Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Εξαιρετικό ταλέντο με στυλ - Το MINI Cooper S Clubman στην ειδική έκδοση Untold.

Το MINI Cooper S Clubman αποδεικνύει πώς μία σύγχρονη ερμηνεία της κλασικής φιλοσοφίας shooting-brake μπορεί να συνδυάσει την παράδοση με προοδευτικά χαρακτηριστικά. Η lifestyle ειδική έκδοση Untold τονίζει τώρα το εκλεπτυσμένο design του οχήματος με τον νέο εξωτερικό χρωματισμό Midnight Black.

F54
·
MINI Clubman
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~127,85 KB)
  
Photos(74x, ~372,75 MB)

Μόναχο.  Η αναγνωρίσιμη εμφάνιση του MINI Clubman χαρακτηρίζεται από τη μοναδική φιλοσοφία αμαξώματος με τέσσερις πόρτες, μια ιδιαίτερα μακριά γραμμή οροφής και τις διαιρούμενες πόρτες στο πίσω μέρος. Χάρη στα ειδικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της Untold Edition, η θαυμαστή ευρυχωρία του μοντέλου συνδυάζεται με μία ιδιαίτερα χαρισματική εμφάνιση. Από τώρα και στο εξής, το MINI Cooper S Clubman (κατανάλωση καυσίμου στο συνδυασμένο κύκλο: 7,1 – 6,7 l/100 km, εκπομπές CO2 στο συνδυασμένο κύκλο: 161 - 152 g/km σύμφωνα με το WLTP) θα διατίθεται επίσης στην ειδική έκδοση Untold, που βάφεται στη νέα απόχρωση Midnight Black.Το εσωτερικό του MINI Cooper S Clubman μπορεί να φιλοξενήσει έως πέντε άτομα, ενώ ένας γενναιόδωρος, μεταβλητός χώρος αποσκευών με χωρητικότητα από 360 μέχρι 1.250 λίτρα χαρακτηρίζουν την ευέλικτη λειτουργικότητα του. Η Untold Edition συνδυάζει την καθημερινή πρακτικότητα του μοντέλου με την σπορ κομψότητα. Το νέο φινίρισμα Midnight Black χαρακτηρίζει το αμάξωμα μαζί με το design του εμπρός και πίσω προφυλακτήρα που είναι εμπνευσμένο από το Αεροδυναμικό Κιτ του John Cooper Works. Πλαισιωμένος από τη μαύρη λωρίδα κατά μήκος των τόξων των θόλων των τροχών, το νέο χρώμα αμαξώματος αναδεικνύει τον ισχυρό σχεδιαστικό χαρακτήρα της φιλοσοφίας shooting-brake. Ο τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας με 131 kW/178 hp προσφέρει επιτάχυνση 0 - 100 km/h σε 7,2 δευτερόλεπτα.Ο σπορ χαρακτήρας του MINI Cooper S Clubman στην ειδική έκδοση Untold υπογραμμίζεται από πέντε λεπτές Σπορ Λωρίδες διατεταγμένες παράλληλα μεταξύ τους, που διατρέχουν κεντρικά το καπό και την οροφή. Το μοτίβο των λωρίδων είναι από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Untold Edition. Επίσης κοσμεί τα πλαϊνά διακοσμητικά, το λογότυπο που προβάλλεται στο έδαφος από τους εξωτερικούς καθρέπτες και τα διακοσμητικά των μαρσπιέ σε φινίρισμα Refined Brass.Το χρώμα δίνει επίσης το παρών στη σχεδίαση των ζαντών αλουμινίου 18-ιντσών που έχουν αναπτυχθεί αποκλειστικά για την ειδική έκδοση. Οι δίχρωμες επιφάνειες των ζαντών, που υιοθετούν τη σχεδίαση Untold Spoke, συνδυάζουν τα φινιρίσματα Jet Black/Refined Brass για μία σαγηνευτική εμφάνιση.Αποκλειστικό περιβάλλον εσωτερικού.

Τα μαύρα σπορ καθίσματα της έκδοσης MINI Yours Leather Lounge Carbon Black μεταφέρουν τη δυναμική αύρα του εξωτερικού, στο εσωτερικό. Οι φωτιζόμενες διακοσμητικές λωρίδες και οι αποκλειστικά σχεδιασμένες επιφάνειες με διακριτικό ριγέ σχέδιο, σε συνδυασμό με τα πλαίσια των αεραγωγών που θυμίζουν εκλεπτυσμένο χαλκό, αποτελούν αριστοκρατικές πινελιές.Επιπλέον, ο ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας εξοπλισμός του MINI Clubman στην ειδική έκδοση Untold, εμπλουτίζεται με το MINI Driving Assistant ως στάνταρ στοιχείο, από το Νοέμβριο του 2022. Το σύστημα υποβοήθησης οδήγησης περιλαμβάνει πρόσθετες λειτουργίες που αναβαθμίζουν περαιτέρω τα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας. Για παράδειγμα, η λειτουργία Active Guard μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή συγκρούσεων με ένα προπορευόμενο ή σταματημένο όχημα, σε ταχύτητες μεταξύ 10 και 60 km/h φρενάροντας το όχημα.  Επιπλέον, με το Active Cruise Control (ACC) που βασίζεται σε κάμερα, πέρα από την καθορισμένη ταχύτητα, μπορεί να ρυθμίζεται αυτόματα και η απόσταση από το προπορευόμενο όχημα σε ταχύτητες μεταξύ 30 και 140 km/h.

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου -

 

Το BMW Group  

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2021, το BMW Group πούλησε πάνω από 2,5 εκατομμύρια αυτοκίνητα και περισσότερες από 194.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2021 ήταν 16,1 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 111,2 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2021, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 118.909 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

BMW GROUP AT CES 2023.

Las Vegas. Here you can see the webcasts of the BMW Group Keynote at the CES 2023 and the Digital World Premiere of BMW i Vision Dee.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση