Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Σημαντική πρόκριση της αθλήτριας στίβου Ραφαέλα Σπανουδάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2021 στο Τόκιο.

To BMW Group Hellas υποστηρίζει τη νεαρή αθλήτρια από την αρχή της προετοιμασίας της.

F39
·
More Sports
·
BMW Running
·
X2
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~69,39 KB)
  
Photos(5x, ~4,1 MB)

Αθήνα. Αξιοσημείωτη επιτυχία σημείωσε η ταλαντούχα αθλήτρια στίβου, Ραφαέλα Σπανουδάκη, παίρνοντας το ‘εισιτήριο’ της πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2021 που θα πραγματοποιηθούν στο Τόκιο, ανάμεσα σε 18 αθλητές και αθλήτριες στίβου.

 

Μετά από μία σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων σε διεθνή και εγχώρια τουρνουά, η Ραφαέλα προκρίθηκε μέσω της κατάταξης όπως ανακοινώθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία (WA), και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στα αγωνίσματα sprint των 100 και 200 μέτρων.

 

Το BMW Group Hellas στέκεται ‘στο πλευρό’ της νεαρής αθλήτριας, καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της παραχωρώντας μία δυναμική BMW Χ2 προκειμένου να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις της.

 

Για τη σημαντική αυτή πρόκριση της Ελληνίδας αθλήτριας, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του BMW Group Hellas, κύριος Andreas Sieben, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε υπερήφανοι που στηρίζουμε το ταξίδι της Ραφαέλας προς την επιτυχία από την αρχή της προετοιμασίας της. Η κατάκτηση της κορυφής είναι κοντά και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρει».

 

Για πάνω από 100 χρόνια, η μάρκα BMW είναι συνώνυμη με τη γνήσια οδηγική απόλαυση, τον σπορ χαρακτήρα και τις υψηλές επιδόσεις που προσφέρουν τα μοντέλα της. Υψηλές επιδόσεις που επιφέρουν πολυπόθητες διακρίσεις και επιτυχίες, τόσο στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και στις αγωνιστικές πίστες, όσο και σε άλλες μορφές αθλητισμού όπως είναι οι αγώνες στίβου. 

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου -

 

Το BMW Group 

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2020, το BMW Group πούλησε πάνω από 2,3 εκατομμύρια αυτοκίνητα και περισσότερες από 169.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2020 ήταν 5,22 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 98,99 εκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2020, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 120.726 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw-group/

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

IAA MOBILITY 2021.

Here you can see our on demand webcasts from the IAA Mobility 2021, with the BMW Group Keynote, the Analyst and Investor Evening Event and the discussion forum "The car as the engine of the circular economy?".

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση