Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Εκφραστική εξατομίκευση – οι Εκδόσεις MINI προσθέτουν έντονο χρώμα στη ζωή των οδηγών.

Η αποκλειστική σχεδίαση και τα χαρακτηριστικά εξοπλισμού χαρίζουν στα μοντέλα της MINI Edition μία πολύ ξεχωριστή εμφάνιση. Από το Νοέμβριο του 2022, νέα χρώματα θα διευρύνουν περαιτέρω την μοναδικότητα της Resolute Edition για το 3θυρο MINI, το 5θυρο MINI και το MINI Cabrio. Η Untold Edition για το MINI Clubman και η Untamed Edition για το MINI Countryman θα διατίθενται επίσης με νέους χρωματισμούς.

F57
·
F54
·
F60
·
F56
·
MINI Clubman
·
MINI
·
MINI Cabrio
·
MINI Countryman
·
MINI Electric
·
MINI 3 door
·
MINI 5 door
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~133,5 KB)
  
Photos(13x, 8,38 MB)

Μόναχο. Οι Εκδόσεις MINI τονίζουν τα βασικά στοιχεία του χαρακτήρα των αντίστοιχων μοντέλων, εστιάζοντας στα αποκλειστικά και εναρμονισμένα χαρακτηριστικά σχεδίασης και εξοπλισμού. Από το Νοέμβριο του 2022, η αυθεντική προσωπικότητα κάθε μοντέλου θα αναδεικνύεται με νέα χρωματικά φινιρίσματα που θα προσθέσουν χρώμα στη ζωή των οδηγών MINI.

 

Το 3θυρο MINI, το 5θυρο MINI, το MINI Cabrio, καθώς και το MINI Cooper SE (συνδυαστική κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας: 17,6 – 15,2 kWh/100 km σύμφωνα με το WLTP, συνδυαστικές εκπομπές CO2: 0 g/km) στην Resolute Edition, θα διατίθενται με τα εναλλακτικά φινιρίσματα Nanuq White και Enigmatic Black. Η οροφή και τα καλύμματα καθρεπτών μπορούν επίσης να βάφονται σε Pepper White ή Black για χρωματική αρμονία. Επιπλέον, ο στάνταρ εξοπλισμός θα περιλαμβάνει τώρα και το MINI Driving Assistant, που φέρει πρόσθετες λειτουργίες για αναβαθμισμένα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας. Στο μέλλον, στο 3θυρο MINI (συνδυαστική κατανάλωση καυσίμου: 6,1 – 5,5 l/100 km, συνδυαστικές εκπομπές CO2: 137 – 124 g/km σύμφωνα με το WLTP), στο 5θυρο MINI (συνδυαστική κατανάλωση καυσίμου: 6,1 – 5,5 l/100 km, συνδυαστικές εκπομπές CO2: 139 – 126 g/km κατά το WLTP) και στο MINI Cooper (συνδυαστική κατανάλωση καυσίμου: 6,4 – 5,9 l/100 km, συνδυαστικές εκπομπές CO2: 144 - 134 g/km κατά το WLTP) το Active Guard θα προειδοποιεί για επικείμενη σύγκρουση με ένα προπορευόμενο ή σταματημένο όχημα. Σε ταχύτητες μεταξύ 10 και 60 km/h, το σύστημα υποβοήθησης οδηγού θα επιβραδύνει επίσης το όχημα. Το σύστημα προειδοποίησης απομάκρυνσης από τη λωρίδα θα εκπέμπει σήμα όταν το όχημα τείνει να φύγει από τη λωρίδα του σε δρόμους με διαγραμμίσεις. Αυτό αποτελεί επίσης μέρος του Driving Assistant. Με το Active Cruise Control (ACC) που βασίζεται σε κάμερα, πέραν της ταχύτητας που έχει οριστεί, η απόσταση από το προπορευόμενο όχημα ρυθμίζεται επίσης αυτόματα στον αυτοκινητόδρομο και σε επαρχιακό δρόμο. Το σύστημα είναι ενεργό μεταξύ 30 km/h και 140 km/h.

 

Στην Resolute Edition, οι νέοι χρωματισμοί συνδυάζονται επίσης με το αποκλειστικό φινίρισμα Resolute Bronze για την ανάδειξη των γνώριμων σχεδιαστικών χαρακτηριστικών MINI. Χρησιμοποιείται στα πλαίσια των προβολέων, στη μάσκα και στα πίσω φώτα, στα πλαϊνά διακοσμητικά, στις χειρολαβές των θυρών και της πίσω πόρτας, και στο MINI Cooper S, χρησιμοποιείται επίσης στις εισαγωγές αέρα της εμπρός ποδιάς και στην τάπα του ρεζερβουάρ. Τα λογότυπα της μάρκας και τα γράμματα με την ονομασία των μοντέλων δημιουργούν μία ελκυστική αντίθεση όπως και το εσωτερικό πλαίσιο της μάσκας, η απόληξη του συστήματος εξαγωγής και η οριζόντια μπάρα της μάσκας του MINI Cooper S σε Piano Black. Στην Resolute Edition του 3θυρου και 5θυρου MINI υπάρχει επίσης μία μαύρη λωρίδα που διατρέχει το κάτω άκρο των παραθύρων. Η ξεχωριστή εμφάνιση τονίζεται περαιτέρω με ειδικές για την έκδοση ρίγες στο καπό, που υιοθετούν μία χρωματική διαβάθμιση μεταξύ μιας ανοιχτής και μιας σκούρας χρυσαφί απόχρωσης. 

 

Κομψή εξατομίκευση.
Η MINI Untold Edition τονίζει τον εξαιρετικό χαρακτήρα του MINI Clubman στην πολυτελή compact κατηγορία. Η σύγχρονη ερμηνεία της φιλοσοφίας αμαξώματος shooting brake, συνδυάζει μία σπορ διακριτικότητα με έναν υψηλό βαθμό λειτουργικότητας. Το εσωτερικό του μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι πέντε επιβάτες, ενώ ο γενναιόδωρος, ευμετάβλητος χώρος αποσκευών διαθέτει χωρητικότητα 360 λίτρων που μπορεί να επεκταθεί στα 1.250 λίτρα.

 

Από το Νοέμβριο του 2022, η MINI Untold Edition θα διατίθεται επίσης για το MINI Cooper S και το MINI Clubman John Cooper Works ALL4 (συνδυαστική κατανάλωση καυσίμου: 7,9- 7,4 l/100 km, συνδυαστικές εκπομπές CO2: 180-170 g/km σύμφωνα με το WLTP) σε Midnight Black II. Αντίθετα με το φινίρισμα Sage Green, τα πλαϊνά διακοσμητικά, που κατασκευάζονται μέσω μιας υψηλής ποιότητας διαδικασία τρισδιάστατης εκτύπωσης, και το Black Band με το επιπλέον διαθέσιμο φινίρισμα, είναι μαύρα αντί για πράσινα. Η αναγνωρίσιμη εμφάνιση του MINI Clubman τονίζεται με τα ειδικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της Untold Edition που του προσδίδουν μία χαρισματική παρουσία. Πέντε στενές, παράλληλες Σπορ Λωρίδες διατρέχουν το κέντρο του καπό και την οροφή.

 

Εξερευνητής της Φύσης και Λάτρης της Περιπέτειας.
Η MINI Untamed Edition αναδεικνύει τη σκληροτράχηλη γοητεία του MINI Countryman και εστιάζει στις off-road δυνατότητες του αυτοκινήτου. Αυτό το ιδιαίτερα κομψό all-rounder με το ευπροσάρμοστο εσωτερικό του και τον χώρο αποσκευών με χωρητικότητα από 450 έως 1.390 λίτρα θα διατίθεται επίσης σε Nanuq White, από το Νοέμβριο του 2022. Πλέον του αμαξώματος, η νέα χρωματική επιλογή χρησιμοποιείται επίσης στα λογότυπα MINI, τον πίσω και εμπρός προφυλακτήρα, τις πλαϊνές ποδιές και την προστατευτική ποδιά. Τα γνώριμα γραφικά στην πόρτα και στα πλαϊνά διακοσμητικά της έκδοσης και το λογότυπο E του βιώσιμου MINI Cooper SE Countryman ALL4 (συνδυαστική κατανάλωση καυσίμου: 2,1 – 1,7 l/100 km, συνδυαστική κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας: 15,9 – 14,8 kWh/100 km, συνδυαστικές εκπομπές CO2: 47 - 39 g/km σύμφωνα με το WLTP) δημιουργούν μία εκφραστική αντίθεση με το φινίρισμα Frozen Blue Stone. Το MINI Countryman διαχειρίζεται την καθημερινή αστική κυκλοφορία με την ίδια αυτοπεποίθηση που επιδεικνύει στις εκτός δρόμου διαδρομές. Η ομώνυμη ονομασία της έκδοσης - "Untamed" – στα πλαϊνά διακοσμητικά, στις επενδύσεις των μαρσπιέ και στα λογότυπα, στα καθίσματα και στην κάτω ακτίνα του τιμονιού, υπογραμμίζει την ακατανίκητη επιθυμία για ελευθερία του MINI Countryman στην Untamed Edition.

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου -

 

Το BMW Group  

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2021, το BMW Group πούλησε πάνω από 2,5 εκατομμύρια αυτοκίνητα και περισσότερες από 194.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2021 ήταν 16,1 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 111,2 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2021, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 118.909 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

BMW GROUP AT CES 2023.

Las Vegas. Here you can see the webcasts of the BMW Group Keynote at the CES 2023 and the Digital World Premiere of BMW i Vision Dee.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση