Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Το μέλλον είναι ντυμένο σε πολικό λευκό - Το MINI Cooper SE Resolute Edition σε Nanuq White.

Η οδήγηση μηδενικών εκπομπών ρύπων βρίσκεται στο επίκεντρο των μελλοντικών μοντέλων MINI. Το αμιγώς ηλεκτρικό MINI Cooper SE ήδη συνδυάζει τη θρυλική αίσθηση go-kart με την πρωτοποριακή τεχνολογία οδήγησης και τώρα διατίθεται στην ειδική έκδοση Resolute Edition σε χρωματισμό Nanuq White.

F56
·
MINI
·
MINI Electric
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 121,25 KB)
  
Photos(55x, 241,69 MB)

Μόναχο. Στη γλώσσα των Inuit, Nanuk σημαίνει "πολική αρκούδα". Το νέο χρώμα Nanuq White για το αμάξωμα του MINI Cooper SE στην ειδική έκδοση Resolute Edition θυμίζει την ανοιχτόχρωμη γούνα των εντυπωσιακών κατοίκων των βόρειων πολικών περιοχών. Ακόμα και στις ακραίες θερμοκρασίες υπό το μηδέν που επικρατούν εκεί, η ηλεκτροκίνηση, η μπαταρία υψηλής τάσης, τα ηλεκτρονικά ισχύος και η τεχνολογία φόρτισης εντυπωσιάζουν με αξιόπιστα υψηλές επιδόσεις. Ο ηλεκτροκινητήρας των 135 kW/184 hp είναι εξίσου εντυπωσιακός επιταχύνοντας το MINI Cooper SE (κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας στο συνδυασμένο κύκλο: 17,6 – 15,2 kWh/100 km σύμφωνα με το πρότυπο WLTP, εκπομπές CO2 στο συνδυασμένο κύκλο: 0 g/km) από 0 στα 100 km/h σε μόλις 7,3 δευτερόλεπτα. Χωρίς διακοπές ισχύος στις αλλαγές σχέσεων, ο δυναμικός χαρακτήρας του ειδικού μοντέλου που είναι βαμμένο σε πολικό λευκό αναδεικνύεται με ιδιαίτερη ένταση.Οι οδηγοί του εμβληματικού 3θυρου MINI μπορούν να μεταβάλλουν την απόκριση του οχήματος κατά βούληση μέσω των διαφόρων MINI Driving Modes, επιλέγοντας από την δυναμική λειτουργία SPORT και την MID μέχρι την πολύ οικονομική GREEN+. Με αυτονομία έως 234 km σύμφωνα με τον κύκλο δοκιμών WLTP, η γνωστή διασκεδαστική οδήγηση MINI δεν περιορίζεται στα όρια της πόλης.Αποκλειστικές λεπτομέρειες εξοπλισμού.
Στην ειδική έκδοση Resolute Edition, οι αποκλειστικά σχεδιασμένες ρίγες του καπό με τη χρωματική διαβάθμιση από ανοιχτό σε σκούρο χρυσαφί τόνο και η ομώνυμη επιγραφή της ειδικής έκδοσης "RESOLUTE", τονίζουν τον σπορ και ταυτόχρονα κομψό χαρακτήρα του μοντέλου. Οι πελάτες μπορούν να υιοθετήσουν το φινίρισμα Nanuq White για την οροφή και τα καλύμματα των καθρεπτών ή να δημιουργήσουν μία συναρπαστική αντίθεση σε μαύρο. Οι ζάντες ελαφρού κράματος 17-ιντσών σε χρωματική έκδοση Tentacle Spoke Black ολοκληρώνουν με στυλ τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της ειδικής έκδοσης.

 

Οι εκφραστικές, ομοιόμορφες καμπύλες, σε έναν ανοιχτό χρυσαφί τόνο, δημιουργούν ένα εκλεπτυσμένο ριγέ σχέδιο στις εσωτερικές επιφάνειες. Για μικρές διαδρομές αλλά και πιο μακρινά ταξίδια, τα άνετα σπορ καθίσματα με υποβραχιόνια και προστατευτικά γονάτων παρέχουν άνετη στήριξη. Αυτά αποτελούν μέρος της έκδοσης εξοπλισμού MINI Yours Leather Lounge και προσφέρονται στην MINI Resolute Edition σε Carbon Black. Άλλα αξιοσημείωτα στοιχεία εξοπλισμού στο εσωτερικό περιλαμβάνουν την ανθρακί επένδυση οροφής, αντηλιακά τζάμια και το εργονομικό σπορ τιμόνι σε φινίρισμα Nappa.Στο cockpit, οι υπηρεσίες eDrive στην οθόνη του κεντρικού οργάνου παρέχουν πληροφορίες για την τρέχουσα κατανάλωση ενέργειας και την αυτονομία, ενώ παράλληλα δίνουν συμβουλές για οικονομική οδήγηση. Από το Νοέμβριο του 2022, το MINI Driving Assistant θα αποτελεί στάνταρ εξοπλισμό του MINI Cooper SE Resolute Edition, βελτιώνοντας τόσο την ασφάλεια όσο και την οδηγική άνεση. Σε ταχύτητες μεταξύ 10 και 60 km/h, το σύστημα υποβοήθησης οδήγησης Active Guard φρενάρει το όχημα. Το Lane Departure Warning ειδοποιεί πότε το όχημα κινδυνεύει να παρεκκλίνει από τη λωρίδα του σε δρόμους με διαγραμμίσεις. Τέλος, το Active Cruise Control (ACC) που βασίζεται σε κάμερα, ρυθμίζει την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα πλέον της ταχύτητας που έχει οριστεί στη ροή της κυκλοφορίας σε αυτοκινητόδρομο και επαρχιακό δίκτυο. Το σύστημα είναι ενεργό μεταξύ 30 και 140 km/h.

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου -

 

Το BMW Group  

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2021, το BMW Group πούλησε πάνω από 2,5 εκατομμύρια αυτοκίνητα και περισσότερες από 194.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2021 ήταν 16,1 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 111,2 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2021, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 118.909 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

BMW GROUP AT CES 2023.

Las Vegas. Here you can see the webcasts of the BMW Group Keynote at the CES 2023 and the Digital World Premiere of BMW i Vision Dee.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση