Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Η BMW και η «Μαύρη Χήρα» των Marvel Studios ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία μοναδική κινηματογραφική εμπειρία.

Η BMW X3 κάνει το ντεμπούτο της στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel (MCU), δίπλα στις ηθοποιούς Scarlett Johansson και Florence Pugh.

G01
·
F44
·
X3
·
Gran Coupé
·
Σειρά 2
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~869,53 KB)
  
Photos(1x, ~7,17 MB)

Μόναχο. Η BMW και τα Marvel Studios συνεργάζονται για πρώτη φορά στην ταινία “Black Widow,” που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 8 Ιουλίου. Το γεμάτο δράση κατασκοπευτικό θρίλερ του MCU (Marvel Cinematic Universe) είναι η τέλεια κινηματογραφική ταινία για την ανάδειξη της BMW X3. Στη δράση συμμετέχει και η πρώτη BMW Σειρά 2 Gran Coupé. Αποκλειστικά πλάνα από τα γυρίσματα ήδη προβάλλονται μέσω του καναλιού της μάρκας BMW στο YouTube .

 

«Είναι η πρώτη φορά που η BMW συνεργάζεται με τα Marvel Studios και το αποτέλεσμα είναι συγκλονιστικό», σχολιάζει ο Jens Thiemer, Ανώτερος Αντιπρόεδρος τμήματος Πελατών και Μάρκας BMW. «Με την BMW X3 και τη Σειρά 2 Gran Coupé να έχουν πρωταγωνιστικούς ρόλους στη ‘Μαύρη Χήρα’ ακολουθούμε μία στρατηγική μάρκετινγκ που προσδίδει ισχυρή συναισθηματική αξία στην επικοινωνία αυτών των μοντέλων. Καθώς οι συναισθηματικές και συναρπαστικές ιστορίες διαδραματίζουν όλο και περισσότερο ρόλο στην επικοινωνία της μάρκας μας, προσβλέπουμε στη συνέχιση της συνεργασίας με τα Marvel Studios».

 

Η BMW και τα Marvel Studios προτίθενται να συνεχίσουν τη συνεργασία και πέρα από την ταινία “Black Widow.”

 

«Δεν υπάρχει καλύτερο αυτοκίνητο για να ακολουθήσεις τη Natasha σε ένα ταξίδι ξεκαθαρίσματος με το παρελθόν της από μία BMW», δήλωσε η Mindy Hamilton, Senior Vice President του Partnership Marketing στην The Walt Disney Company. «Η X3 και η Σειρά 2 Gran Coupé είναι κομψές και ευέλικτες, όπως η Μαύρη Χήρα, γι’ αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι που ο κόσμος θα δει τι καταφέραμε μαζί τον Ιούλιο».

 

Απευθείας από το πλατό στο BMW Welt .
Η ‘Μαύρη Χήρα’ των Marvel Studios είναι γεμάτη από συναρπαστικές σκηνές δράσης. Τα γυρίσματα ήταν τεστ αντοχής, δοκιμάζοντας τα όρια όχι μόνο των πρωταγωνιστών αλλά και των αυτοκινήτων συμπρωταγωνιστών τους. Αυτό είναι κάτι που οι επισκέπτες του BMW Welt στο Μόναχο θα μπορέσουν να βιώσουν από πρώτο χέρι στα πλαίσια ειδικής έκθεσης που προγραμματίζεται να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες και θα συμπίπτει με το ξεκίνημα της προβολής της ταινίας. Φιλοξενεί τα original αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν στην ταινία, τα οποία μεταφέρθηκαν από το πλατό, αποτελώντας ειδικά εκθέματα. Η έκθεση στο BMW Welt θα περιλαμβάνει την BMW X3 που αντιμετώπισε βαριά πυρά σε μια από τις σκηνές καταδίωξης της ταινίας, αλλά και την BMW Σειρά 2 Gran Coupé με όλα τα σημάδια από τις συναρπαστικές σκηνές δράσης.

 

Η Εικονική Εμπειρία  στα Καταστήματα των Εμπόρων.
Από τις 25 Ιουνίου, οι επισκέπτες έχουν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν εικονικά και τα δύο μοντέλα που πρωταγωνίστησαν στην ταινία “Black Widow” των Marvel Studios: την BMW X3 M και την BMW Σειρά 2 Gran Coupé. Η συναισθηματική εικονική εμπειρία - Emotional Virtual Experience (EVE) που δημιούργησε η BMW, και η οποία τώρα είναι διαθέσιμη σε πάνω από 2.000 εκθέσεις εμπόρων και υποκαταστήματα BMW, προσφέρει μία τρισδιάστατη φωτορεαλιστική απεικόνιση των οχημάτων για γνωριμία από πρώτο χέρι.

 

Χάρη στο EVE VR, τα δύο μοντέλα έχουν ψηφιοποιηθεί και είναι προ-διαμορφωμένα για πελάτες που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν ψηφιακά τα αυτοκίνητα που πρωταγωνίστησαν στην ταινία στα καταστήματα των εμπόρων.

 

Σχετικά με την “ Black Widow ” των Marvel Studios .
Στο γεμάτο δράση κατασκοπευτικό θρίλερ των Marvel Studios, “Black Widow,” η Natasha Romanoff γνωστή και ως Μαύρη Χήρα έρχεται αντιμέτωπη με σκοτεινές σελίδες του παρελθόντος της, όταν αναδύεται στην επιφάνεια μια επικίνδυνη σκευωρία από τα παλιά. Καταδιωκόμενη από μια δύναμη αποφασισμένη να την εξουδετερώσει μέχρι τελικής πτώσεως, η Natasha πρέπει να αποκαταστήσει το παρελθόν και τις διαλυμένες σχέσεις που άφησε σε εκκρεμότητα ως κατάσκοπος, πολύ πριν γίνει Τιμωρός.  Η Scarlett Johansson υποδύεται πάλι τη Natasha/Μαύρη Χήρα, η Florence Pugh πρωταγωνιστεί ως Yelena, ο David Harbour παίζει το ρόλο του Alexei/The Red Guardian, και η Rachel Weisz είναι η Melina. Η σκηνοθεσία είναι της Cate Shortland και η παραγωγή του Kevin Feige.

 

Παρακολουθήστε τη Μαύρη Χήρα των Marvel Studios στους Κινηματογράφους από τις 8 Ιουλίου και ακολουθήστε τις επίσημες σελίδες της BMW Hellas στα Social Media για περισσότερη δράση αλλά και για να ενημερωθείτε πώς θα κερδίσετε δώρα από την επίσημη συλλογή της ταινίας.     

 

Περισσότερες σκηνές από τα παρασκήνια στο bmw.com: https://www.bmw.com/en/automotive-life/black-widow-stunt-bmw-in-marvel-movie.html

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου -

 

Το BMW Group 

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2020, το BMW Group πούλησε πάνω από 2,3 εκατομμύρια αυτοκίνητα και περισσότερες από 169.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2020 ήταν 5,22 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 98,99 εκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2020, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 120.726 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw-group/

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

IAA MOBILITY 2021.

Here you can see our on demand webcasts from the IAA Mobility 2021, with the BMW Group Keynote, the Analyst and Investor Evening Event and the discussion forum "The car as the engine of the circular economy?".

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση