Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Η BMW Motorrad γιορτάζει την εκατομμυριοστή GS με κινητήρα boxer.

Παγκόσμια πρεμιέρα της νέας BMW R 1300 GS στις 28 Σεπτεμβρίου 2023 στο BMW Motorrad Welt στο Βερολίνο.

Σειρά R
·
R 1250 GS
·
Εκπαίδευση αναβάτη, ταξίδια, εκδηλώσεις
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 86,43 KB)
  
Photos(3x, 13,26 MB)

Μόναχο/Βερολίνο. Στις 21 Ιουνίου 2023, η 1.000.000ή GS με κινητήρα boxer βγήκε από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της BMW Motorrad στο Βερολίνο – Σπαντάου: μία BMW R 1250 GS.Οι μοτοσικλέτες BMW κατασκευάζονται στο Βερολίνο από το 1969 και τα μοντέλα GS της BMW Motorrad με κινητήρες boxer από το 1980. Οι μοναδικές όσο και αυθεντικές αυτές μοτοσικλέτες, οι οποίες διαθέτουν ασύγκριτες all-round ικανότητες, έχουν εμπνεύσει αμέτρητους λάτρεις της μοτοσικλέτας για ταξίδια σε μακρινές χώρες, θεαματικά ταξίδια, περιπέτειες και αποστολές στις πιο απομακρυσμένες περιοχές του πλανήτη μας τις τελευταίες δεκαετίες. Η τελευταία έκδοση της θρυλικής πλέον BMW GS με κινητήρα boxer - η R 1300 GS - θα παρουσιαστεί στις 28 Σεπτεμβρίου 2023 στα εγκαίνια του νέου BMW Motorrad Welt στο Βερολίνο.BMW GS με κινητήρα boxer : Μία θρυλική μοτοσικλέτα για on - road & off-road χρήση και για τουρισμό.

Dr. Markus Schramm, Επικεφαλής της BMW Motorrad: «Με την R 80 G/S που συνδύαζαν μοναδικά την καταλληλότητα on & off-road, με καθημερινές αρετές και ικανότητες για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, η BMW Motorrad δημιούργησε το 1980 την κατηγορία των touring enduro, ένα νέο είδος μοτοσικλέτας. Η BMW GS με κινητήρα boxer έγινε σύμβολο, το οποίο σημείωσε παγκόσμια επιτυχία στη συγκεκριμένη κατηγορία. Επιπλέον, η BMW GS έγινε θρύλος και ταυτόχρονα ακρογωνιαίος λίθος στη γκάμα μοντέλων της BMW Motorrad. Τα εξαιρετικά ταλέντα της, όπως οι δυναμικές επιδόσεις, οι εξαιρετικές εκτός δρόμου αρετές, η κορυφαία άνεση για μεγάλες αποστάσεις και η ασύγκριτη στιβαρότητα, έχουν έκτοτε εξελιχθεί από την BMW Motorrad και μεταφέρονται με μεγάλη επιτυχία και σε άλλες σειρές μοντέλων της. Επομένως, είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα, και ειδικά στην επετειακή χρονιά "100 χρόνια BMW Motorrad", είμαστε σε θέση να συνεισφέρουμε με ένα σημαντικό ορόσημο στην εταιρική ιστορία του BMW Group με τη εκατομμυριοστή μοτοσικλέτα BMW GS με κινητήρα boxer. Είμαι εξίσου χαρούμενος καθώς στη μοναδική ιστορία των μοντέλων BMW Motorrad με κινητήρες boxer σύντομα θα προστεθεί ένα συναρπαστικό κεφάλαιο με πολυάριθμες καινοτομίες με τη νέα R 1300 GS».Η εκατομμυριοστή BMW GS με boxer κινητήρα είναι μια R 1250 GS σε Triple Black Style και γιορτάστηκε δεόντως στις 21 Ιουνίου 2023, κατά τη διάρκεια συνάντησης εργασίας στο εργοστάσιο της BMW Motorrad στο Βερολίνο-Σπαντάου.Η νέα BMW R 1300 GS : Πρεμιέρα στην τελετή εγκαινίων του BMW Motorrad Welt στο Βερολίνο στις 28 Σεπτεμβρίου 2023.

Οι εορτασμοί για την 100ή επέτειο της BMW Motorrad συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς. Μετά το μεγάλο πάρτι στην εκδήλωση BMW Motorrad Days, όπου αναμένονται χιλιάδες φίλοι της μοτοσικλέτας από όλο τον κόσμο από τις 7 - 9 Ιουλίου 2023, το BMW Motorrad Welt θα ανοίξει επίσημα τις πύλες του στις 28 Σεπτεμβρίου. Στη νέα "καρδιά της μάρκας" - που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο εργοστάσιο της BMW Motorrad στο Βερολίνο-Σπαντάου - θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο μιας αποκλειστική εκδήλωσης η πολυαναμενόμενη νέα BMW R 1300 GS. Οι ενδιαφερόμενοι θαυμαστές της θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την τελετή εγκαινίων μέσω livestream στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης του BMW Group και της BMW Motorrad. Από τις 30 Σεπτεμβρίου 2023, το BMW Motorrad Welt στο Βερολίνο θα είναι στη συνέχεια ανοιχτό για όλους τους επισκέπτες.Η BMW R 80 G / S : Η απαρχή μιας νέας κατηγορίας μοτοσικλετών.

Το φθινόπωρο του 1980 η BMW Motorrad παρουσίασε την R 80 G/S, μια μοτοσικλέτα που συνδύαζε για πρώτη φορά δύο πολύ ιδιαίτερους τομείς: την οδήγηση εντός δρόμο και εκτός δρόμου. Διαθέτοντας τότε έναν κινητήρα 798 κ.εκ. με 50 ίππους, η μοτοσικλέτα εξελίχθηκε μέσα σε τέσσερις και πλέον δεκαετίες σε ένα συναρπαστικό touring enduro υψηλής τεχνολογίας του διαμετρήματος της σημερινής BMW R 1250 GS. Υποστηρίζεται επίσης από την πιο σύγχρονη τεχνολογία πλαισίου και ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου, όπως ABS, traction control, engine drag torque control, ημιενεργή ανάρτηση και πολλά άλλα. Χάρη στη συνεχή και συνεπή πρόοδο, τα μοντέλα BMW GS με κινητήρα boxer έχουν εξελιχθεί στα πιο περιζήτητα touring enduro στον κόσμο.

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου –

 

Το BMW Group

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Το δίκτυο παραγωγής του BMW Group περιλαμβάνει πάνω από 30 εγκαταστάσεις παραγωγής σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το 2022, το BMW Group πούλησε πάνω από 2,4 εκατομμύρια αυτοκίνητα και περισσότερες από 202.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Τα κέρδη προ φόρων κατά το οικονομικό έτος 2022 ανήλθαν σε 23,5 δισεκατομμύρια ευρώ σε έσοδα ύψους 142,6 δισεκατομμυρίων ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου 2022, το BMW Group απασχολούσε 149.475 εργαζόμενους.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογική και υπεύθυνη δράση. Η εταιρεία καθόρισε από νωρίς την πορεία της για το μέλλον και θέτει τη βιωσιμότητα και την αποδοτικότητα των πόρων στο επίκεντρο της στρατηγικής της κατεύθυνσης - από την αλυσίδα εφοδιασμού, μέχρι την παραγωγή, και το τέλος της φάσης χρήσης, για όλα τα προϊόντα της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw-group/

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE 2024.

21 March - 09:00 AM CET.
Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Conference 2024, with the world premiere of the next BMW vision vehicle on the "Road to Neue Klasse".

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση