Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Αυθεντική διασκεδαστική οδήγηση, αύρα μυστηρίου – Το MINI Cooper S Resolute Edition σε Enigmatic Black.

Ευέλικτο, εκφραστικό, μοναδικό: με το κλασικό του αμάξωμα, το MINI Cooper S αποτελεί βασικό εκφραστή των τυπικών χαρακτηριστικών MINI όσο κανένα άλλο μοντέλο. Και με τη νέα, σκούρα απόχρωση Enigmatic Black της ειδικής έκδοσης Resolute Edition, η κομψή εμφάνιση αποκτά κάτι μυστηριώδες, δίνοντας μία νέα ερμηνεία στην έννοια του ‘modern classic’.

MINI
·
MINI 3 door
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 127,25 KB)
  
Photos(45x, 203,52 MB)

Μόναχο.  Τα αποκλειστικά στοιχεία σχεδίασης και εξοπλισμού της Resolute Edition αναδεικνύουν ιδιαίτερα τα τυπικά γνωρίσματα του 3θυρου MINI – εκφραστική σχεδίαση, διασκεδαστική οδήγηση, ανώτερη ποιότητα και ξεχωριστό στυλ. Εφεξής, η νέα εξωτερική απόχρωση Enigmatic Black με τη μυστηριώδη αύρα της υπογραμμίζει τη γεμάτη αυτοπεποίθηση εμφάνιση του MINI Cooper S στην Resolute Edition (κατανάλωση καυσίμου σε συνδυασμένο κύκλο: 6,6 – 6,2 l/100 km, εκπομπές CO2 σε συνδυασμένο κύκλο: 151 - 140 g/km σύμφωνα με το WLTP).Το 3θυρο MINI είναι το αρχέτυπο μοντέλο της πολυτελούς κατηγορίας μικρών αυτοκινήτων. Η κλασική φιλοσοφία αμαξώματος του MINI Cooper S αποτυπώνεται στην ειδική έκδοση Resolute με ξεκάθαρη δέσμευση στις ιστορικές ρίζες της μάρκας. Τα τυπικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά MINI, όπως τα πλαίσια των προβολέων, τα πίσω φώτα και η μάσκα, καθώς και οι ειδικές για την έκδοση ρίγες στο καπό, έχουν φινίρισμα Resolute Bronze και περιλαμβάνουν την επιγραφή "RESOLUTE". Η οροφή και τα καλύμματα των καθρεπτών διατίθενται προαιρετικά σε μαύρο και σε Enigmatic Black ή μπορούν να δημιουργούν μία συναρπαστική αντίθεση σε Pepper White.Κάτω από το περίτεχνα σχεδιασμένο καπό βρίσκεται ο δίλιτρος, τετρακύλινδρος κινητήρας με τεχνολογία MINI TwinPower Turbo, μέγιστη ισχύ 131 kW/178 hp και μέγιστη ροπή 280 Nm. Με αυτό το κινητήριο σύνολο, το δυναμικό MINI Cooper S στην Resolute Edition αντιπροσωπεύει το παραδοσιακό σπορ πνεύμα με επιτάχυνση από στάση στα 100 km/h σε 6,8 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 235 km/h. Η ευέλικτη συμπεριφορά του αυτοκινήτου υποστηρίζεται από ένα χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, στάνταρ, ή ένα 7-τάχυτο Steptronic με διπλό συμπλέκτη, προαιρετικά.

 

Αυθεντικός ειδικός εξοπλισμός υψηλής ποιότητας.
Στο εσωτερικό, η ανθρακί επένδυση οροφής δένει με τη μυστηριώδη γοητεία του σκουρόχρωμου αμαξώματος. Ασορτί σπορ καθίσματα σε αποκλειστικό φινίρισμα Black Pearl/Light Chequered από ύφασμα/δερματίνη σε συνδυασμό με μαύρα πλαϊνά στηρίγματα για τα πόδια και ίδιου χρώματος υποβραχιόνια, χαρίζουν στυλ και άνεση. Το σπορ τιμόνι με δερμάτινη επένδυση Nappa, το έμβλημα της έκδοσης στην κάτω ακτίνα, καθώς και οι ειδικές επιφάνειες στο εσωτερικό, αποτελούν στάνταρ χαρακτηριστικά της Resolute Edition. Στο μαύρο φόντο τους, παράλληλες και ομοιόμορφες καμπύλες καμπύλες σε ανοιχτό χρυσαφί τόνο, σχηματίζουν ένα πρωτότυπο μοτίβο που αποπνέει μία ξεχωριστή αίσθηση.Τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της ειδικής έκδοσης αποκτούν πιο ατμοσφαιρικό χαρακτήρα με το Πακέτο Φωτισμού (Light Package) - με μονάδες LED που παρέχουν στοχευμένο φωτισμό εσωτερικού, καθώς και με το Ambient Light, που περιλαμβάνει στρογγυλό πλαίσιο χαραγμένο με λέιζερ για το κεντρικό όργανο, φωτεινές λωρίδες στις πόρτες και την περιοχή του cockpit, αλλά και φωτιζόμενες χειρολαβές θυρών και κατώφλια θυρών.

 

Από το Νοέμβριο του 2022, το MINI Driving Assistant θα αποτελεί στάνταρ εξοπλισμό της ειδικής έκδοσης MINI Cooper S Resolute Edition.  Το σύστημα υποβοήθησης οδήγησης ενισχύει τόσο την ασφάλεια όσο και την οδηγική άνεση με πρόσθετα χαρακτηριστικά όπως το active cruise control (ACC). Τα MINI Driving Modes αποτελούν επίσης μέρος του πακέτου εξοπλισμού για το 3θυρο MINI Cooper S στην Resolute Edition. Με το πάτημα ενός διθέσιου διακόπτη, τα MINI Driving Modes μπορούν να χρησιμοποιούνται για την ενεργοποίηση ενός σπορ προφίλ για τα συστήματα κίνησης και ανάρτησης του οχήματος.

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου -

 

Το BMW Group  

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2021, το BMW Group πούλησε πάνω από 2,5 εκατομμύρια αυτοκίνητα και περισσότερες από 194.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2021 ήταν 16,1 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 111,2 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2021, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 118.909 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

BMW GROUP AT CES 2023.

Las Vegas. Here you can see the webcasts of the BMW Group Keynote at the CES 2023 and the Digital World Premiere of BMW i Vision Dee.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση