Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Συνεργασία με την iRacing: Η BMW M Motorsport είναι ο πρώτος κατασκευαστής που λανσάρει την εικονική έκδοση του νέου αυτοκινήτου LMDh.

Η επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ της BMW M Motorsport και της κορυφαίας πλατφόρμας προσομοίωσης iRacing περνά στον επόμενο γύρο το 2023. Η BMW M Motorsport πρόκειται να γίνει ο πρώτος κατασκευαστής στον κόσμο που θα διαθέσει το νέο αυτοκίνητο LMDh, την BMW M Hybrid V8, στην κοινότητα των αγώνων προσομοίωσης.

Esports
·
BMW M Motorsport
·
LMDh
·
Sim Racing
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 625,92 KB)
  
Photos(16x, 64,01 MB)

Μόναχο. Η επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ της BMW M Motorsport και της κορυφαίας πλατφόρμας προσομοίωσης iRacing περνά στον επόμενο γύρο το 2023. Η BMW M Motorsport πρόκειται να γίνει ο πρώτος κατασκευαστής στον κόσμο που θα διαθέσει το νέο αυτοκίνητο LMDh, την BMW M Hybrid V8, στην κοινότητα των αγώνων προσομοίωσης (sim racing).  Όπως και με την BMW M4 GT3, η πραγματική και εικονική εξέλιξη του αυτοκινήτου ‘τρέχουν’ ταυτόχρονα. Η συνεργασία ανακοινώθηκε επίσημα στην εκδήλωση BMW SIM Live.

 

«Όταν πρόκειται για την είσοδο πραγματικών αγωνιστικών αυτοκινήτων BMW M στον εικονικό κόσμο, η BMW M Motorsport και η iRacing είναι στενοί και απόλυτα συντονισμένοι συνεργάτες εδώ και πολλά χρόνια», δήλωσε ο Maurizio Leschiutta, project leader του τομέα LMDh στην BMW M Motorsport. «Ως επικεφαλής ενός τόσο σημαντικού project, η εχεμύθεια είναι η Νο.1 προτεραιότητά μου. Θα ήταν ολέθριο εάν ο ανταγωνισμός ανακάλυπτε τις τεχνικές λεπτομέρειες του αυτοκινήτου μας που θέλουμε να κρατήσουμε μυστικές. Από αυτή την άποψη, έμεινα πραγματικά εντυπωσιασμένος από τον επαγγελματισμό της iRacing. Καθιστούμε διαθέσιμα στην iRacing δεδομένα CAD και ευρήματα από τις δοκιμές μας στον προσομοιωτή και την πίστα. Αυτά χρησιμοποιούνται ως βάση επί της οποίας δημιουργείται μία ρεαλιστική εικονική έκδοση. Ως αποτέλεσμα, κάθε sim racer έχει την ευκαιρία να βιώσει τις επιδόσεις ενός πρωτοτύπου τελευταίας τεχνολογίας, και τη γοητεία της BMW M Motorsport».

 

«Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που επιβεβαιώνουμε ότι η BMW M Hybrid V8 θα ενταχθεί στο iRacing τους προσεχείς μήνες», δήλωσε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της iRacing, Steve Myers. «Περιμένουμε με ανυπομονησία την κατηγορία LMDh εδώ και μερικά χρόνια, και η υποστήριξη της BMW M Motorsport ήταν απαραίτητη προκειμένου να φέρουμε τόσο τη συμμετοχή της, όσο και τη νέα κατηγορία στο iRacing. Η κατασκευή αυτού του αυτοκινήτου στον προσομοιωτή ήταν χαρά για την ομάδα μας και ανυπομονούμε να δούμε την ανταπόκριση της κοινότητας μετά την κυκλοφορία του».

 

Η BMW M Motorsport και iRacing έχουν ήδη συνεργαστεί σε πολλά projects αυτοκινήτων. Η BMW M8 GTE μεταφέρθηκε επίσης από την πραγματικότητα στον εικονικό κόσμο, όπως επίσης η BMW M4 GT4 και αργότερα η BMW M4 GT3. Το εγχείρημα της κατηγορίας LMDh, προσφέρει τώρα την επόμενη ευκαιρία μεταφοράς ενός αυτοκινήτου στην πίστα σε δύο διαφορετικούς κόσμους.

 

Η αγωνιστική πρεμιέρα της BMW M Hybrid V8 στον αγώνα των 24 Ωρών της Daytona (ΗΠΑ) τον Ιανουάριο του 2023 πλησιάζει. Το αυτοκίνητο υποβάλλεται τώρα σε εντατικές δοκιμές στις ΗΠΑ. Ενώ φέρει ένα ειδικό καμουφλάζ για τις δοκιμές, η BMW M Hybrid V8 θα κοσμείται με τα εμβληματικά εργοστασιακά χρώματα της BMW M Motorsport από την αρχή της επόμενης χρονιάς. Η BMW M Hybrid V8 αποκαλύφθηκε στο Los Angeles (USA) το Σεπτέμβριο του 2022, ενώ τώρα διατίθεται και σε εικονική έκδοση.

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου –

 

Το BMW Group 

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2021, το BMW Group πούλησε πάνω από 2,5 εκατομμύρια αυτοκίνητα και περισσότερες από 194.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2020 ήταν 5,22 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 98,99 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2020, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 120.726 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw-group/

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

BMW GROUP AT CES 2023.

Las Vegas. Here you can see the webcasts of the BMW Group Keynote at the CES 2023 and the Digital World Premiere of BMW i Vision Dee.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση