Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Εξαρτήματα BMW M Performance για τη νέα BMW M2: Γνήσια οδηγική απόλαυση και έντονο αγωνιστικό πάθος.

Ειδικά αξεσουάρ εξατομίκευσης της σχεδίασης και της οδηγικής εμπειρίας του compact, σπορ μοντέλου υψηλών επιδόσεων της BMW M GmbH θα διατίθενται από την έναρξη των πωλήσεων.

G87
·
Αυτοκίνητα M
·
M2
·
BMW M Performance Parts
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~1,33 MB)
  
Photos(21x, ~209,95 MB)

Μόναχο. Η νέα BMW M2 (συνδυαστική κατανάλωση καυσίμου: 9,8 – 9,6 l/100 km, συνδυαστικές εκπομπές CO2 : 222 – 218 g/km στον κύκλο WLTP, τιμές για τον κύκλο NEDC: – ) υπόσχεται ανόθευτη οδηγική απόλαυση σε κάθε χιλιόμετρο – τόσο στις καθημερινές διαδρομές όσο και κατά τη διάρκεια των Track Days. Ο εμπνευσμένος από αγώνες χαρακτήρας του compact, υψηλών επιδόσεων, σπορ αυτοκινήτου, τονίζεται με εντυπωσιακό τρόπο με τη βοήθεια των BMW M Performance Parts που δημιουργήθηκαν ειδικά για το συγκεκριμένο μοντέλο. Διαθέσιμα με το λανσάρισμα της M2 (το οποίο προγραμματίζεται για τον Απρίλιο του 2023), τα retrofit προϊόντα από τη γκάμα Γνήσιων Αξεσουάρ BMW εμπλουτίζουν περαιτέρω με συναισθηματικές πινελιές τη σχεδίαση της νέας BMW M2.

 

Τα BMW M Performance Parts για την αεροδυναμική, το κινητήριο σύνολο, το πλαίσιο και το cockpit, περιλαμβάνουν μία ευρεία γκάμα επιλογών για την εξατομίκευση της νέας BMW M2 με γνώμονα τη μέγιστη απόδοση. Όλα τα εξαρτήματα αναπτύχθηκαν με βάση την αγωνιστική τεχνογνωσία της BMW M GmbH και την εμπειρία που έχει αποκτήσει εδώ και πέντε δεκαετίες, ενώ έχουν ρυθμιστεί με ακρίβεια ώστε να εναρμονίζονται με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του δίθυρου μοντέλου. Τα BMW M Performance Parts ενισχύουν τα διαπιστευτήρια καθαρόαιμων επιδόσεων της νέας BMW M2, της οποίας οι compact διαστάσεις, ο εξακύλινδρος εν σειρά κινητήρας 338 kW/460 hp, το προαιρετικό, χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, η προηγμένη τεχνολογία πλαισίου και η κίνηση στους πίσω τροχούς, καθιστούν άκρως σαγηνευτικό το πρώτο βήμα για την είσοδο στο μαγικό κόσμο των αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων της BMW M GmbH.

 

Αποκλειστικά υλικά και βελτιωμένα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά με τα εξωτερικά εξαρτήματα BMW M Performance .
Όλα τα retrofit προϊόντα της γκάμας εξαρτημάτων BMW M Performance ξεχωρίζουν για την εντυπωσιακή τους σχεδίαση, τα αποκλειστικά υλικά και την κορυφαία ποιότητά τους. Επομένως, τα εξωτερικά εξαρτήματα της σειράς BMW M Performance που προορίζονται για τη νέα BMW M2 δένουν άριστα με το στυλ και τη γεωμετρία σε επίπεδο σχεδιασμού του δίθυρου μοντέλου. Ήδη έχουν λάβει πιστοποίηση μαζί με ολόκληρο το όχημα, που σημαίνει ότι συμμορφώνονται με τους θεσπισμένους κανόνες ασφαλείας καθώς και με τα αυστηρά πρότυπα του BMW Group.

 

Τα πρόσθετα, carbon εξαρτήματα για το εμπρός, το πίσω και τα πλαϊνά τμήματα κατασκευάζονται από πλαστικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα. Αυτά, βελτιστοποιούν τα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, υπογραμμίζοντας παράλληλα την αγωνιστική του αύρα με ένα διαφανές φινίρισμα που αφήνει εκτεθειμένη σε κοινή θέα τη σύνθεση των ανθρακονημάτων από κάτω. Το ανθρακονημάτινο εμπρός splitter M Performance και η ανθρακονημάτινη εισαγωγή αέρα M Performance, για παράδειγμα, εξασφαλίζουν ένα εντυπωσιακό παρουσιαστικό για τη νέα BMW M2. Οι πελάτες που επιθυμούν να δώσουν στο προφίλ του αυτοκινήτου μία πιο αιχμηρή οπτική ταυτότητα, μπορούν να επιλέξουν ανθρακονημάτινα ένθετα πλαϊνών ποδιών M Performance, πλαϊνά ‘φιλέτα’ από ανθρακονήματα M Performance μπροστά και πίσω, και καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών M, ομοίως από carbon. Η ροή αέρα γύρω από το όχημα μπορεί να βελτιστοποιηθεί με το πίσω σπόιλερ M Performance από ανθρακονήματα και τον πίσω διαχύτη M Performance, επίσης από ανθρακόνημα. Εν τω μεταξύ, η πίσω αεροτομή M Performance από carbon και η αεροτομή οροφής M Performance σε high-gloss Black επιτείνουν την αγωνιστική αίσθηση στο μέγιστο βαθμό. Περισσότερες προσωπικές πινελιές μπορούν να προστεθούν στο εξωτερικό του οχήματος με τη μορφή ενός ιμάντα ρυμούλκησης M Performance και ενός καλύμματος κεραίας M Performance από ίνα αραμίντ, ένα ακόμα αποκλειστικό συνθετικό υλικό.

 

Λιγότερο βάρος, περισσότερος ήχος: σύστημα σιλανσιέ M Performance από τιτάνιο.
Το σύστημα σιλανσιέ από τιτάνιο της M Performance το οποίο διατίθεται για τη νέα BMW M2 εξασφαλίζει μειωμένο βάρος, αναγνωρίσιμη εμφάνιση και χαρακτηριστικό ήχο αγωνιστικού αυτοκινήτου. Οι εμπρός σωλήνες  κατασκευάζονται από ελαφρύ ανοξείδωτο ατσάλι ενώ το πίσω σιλανσιέ εξ ολοκλήρου από τιτάνιο. Ως αποτέλεσμα το σύστημα σιλανσιέ από τιτάνιο της σειράς M Performance είναι περίπου οκτώ κιλά ελαφρύτερο από το στάνταρ. Το σύστημα εξαγωγής με τα ηλεκτρικά ελεγχόμενα flaps (πτερύγια) και την κεντρικά τοποθετημένη τετραπλή απόληξη της εξάτμισης προσφέρεται σε συνδυασμό με έναν ειδικά τροποποιημένο πίσω διαχύτη. Η απόληξη της εξάτμισης είναι κατασκευασμένη επίσης από τιτάνιο και έχει κεραμική επίστρωση. Η βελτιστοποιημένη διαδρομή των καυσαερίων δημιουργεί μία ακόμα πιο σπορ οδηγική εμπειρία. Ο ήχος μπορεί να προσαρμοστεί με τη βοήθεια των ρυθμίσεων του κινητήριου συνόλου στο μενού M Setup και πετυχαίνει μία ιδιαίτερα συναρπαστική χροιά που θυμίζει αγωνιστικό αυτοκίνητο στα προγράμματα λειτουργίας Sport και Sport+.

 

Απολήξεις εξαγωγής M Performance με επένδυση από τιτάνιο/ανθρακονήματα διατίθενται ως μία εντυπωσιακή προσθήκη στο στάνταρ σύστημα εξαγωγής που είναι τοποθετημένο στη νέα BMW M2. Το προηγμένο μίγμα υλικών και οι διάτρητοι εσωτερικοί σωλήνες χαρίζουν στο πίσω τμήμα έναν αέρα αποκλειστικότητας.

 

Ανάρτηση M Performance με ελατήρια ρυθμιζόμενα καθ’ ύψος.
Η ανάρτηση M Performance που διατίθεται ως retrofit στοιχείο για τη νέα BMW M2 χαρίζει ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία και δυναμική στις στροφές. Η σχεδίαση τύπου coilover με ελατήρια ρυθμιζόμενα καθ΄ύψος στον εμπρός και πίσω άξονα επιτρέπει τη μείωση του ύψους έως 10 mm ανάλογα με τις απαιτήσεις. Ειδικά ρυθμισμένη για τη νέα BMW M2, όχι μόνο για την πίστα αλλά και για κανονικούς δρόμους, η ανάρτηση Μ Performance πετυχαίνει μία πολύ πιο άμεση σύνδεση μεταξύ του αμαξώματος και της επιφάνειας του δρόμου. Ως εκ τούτου οι οδηγοί μπορούν να βιώσουν μία δυναμική συμπεριφορά στις καθημερινές διαδρομές τους, εμπνευσμένη από την οδήγηση στην πίστα.

 

Οι σφυρήλατες ζάντες M Performance που διατίθενται για τη νέα BMW M2 αποτελούν επίσης ιδανικά συστατικά για ένα εξαιρετικά σπορ οδηγικό στυλ. Κάθε ζάντα είναι σμιλεμένη από ένα μόνο κομμάτι αλουμινίου, αντιπροσωπεύοντας μια ακαταμάχητη πρόταση με την εξαιρετική σταθερότητα, την τέλεια κύλιση και την εντυπωσιακή τους σχεδίαση. Οι εκδόσεις που προορίζονται για τη νέα BMW M2 έχουν σταυρωτές ακτίνες με διάμετρο 20” στην εμπρός άξονα και 21” πίσω. Μπορούν να παραγγέλνονται σε M Frozen Gold Bronze ή M Jet Black matt. Οι τσάντες ελαστικών M Performance φέρνουν μία αγωνιστική αίσθηση στο γκαράζ του πελάτη. Περιλαμβάνουν τυπωμένο λογότυπο στα χρώματα της BMW M GmbH και ένα γραφικό που υποδηλώνει τη θέση κάθε τροχού, ενώ έχουν ενισχυμένη λαβή για εύκολη μεταφορά.

 

Στοχευμένες πινελιές για πιο έντονη αγωνιστική αίσθηση στο εσωτερικό.
Η γκάμα BMW M Performance Parts περιλαμβάνει επίσης αξεσουάρ υψηλών προδιαγραφών για το εσωτερικό της BMW M2 που πετυχαίνουν στοχευμένες βελτιώσεις στο σπορ cockpit του αυτοκινήτου. Τα εσωτερικά διακοσμητικά πάνελ M Performance από ανθρακονήματα/Alcantara που προσφέρονται σε συνδυασμό με προστατευτικά γονάτων από Alcantara, επιτείνουν την αύρα αγωνιστικού αυτοκινήτου μέσα στην καμπίνα. Τα περίτεχνα, χειροποίητα πάνελ εσωτερικού κατασκευάζονται από ματ ανθρακόνημα ανοιχτών πόρων και διαθέτουν λογότυπο M Performance από βουρτσισμένο αλουμίνιο. Διαθέσιμα και ως μεμονωμένη επιλογή, τα προστατευτικά γονάτων από Alcantara της M Performance παρέχουν πρόσθετη στήριξη σε πολύ απότομες στροφές, δίνοντας τη δική τους σφραγίδα στο σπορ περιβάλλον του αυτοκινήτου. Ένα ασορτί υποβραχιόνιο M Performance από Alcantara διατίθεται επίσης για την κεντρική κονσόλα της νέας BMW M2.

 

Σε μοντέλα που είναι εξοπλισμένα με καθίσματα M Sport, η σπορ αίσθηση και η αποκλειστικότητα μπορούν να ενισχυθούν περαιτέρω με τα καλύμματα πλάτης M Performance από ανθρακονήματα/Alcantara. Οι χειροποίητες επενδύσεις στα προσκέφαλα διατίθενται είτε σε carbon ανοιχτών πόρων ή  σε high-gloss ανθρακόνημα και φέρουν ένα σήμα M Performance. Το υπόλοιπο πίσω μέρος στα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού είναι επενδεδυμένο από Alcantara.

 

Το τιμόνι M Performance Pro είναι ιδανικό για οδήγηση απόλυτης ακρίβειας στις στροφές. Φέρει μία ειδικά διαμορφωμένη επιφάνεια λαβής από Alcantara με μεγάλες υποδοχές για τους αντίχειρες και μία ειδική επένδυση, ενώ το πάνω τμήμα της στεφάνης και το ελαφρώς επίπεδο κάτω τμήμα φέρουν δερμάτινη επένδυση κορυφαίας ποιότητας. Η ένδειξη ευθείας πορείας και οι διακοσμητικές ραφές στα χρώματα της BMW M GmbH θέτουν τις τελικές πινελιές στην εντυπωσιακή εμφάνιση του τιμονιού. Όλα τα παραπάνω συνεισφέρουν στην αύξηση της οδηγικής απόλαυσης χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά και την αγωνιστική αίσθηση που αποπνέουν. Διατίθενται για τη νέα BMW M2 σε έκδοση με ανθρακονήματα/Alcantara και ανθρακονήματα/δέρμα. Και οι δύο εκδόσεις μπορούν επίσης να συνδυάζονται με τα ανθρακονημάτινα paddles αλλαγής σχέσεων M Performance. Οι κατασκευασμένες από carbon επενδύσεις μαρσπιέ M Performance συμβάλουν ιδανικά στη μετάβαση από το δυναμικό εξωτερικό της νέας BMW M2 στο δυναμικό σπορτίφ εσωτερικό της. Τα ανθρακονημάτινα ένθετα φέρουν τυπωμένο ένα έγχρωμο λογότυπο M Performance.

 

Η γκάμα προϊόντων για τη βελτιστοποίηση των αγωνιστικών χαρακτηριστικών της νέας BMW M2 με ιδιαίτερο στυλ, ολοκληρώνεται με βελούδινα πατάκια M Performance που φέρουν διακοσμητική ραφή σε αντίθετα χρώματα και λογότυπο M Performance, καθώς και M Performance ασφάλειες θυρών με χρωματιστό λογότυπο M και M Performance ανθρακονημάτινη τάπα ρεζερβουάρ.

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου –

 

Το BMW Group 

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2021, το BMW Group πούλησε πάνω από 2,5 εκατομμύρια αυτοκίνητα και περισσότερες από 194.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2020 ήταν 5,22 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 98,99 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2020, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 120.726 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw-group/

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

CO2 EMISSIONS & CONSUMPTION.

BMW M2 Eight-speed M Steptronic transmission:
fuel consumption combined in the WLTP cycle: 9.8 – 9.6 l/100 km; CO2 emissions combined in the WLTP cycle: 222 – 218 g/km; figures for the NEDC cycle: – .

 

BMW M2 Six-speed manual gearbox:
fuel consumption combined in the WLTP cycle: 10.2 – 10.0 l/100 km; CO2 emissions combined in the WLTP cycle: 230 – 226 g/km; figures for the NEDC cycle: – .

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

BMW GROUP AT CES 2023.

Las Vegas. Here you can see the webcasts of the BMW Group Keynote at the CES 2023 and the Digital World Premiere of BMW i Vision Dee.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση