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2020, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 120.726 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw-group/

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

BMW GROUP AT CES 2023.

Las Vegas. Here you can see the webcasts of the BMW Group Keynote at the CES 2023 and the Digital World Premiere of BMW i Vision Dee.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση