Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το THE MINI FESTIVAL προσφέροντας μοναδικές συγκινήσεις στους φίλους της ΜΙΝΙ.

Μία αξέχαστη εμπειρία ΜΙΝΙ έζησαν όσοι παρευρέθηκαν στην Πλατεία Νερού το περασμένο Σαββατοκύριακο.

F56
·
Πωλήσεις και μάρκετινγκ
·
Εταιρικά
·
John Cooper Works
·
Εκδηλώσεις Lifestyle
·
Κληρονομιά
·
MINI Electric
·
Lifestyle
·
Ιστορική Κληρονομιά μάρκας MINI
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~111,68 KB)
  
Photos(49x, ~100,45 MB)

Αθήνα. Το THE MINI FESTIVAL ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το περασμένο Σάββατο 24/9 και Κυριακή 25/9 στην Πλατεία Νερού. Σε δύο ημέρες γεμάτες με μοναδικές εμπειρίες ΜΙΝΙ, οι επισκέπτες του φεστιβάλ είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλη την οικογένεια των μοντέλων ΜΙΝΙ, να οδηγήσουν τα θρυλικά John Cooper Works σε μια θαυμάσια διαδρομή, καθώς και το συναρπαστικό ΜΙΝΙ Electric, το μοντέλο που σηματοδοτεί μία νέα εποχή βιώσιμης κινητικότητας για τη Βρετανική μάρκα. Επιπλέον είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν ιστορικά Mini, αλλά και μοναδικά διαμορφωμένα ΜΙΝΙ, μελών του ΜΙNI Classic Club και του MINI Club GR.

 

Το opening του φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23/9 με ένα BIG LOVE πάρτυ γεμάτο MINI vibes και με live performance από τους μοναδικούς Onirama με συμμετοχή της Νίνας Μαζάνη που δημιούργησαν μία άκρως διασκεδαστική ατμόσφαιρα για τους προσκεκλημένους. 

 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στα πλαίσια του THE MINI FESTIVAL η ΜΙΝΙ Hellas υποδέχτηκε τον Charlie Cooper, τον εγγόνο του θρύλου της αυτοκίνησης John Cooper, από τον οποίο και έχει λάβει το όνομά της η εμβληματική σειρά μοντέλων MINI John Cooper Works. Ο Charlie συνομίλησε και μοιράστηκε ενδιαφέρουσες ιστορίες με φίλους της μάρκας, πελάτες και εκπροσώπους αυτοκινητιστικών Μέσων, υπέγραψε αυτόγραφα και έδωσε μια ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση. Η αδρεναλίνη ανέβηκε στα ύψη, με τυχερούς να κερδίζουν taxi drives από τον Charlie σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα.

 

Εκτός των άλλων, πολυάριθμα happenings έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του THE MINI FESTIVAL σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παίξουν σε driving simulators, να επισκεφθούν το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της ομάδας του After Sales  της MINI, Pop up stores με fashion items από Έλληνες designers. Επίσης, στο κεντρικό stage είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ‘BIG LOVE for Running’ ομιλία του Μάριου Γιαννάκου, αθλητή υπεραποστάσεων με συμμετοχή σε αγώνες σε όλο τον κόσμο και να θαυμάσουν shows από δεξιοτέχνες skaters. Παιδιά είχαν το δικό τους διαμορφωμένο χώρο, με πολλές δραστηριότητες απασχόλησης και την ευκαιρία να απολαύσουν υπέροχα παγωτά από την Algida και την ΕΒΓΑ. Ξεχώρισε επίσης και το MINI Beauty Contest αποκλειστικά για τους κατόχους των αυτοκινήτων ΜΙΝΙ οι οποίοι έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό για το ομορφότερο και πιο ξεχωριστό αυτοκίνητο της ημέρας, με τους νικητές να βραβεύονται από τον ίδιο τον Charlie Cooper.

 

Η ΜΙΝΙ Hellas για μία ακόμα φορά μοίρασε BIG LOVE και προσέφερε στιγμές διασκέδασης για ολόκληρη την οικογένεια. Τα ζωγραφισμένα χαμόγελα στα πρόσωπα μικρών και μεγάλων ανέβασαν τη διάθεση αντανακλώντας τον fun χαρακτήρα της μάρκας.

 

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου -

 

Το BMW Group  

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2021, το BMW Group πούλησε πάνω από 2,5 εκατομμύρια αυτοκίνητα και περισσότερες από 194.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2021 ήταν 16,1 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 111,2 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2021, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 118.909 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

BMW GROUP AT CES 2023.

Las Vegas. Here you can see the webcasts of the BMW Group Keynote at the CES 2023 and the Digital World Premiere of BMW i Vision Dee.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση