Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

‘Αύρα’ εξατομίκευσης, εντυπωσιακή παρουσία: BMW X5 και BMW X6 limited editions Black Vermilion και BMW X7 limited edition σε Frozen Black metallic.

Τα μοντέλα BMW X5, BMW X6 και BMW X7 συνδυάζουν ένα υψηλό επίπεδο άνεσης και πολυτέλειας, εξαιρετικές επιδόσεις και απαράμιλλη δυναμική συμπεριφορά με μία εξίσου δυναμική, κομψή και ξεχωριστή σχεδίαση. Τώρα, στο προσκήνιο έρχονται οι BMW X5 και BMW X6 Black Vermilion editions με αποκλειστικές λεπτομέρειες εξοπλισμού. Η BMW X7 edition σε Frozen Black metallic συνδυάζει εντυπωσιακές επιλογές σε ένα αποκλειστικό πακέτο.

G05
·
G06
·
G07
·
X5
·
X6
·
X7
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~949,76 KB)
  
Photos(48x, ~379,58 MB)

Μόναχο. Ευρισκόμενα στην αιχμή του δόρατος της οικογένειας BMW X, τα μοντέλα BMW X5, BMW X6 και BMW X7 εντυπωσιάζουν με το υψηλό επίπεδο άνεσης και πολυτέλειας, τις κορυφαίες  επιδόσεις τους και τη δυναμική συμπεριφορά τους. Τα δύο Sports Activity Vehicles (SAV) και το Sports Activity Coupe (SAC) συνδυάζουν αυτές τις αρετές με μία εξίσου δυναμική, κομψή και αναμφισβήτητα ξεχωριστή σχεδίαση. Τώρα, τα βλέμματα συγκεντρώνουν οι BMW X5 και BMW X6 Black Vermilion editions με αποκλειστικές λεπτομέρειες εξοπλισμού. Η BMW X7 edition σε Frozen Black metallic συνδυάζει εντυπωσιακές επιλογές σε ένα αποκλειστικό πακέτο.

 

Μόνο το 2020 και με πωλήσεις σχεδόν 250.000 μονάδων σε όλο τον κόσμο, τα τρία SAV/SAC από το Spartanburg, ΗΠΑ, συνέβαλαν αποφασιστικά στην επιτυχία της μάρκας BMW. Περίπου ένα στα οκτώ μοντέλα BMW που παραδόθηκαν ήταν BMW X5, X6 ή X7.

 

Και οι τρεις εκδόσεις κυκλοφορούν με όλους τους κινητήρες που διατίθενται για τα αρχικά μοντέλα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα παραγγείλουν άμεσα, ενώ στην αγορά αναμένονται από τον Αύγουστο του 2021. Τιμές εκκίνησης στη Γερμανία είναι 93.200€ για την BMW X5 Black Vermilion, 100.700€ για την BMW X6 Black Vermilion και 108.700€ για την BMW X7 σε Frozen Black metallic (περιλαμβάνεται φόρος πωλήσεων 19%).

 

Ιδιαίτερα εντυπωσιακές: BMW X 5 και X 6 Black Vermilion edition .
Σημείο εστίασης της Black Vermilion edition είναι το παιχνίδι του μαύρου με το κόκκινο. Για παράδειγμα, η μάσκα διπλών νεφρών BMW με τις ξεχωριστές κόκκινες μπάρες δημιουργεί μία εντυπωσιακή αντίθεση με το φινίρισμα Frozen Black metallic της σειράς BMW Individual. Στην BMW X6 Black Vermilion αυτό το οπτικό στοιχείο εκφράζεται με ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο σε συνδυασμό με το Iconic Glow της μάσκας. Οι προβολείς M Shadow Line με ισχυρό μπλε φως λέιζερ (BMW laser light), ολοκληρώνουν τη χαρακτηριστική εμφάνιση του εμπρός τμήματος. Επιπλέον, στο εξωτερικό, το M Sport Package τονίζει τον δυναμικό χαρακτήρα των BMW X5 και X6 Black Vermilion editions. Μεταξύ άλλων, διατίθενται με εμπρός και πίσω ποδιές και M high-gloss Shadow Line με δυνατότητες επέκτασης. Πίσω από τις ζάντες αλουμινίου 22 ιντσών διπλών ακτίνων 742 M σε Orbit Grey matt, με αποκλειστικά σχεδιασμένα ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων εμπρός / πίσω, κόκκινες γυαλιστερές δαγκάνες φρένων M Sport αποτελούν ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό οπτικό στοιχείο.

 

Στο εσωτερικό των BMW X5 και BMW X6 Black Vermilion, η επένδυση οροφής σε M Alcantara Anthracite διαμορφώνει ένα πολύ σοφιστικέ περιβάλλον. Ένα περίτεχνο λογότυπο Edition στο κάλυμμα της ποτηροθήκης  σε φινίρισμα BMW Individual black piano αναδεικνύει την αποκλειστικότητα των μοντέλων περιορισμένης παραγωγής. Κρυστάλλινα χειροποίητα στοιχεία Crafted Clarity στο iDrive Controller, τον αυτόματο επιλογέα σχέσεων και το μπουτόν Start/Stop, όπως και η πολυτελής ξύλινη επένδυση της BMW Individual σε Fineline Black με αλουμινένια ένθετα αποτελούν πρόσθετες σοφιστικέ πινελιές. Οδηγός και συνοδηγός ταξιδεύουν σε άνετα καθίσματα με πολυάριθμες δυνατότητες ρύθμισης. Η πλήρως δερμάτινη επένδυση Merino Black της BMW Individual αναδεικνύεται με μία αποκλειστική κόκκινη ραφή στα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού. Στο εσωτερικό της BMW X5 Black Vermilion, η κόκκινη ραφή κοσμεί και τα πίσω καθίσματα. Παρομοίως, η μπορντούρα στα εμπρός και πίσω πατάκια έχει κόκκινο φινίρισμα. Αντιηλιακά κρύσταλλα με πιο σκούρα πίσω παράθυρα μετά την κολόνα B προστατεύει την ιδιωτικότητα των επιβατών και εντάσσεται αρμονικά στη σπορ και δυναμική εξωτερική σχεδίαση.

 

BMW X 7 edition σε Frozen Black metallic – εξατομίκευση και εκφραστικότητα.
Όπως οι Black Vermilion editions, η νέα BMW X7 edition διατίθεται επίσης με βαφή Frozen Black metallic της BMW Individual, χωρίς όμως τις λεπτομέρειες σε αντίθετη απόχρωση. Οι δαγκάνες φρένων BMW M Sport των αποκλειστικών ζαντών αλουμινίου 22 ιντσών σε σχέδιο Y-spoke 758 I σε Orbit Grey matt έχουν γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα. Σε συνδυασμό με τα M Sport Package και M High Gloss Shadow Line με εκτεταμένες επιλογές, είναι ακριβώς αυτή η χρωματική φιλοσοφία που κάνει το επταθέσιο μήκους  5,15 μ. και πλάτους άνω των 2 μ. να δείχνει ακόμα πιο εντυπωσιακό. Στο εσωτερικό της BMW X7 edition σε Frozen Black metallic κυριαρχεί μία κομψή, διακριτική ατμόσφαιρα χάρη στην επένδυση οροφής M Alcantara Anthracite, τη χρήση κρυστάλλινων στοιχείων Crafted Clarity και τα αντιηλιακά κρύσταλλα.

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου –

 

Το BMW Group 

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2020, το BMW Group πούλησε πάνω από 2,3 εκατομμύρια αυτοκίνητα και περισσότερες από 169.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2020 ήταν 5,22 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 98,99 εκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2020, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 120.726 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw-group/

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

CO2 EMISSIONS & CONSUMPTION.

BMW X5:
Combined fuel consumption: 12.3–1.2 l/100 km (WLTP), 10.9–1,6 l/100 km (NEDC); CO2: 281–27 g/km (WLTP), 251–37 g/km (NEFZ).

BMW X6:
Combined fuel consumption: 12.0–6.6 l/100 km (WLTP), 10.8–5,7 l/100 km (NEDC); CO2: 275–172 g/km (WLTP), 249–149 g/km (NEFZ).

BMW X7:
Combined fuel consumption: 12.8–7.7 l/100 km (WLTP), 11.2–6,4 l/100 km (NEDC); CO2: 292–202 g/km (WLTP), 258–167 g/km (NEFZ).

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

IAA MOBILITY 2021.

Here you can see our on demand webcasts from the IAA Mobility 2021, with the BMW Group Keynote, the Analyst and Investor Evening Event and the discussion forum "The car as the engine of the circular economy?".

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση