Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

MINI App: Νέες λειτουργίες με πρόσθετο περιεχόμενο.

Ψηφιακή διεπαφή μεταξύ smartphone και οχήματος με πάνω από 4 εκατομμύρια χρήστες My BMW και MINI App σε πέντε ηπείρους. Το ενημερωμένο περιεχόμενο περιλαμβάνει νέες υπηρεσίες για την υποστήριξη της ατομικής ηλεκτρικής κινητικότητας.

Τεχνολογία
·
Πληροφόρηση, συστήματα ελέγχου
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~117,51 KB)
  
Photos(2x, ~27,53 MB)

Μόναχο . Το MINI App που λανσαρίστηκε τον Ιούλιο του 2020 λειτουργεί ως universal διεπαφή, προσφέροντας αβίαστη επικοινωνία μεταξύ smartphones και οχημάτων σε πάνω από 46 χώρες σε πέντε ηπείρους. Περισσότερα από 4 εκατομμύρια άτομα (My BMW και MINI App μαζί) χρησιμοποιούν τώρα τη νέα γενιά της εφαρμογής, με σύγχρονη σχεδίαση και διαισθητική διεπαφή χρήστη. Το MINI App προσφέρει πληροφορίες για την κατάσταση του οχήματος συνεχώς, προαιρετικές λειτουργίες από απόσταση όπως κλείδωμα και ξεκλείδωμα θυρών, και απευθείας επικοινωνία με Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές MINI. Επιπλέον, διατίθενται ειδικές λειτουργίες για ηλεκτρικά οχήματα.

 

Το MINI App διατίθεται για λειτουργικά συστήματα iOS και Android και οι χρήστες μπορούν να το κατεβάζουν δωρεάν από το Apple App Store και το Google Play Store. Το MINI Connected App έληξε στις 30 Ιουνίου 2021 και έχει αντικατασταθεί από το νέο MINI App.

 

Νέες λειτουργίες του MINI App .

Από το Μάιο, το MINI App προσφέρει σημαντικά αναβαθμισμένη γκάμα λειτουργιών. Για παράδειγμα, το MINI Sharing Link ανοίγει τώρα το MINI Sharing App απευθείας εάν το όχημα διαθέτει προ-εγκατάσταση Flexible Car Sharing Preparation (διατίθεται μόνο σε Γερμανία, Μ. Βρετανία, Ολλανδία, Ισπανία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο). Αυτό επιτρέπει σε μέχρι δέκα οδηγούς από την οικογένεια του πελάτη ή τον κύκλο των φίλων του να  μοιράζονται τη χρήση του MINI. Το Map Style φέρνει μία νέα απεικόνιση χαρτών στο MINI App. Εάν δεν διατίθεται GPS, το μπουτόν επισημαίνεται με πορτοκαλί χρώμα αντί γκρι. Ο χρήστης λαμβάνει επίσης μία ειδοποίηση για να ενεργοποιήσει το GPS όταν πατήσει το μπουτόν.

 

Η λειτουργία Trip Detail Enhancement επιτρέπει πιο διάφανο προγραμματισμό διαδρομής. Εάν ο χρήστης κλικάρει στο “Show route” αφού επιλέξει τον προορισμό του, μπορεί να δει την κυκλοφορία στην προγραμματισμένη διαδρομή, καθώς και την απόσταση μέχρι τον προορισμό και τον απαιτούμενο χρόνο οδήγησης απευθείας στο MINI App. Η λειτουργία Fuel Prices επιτρέπει στους πελάτες να αναζητούν πρατήρια ανεφοδιασμού και να συγκρίνουν τις τιμές καυσίμου εύκολα, χωρίς να πρέπει να ανοίξουν κάποια άλλη εφαρμογή. Το στοιχείο αυτό διατίθεται αποκλειστικά για οχήματα με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

 

Με το Explore Tab, το MINI App προσφέρει μία τακτική ροή  άρθρων με ενδιαφέρουσα θεματολογία – αρχικά σε Γερμανία, Αυστρία και Μ. Βρετανία – σε ότι αφορά τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις αξίες της μάρκας MINI. Και τώρα υπάρχει δυνατότητα διαμοιρασμού του περιεχομένου.

 

Το MINI App επιτρέπει επίσης τη διασύνδεση παλαιότερων μοντέλων μέσω Bluetooth/USB και την προβολή της κατάστασης οχήματος (χιλιομετρική κάλυψη, στάθμη καυσίμου και αυτονομία).

 

Ανέπαφες υπηρεσίες για κάθε θέμα που απαιτεί επίσκεψη σε συνεργείο:

Μία νέα λειτουργία επιτρέπει επίσης ανέπαφο προγραμματισμό και κλείσιμο ραντεβού για σέρβις εκτός ωρών λειτουργίας του συνεργείου. Το My MINI App υπενθυμίζει στον χρήστη τα προγραμματισμένα ραντεβού και προσφέρει τη δυνατότητα πληρωμής online. Η λειτουργία αυτή είναι ένα σημαντικό βήμα στην παροχή ανέπαφων υπηρεσιών (από 07/21).

 

Το Personalised Service Video αυξάνει τη διαφάνεια κα προσφέρει περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση του οχήματος χωρίς να είναι απαραίτητη η παρουσία του πελάτη. Οι τεχνικοί σύμβουλοι δημιουργούν ένα εξατομικευμένο βίντεο του οχήματος του πελάτη όπου παρουσιάζεται το αποτέλεσμα ενός τεχνικού ελέγχου – π.χ. φθορά ελαστικών και τακακιών. Οι πελάτες μπορούν με τη βοήθεια των βίντεο να αποφασίζουν ποια εργασία θέλουν να πραγματοποιήσουν πλέον του τακτικού σέρβις. Η λειτουργία αυτή δεν διατίθεται σε ΗΠΑ, Καναδά και Κίνα (από 05/21).

 

Συνολική υποβοήθηση φόρτισης για plug - in υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα.

Σε μία υπηρεσία που προσφέρεται ειδικά για κατόχους ηλεκτροκίνητων οχημάτων (με plug-in υβριδικό σύστημα ή αμιγώς ηλεκτρικά) – το νέο My MINI App περιέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τις λειτουργίες φόρτισης. Παρουσιάζει με σαφήνεια πληροφορίες για τη φόρτιση με μια ματιά, φορτίσεις σε εξέλιξη, Scan & Charge μέσω MINI Charging, και ρυθμίσεις φόρτισης / κλιματισμού. Το Charging Management (διατίθεται μόνο στον Καναδά) προσφέρει μία λεπτομερή επισκόπηση μιας φόρτισης σε εξέλιξη (ώρα έναρξης και διάρκεια φόρτισης, αυτονομία, pre-conditioning και τρέχουσες ρυθμίσεις οχήματος, προγραμματισμένη αναχώρηση). Κατά τη διάρκεια της φόρτισης, ο χρήστης μπορεί να βλέπει ιστορικό με προηγούμενες φορτίσεις και τα σχετικά κόστη.

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου -

 

Το BMW Group  

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2020, το BMW Group πούλησε πάνω από 2,3 εκατομμύρια αυτοκίνητα και περισσότερες από 169.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2020 ήταν 5,22 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 98,99 εκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2020, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 120.726 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

IAA MOBILITY 2021.

Here you can see our on demand webcasts from the IAA Mobility 2021, with the BMW Group Keynote, the Analyst and Investor Evening Event and the discussion forum "The car as the engine of the circular economy?".

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση