Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Το νέο MINI Cooper S σε έκδοση Classic: Σπορ επιδόσεις και διαχρονική σχεδίαση.

Το νέο MINI Cooper S με τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα συνδυάζει αυθεντική σχεδίαση με την χαρακτηριστική για τη μάρκα go-kart αίσθηση. Η έκδοση Classic εκφράζει ιδιαίτερα έντονα τον χαρακτήρα του ευέλικτου τρίθυρου MINI. Οι καθαρές επιφάνειες του αμαξώματος και οι συμπαγείς αναλογίες τονίζουν τη μοντέρνα αισθητική του εξωτερικού. Στο εσωτερικό την προσοχή προσελκύουν λεπτομέρειες εξοπλισμού υψηλής ποιότητας.

F56
·
MINI
·
MINI 3 door
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 112,12 KB)
  
Photos(47x, 264,9 MB)

Μόναχο. Η πέμπτη γενιά του MINI Cooper έρχεται με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο συστημάτων μετάδοσης κίνησης που περιλαμβάνει αμιγώς ηλεκτρικούς κινητήρες αλλά και αποδοτικούς βενζινοκινητήρες. Το MINI Cooper S με τέσσερις κυλίνδρους (συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου: 6,4 - 6,1 l/100 χλμ.: 144 - 138 g/km σύμφωνα με το πρότυπο WLTP) συνδυάζει έναν βενζινοκινητήρα 150 kW/204 hp με σύστημα ανάρτησης και απόσβεσης κραδασμών προσαρμοσμένο ώστε να υποστηρίζει την ευελιξία του αυτοκινήτου. Ο κινητήρας TwinPower turbo 2,0 λίτρων παράγει μέγιστη ροπή 300 Nm και προσφέρει στο όχημα επιτάχυνση από 0 σε 100 km/h σε 6,6 δευτ.

 

Έκδοση Classic με εκφραστικές λεπτομέρειες.
Το MINI Cooper S διατίθεται σε τέσσερις εκδόσεις. Η έκδοση Classic εμπλουτίζεται με επιπλέον χρώματα αμαξώματος και φινιρίσματα αντίθεσης για την οροφή. Το κομψό χρώμα Ocean Wave Green τονίζει τη μινιμαλιστική σχεδίαση του εμβληματικού τρίθυρου MINI. Η οροφή που δημιουργεί αντίθεση και τα καλύμματα των καθρεφτών σε λευκό χρώμα ενισχύουν την παρουσία του MINI Cooper S.

 

Οι μικροί πρόβολοι και το κοντό καπό έρχονται σε αντίθεση με το μεταξόνιο και προσδίδουν στο όχημα τις τυπικές αναλογίες MINI. Η γκάμα τροχών περιλαμβάνει ζάντες σε μέγεθος από 16 έως 18 ίντσες.Στην έκδοση Classic, το cockpit χαρακτηρίζεται από μαύρες-μπλε επιφάνειες από δίχρωμο πλεκτό υλικό. Τα υψηλής ποιότητας καθίσματα Vescin σε γκρι ή μαύρο χρώμα σχηματίζουν μια εντυπωσιακή αντίθεση. Το διάτρητο μοτίβο houndstooth στην πλάτη και το κάθισμα, καθώς και οι μπλε ραφές και τα υφασμάτινα ένθετα, με σχέδια στα πλαϊνά, τονίζουν τον κομψό σχεδιασμό του εσωτερικού.

 

Σβέλτο, ευέλικτο και εξαιρετικά άνετο.
Με συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις, το κλασικό τρίθυρο μοντέλο της MINI είναι η επιτομή της διασκεδαστικής οδήγησης. Το αυξημένο μετατρόχιό του βελτιστοποιεί τη δυναμική συμπεριφορά σε απαιτητικές συνθήκες.

 

Πολυάριθμα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης αυξάνουν τα επίπεδα ασφάλειας και άνεσης στο βενζινοκίνητο MINI Cooper. Η λειτουργία Safe Exit παρακολουθεί την περιοχή γύρω από το σταθμευμένο όχημα και προειδοποιεί σε περίπτωση που πλησιάζουν χρήστες του δρόμου πριν ανοίξει η πόρτα. Σε συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας με συχνά σταμάτα-ξεκίνα, το Active Cruise Control μειώνει τον φόρτο του οδηγού, διατηρώντας αυτόματα την απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα και παρακολουθώντας συνεχώς τον δρόμο. Το Parking Assistant που προσφέρεται στάνταρ αναγνωρίζει αυτόματα τις θέσεις στάθμευσης και αναλαμβάνει τη διαδικασία αυτόματης στάθμευσης με το πάτημα ενός κουμπιού. Εν κινήσει, ο πρώτος ολοκληρωμένος φωνητικός βοηθός της μάρκας βοηθά στον χειρισμό του MINI Interaction Unit.

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου -

 

Το BMW Group

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Το δίκτυο παραγωγής του BMW Group περιλαμβάνει πάνω από 30 εγκαταστάσεις παραγωγής σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το 2023, το BMW Group πούλησε πάνω από 2,55 εκατομμύρια αυτοκίνητα και περισσότερες από 209.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2023 ήταν 17,1 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 155,5 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2023, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 154.950 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογική και υπεύθυνη δράση. Η εταιρεία καθόρισε από νωρίς την πορεία της για το μέλλον και θέτει τη βιωσιμότητα και την αποδοτικότητα των πόρων στο επίκεντρο της στρατηγικής της κατεύθυνσης - από την αλυσίδα εφοδιασμού, μέχρι την παραγωγή, και το τέλος της φάσης χρήσης, για όλα τα προϊόντα της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw-group/

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

CO2 EMISSIONS & CONSUMPTION.

MINI Cooper S (fuel consumption combined: 6,4 – 6,1 l/100km according to WLTP; CO2 emissions combined: 144 – 138 g/km; CO2-class: E)

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

AUTO CHINA 2024.

Beijing. 24./25. April 2024.

Here you can see the Webcasts of the BMW Group Night and Press Conference at the Auto China 2024.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση