Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Articles · Τεχνολογία.

Δελτίο τύπου
 
Press Kit
 
Ομιλία
 
Fact & Figures
 
+ Filter

Έναρξη μαζικής παραγωγής του BMW i8 Roadster στο εργοστάσιο του BMW Group στη Λειψία.

Fri Mar 09 10:17:03 CET 2018Δελτίο τύπου

Στην ίδια γραμμή, ξεκινά ταυτόχρονα η παραγωγή της αναβαθμισμένης έκδοσης του BMW i8 Coupe.

I12 LCI
·
I15
·
BMW i Automobile
·
BMW i8 Coupé
·
BMW i8 Roadster
·
Τεχνολογία
·
Παραγωγή, ανακύκλωση

Η πρώτη γενιά BMW X4 κλείνει τον κύκλο της…

Wed Feb 14 17:40:57 CET 2018Δελτίο τύπου

Το τέλος εποχής της πρώτης γενιάς BMW X4 σηματοδοτεί ένα ορόσημο παραγωγής. Το 200.000ό μεσαίο Sports Activity Coupé πέρασε από τη γραμμή συναρμολόγησης του εργοστασίου του Spartanburg/ΗΠΑ τον Ιανουάριο, ενώ η παραγωγή της πρώτης γενιάς BMW X4 προγραμματίζεται να σταματήσει το Μάρτιο του 2018.

G02
·
X4
·
Τεχνολογία
·
Παραγωγή, ανακύκλωση

Αναβάθμιση για το MINI Connected – Η MINI γίνεται ακόμα πιο έξυπνη και ψηφιακά προηγμένη. Λανσάρισμα μιας νέας γενιάς εξατομικευμένων υπηρεσιών.

Mon Feb 12 15:16:18 CET 2018Δελτίο τύπου

Top

Από το Μάρτιο του 2018, όλα τα νέα μοντέλα MINI θα διατίθενται με δυνατότητα μιας ενσωματωμένης κάρτας 4G SIM, που θα αποτελέσει την απαρχή μιας νέας εποχής συνδεσιμότητας. Με το λανσάρισμα της νέας γενιάς MINI Connected, οι νέες ψηφιακές υπηρεσίες που ενεργοποιούνται θα διατίθενται σε 43 αγορές σε όλο τον κόσμο.

Τεχνολογία
·
BMW ConnectedDrive

Η DriveNow γίνεται θυγατρική πλήρους ιδιοκτησίας του BMW Group.

Thu Feb 01 09:06:25 CET 2018Δελτίο τύπου

Top

Το BMW Group μένει σταθερά επικεντρωμένο στη μελλοντική μετακίνηση. Η Sixt παραμένει βασικός εταίρος του BMW Group. DriveNow: πάνω από ένα εκατομμύριο πελάτες σε 13 Ευρωπαϊκές πόλεις.

Εταιρικά

Το BMW Group εξαγοράζει την Parkmobile, LLC και γίνεται παγκοσμίως κορυφαίος πάροχος ψηφιακών λύσεων στάθμευσης.

Tue Jan 23 10:51:46 CET 2018Δελτίο τύπου

Η Parkmobile εξυπηρετεί αυτή τη στιγμή 22 εκατομμύρια πελάτες σε περισσότερες από 1.000 πόλεις. Επέκταση υπηρεσιών μετακίνησης στο πλαίσιο της Στρατηγικής NUMBER ONE > NEXT.

Εταιρικά
·
Εταιρικά οικονομικά, δεδομένα, αριθμοί
·
Τεχνολογία
·
Εναλλακτικά συστήματα κίνησης, η κίνηση στο μέλλον

Μέτρα αναβάθμισης μοντέλων BMW για την άνοιξη του 2018*.

Mon Jan 22 09:00:00 CET 2018Δελτίο τύπου

Ψεκασμός AdBlue για μείωση των ρύπων στα diesel μοντέλα της BMW Σειράς 1, BMW Σειράς 2, BMW Σειράς 3, BMW Σειράς 4 και BMW X1, και φίλτρο σωματιδίων για περισσότερα βενζινοκίνητα μοντέλα – πρεμιέρα της BMW X3 xDrive25d (κατανάλωση μικτού κύκλου: 6.1 – 5.8 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 160 – 154 g/km) – BMW Σειρά 5 Sedan και Touring με πλουσιότερο στάνταρ εξοπλισμό – νέες υπηρεσίες BMW ConnectedDrive.

F49
·
G01
·
G30
·
G31
·
Σειρά 2
·
Σειρά 3
·
Σειρά 4
·
Σειρά 5
·
Sedan
·
Touring
·
X1
·
X3
·
Τεχνολογία
·
BMW ConnectedDrive

Το νέο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης του BMW i3s προορίζεται για όλα τα μελλοντικά μοντέλα BMW και MINI.

Thu Jan 04 13:54:16 CET 2018Δελτίο τύπου

50 φορές ταχύτερη απόκριση για βελτιωμένη πρόσφυση και οδηγική ευστάθεια σε αντίξοες οδικές συνθήκες και κατά την ανάκτηση ενέργειας μέσω πέδησης.

I01s
·
I01
·
BMW i Automobile
·
BMW i3
·
BMW i3s
·
BMW i Beyond Automobiles
·
BMW i Incubator for Innovations
·
Τεχνολογία
·
Κινητήρες, μετάδοση
·
Εναλλακτικά συστήματα κίνησης, η κίνηση στο μέλλον
·
Ασφάλεια

Το BMW Group ανακοίνωσε την ανέγερση νέων εγκαταστάσεων δοκιμών στη Δημοκρατία της Τσεχίας.

Wed Dec 20 15:23:27 CET 2017Δελτίο τύπου

Το πρώτο κέντρο εξέλιξης της εταιρίας στην Ανατολική Ευρώπη. Δοκιμή πρωτοποριακών τεχνολογιών όπως εξηλεκτρισμός, ψηφιοποίηση και αυτοματοποιημένη οδήγηση. Επένδυση τριψήφιου αριθμού εκατομμυρίων ευρώ. Αρκετές εκατοντάδες νέες θέσεις εργασίας. Εγκαταστάσεις επιφάνειας 500 εκταρίων θα λειτουργήσουν την επόμενη δεκαετία.

Εταιρικά
·
Εργοστάσια, εγκαταστάσεις
·
Τεχνολογία
·
Εναλλακτικά συστήματα κίνησης, η κίνηση στο μέλλον

Επένδυση ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ από το BMW Group σε Κέντρο Τεχνολογίας Κυψελών Μπαταριών.

Tue Nov 28 10:22:07 CET 2017Δελτίο τύπου

+++ Επικέντρωση στην τεχνογνωσία εξέλιξης και παραγωγής κυψελών μπαταριών. +++ Η 5η γενιά του συστήματος ηλεκτροκίνησης ενσωματώνει ηλεκτροκινητήρα, μετάδοση και ηλεκτρονικά ισχύος σε μία μονάδα. +++ Ανεξαρτητοποίηση από ορυκτές πρώτες ύλες καθώς ο ηλεκτροκινητήρας δεν έχει ανάγκη από σπάνιες γαίες.

Εταιρικά
·
Εταιρικά οικονομικά, δεδομένα, αριθμοί
·
Τεχνολογία
·
Electrification
·
Παραγωγή, ανακύκλωση
·
Εναλλακτικά συστήματα κίνησης, η κίνηση στο μέλλον
·
Εργοστάσια, εγκαταστάσεις
·
Εργοστάσια παραγωγής

Καινοτόμες φιλοσοφίες αστικής μετακίνησης για το μέλλον. Φιλοσοφία υπερυψωμένου δρόμου ‘BMW Vision E³ Way’ για να κινούνται τα δίτροχα μηδενικών ρύπων σε μεγαλουπόλεις.

Fri Nov 24 10:48:58 CET 2017Δελτίο τύπου

Σαν πάροχος premium προϊόντων και υπηρεσιών μετακίνησης, το BMW Group αναζητά συνεχώς απαντήσεις στο ερώτημα ‘πώς θα γίνει το επόμενο βήμα στο μέλλον΄. Στο παρελθόν, το BMW Group έχει ήδη παρουσιάσει επαναστατικές λύσεις ατομικής μετακίνησης, με μία σειρά από διαφορετικά πρωτότυπα οχήματα και οραματικές μελέτες που σηματοδότησαν την 100ετία.

Τεχνολογία
·
Εναλλακτικά συστήματα κίνησης, η κίνηση στο μέλλον
·
Electrification
·
Scooter
·
Σχεδιαστικά θέματα, ιδέες, μελέτες

Το BMW Connected επεκτείνει το ψηφιακό του οικοσύστημα. Η BMW ενσωματώνει το Google Assistant.

Wed Nov 08 14:56:09 CET 2017Δελτίο τύπου

Το BMW Connected εξασφαλίζει ότι τα αυτοκίνητα των πελατών μπορούν να είναι πλήρως συνδεδεμένα με όλο και περισσότερα ψηφιακά σημεία επαφής. Τώρα, με τον ψηφιακό βοηθό Google Assistant, οι οδηγοί θα μπορούν να ελέγχουν εύκολα και άνετα τις λειτουργίες των οχημάτων τους – από το σπίτι με φωνητικά ελεγχόμενα ηχεία όπως τα Google Home ή εν κινήσει μέσω συμβατών τηλεφώνων Android και iPhones.

Τεχνολογία
·
BMW ConnectedDrive

Smart Data Analytics: To BMW Group βασίζεται στην ευφυή χρήση δεδομένων παραγωγής για αποδοτικές διαδικασίες και premium ποιότητα.

Tue Oct 24 10:01:08 CEST 2017Δελτίο τύπου

Η ανάλυση δεδομένων δημιουργεί αυξανόμενη προστιθέμενη αξία για συνεχή βελτίωση στο σύστημα παραγωγής. Αισθητή βελτίωση στη διαθεσιμότητα συστημάτων μέσω συνδεδεμένης παραγωγής: κάθε λεπτό που εξοικονομείται μεταφράζεται σε παραγωγή ενός ακόμα οχήματος. Η ευφυής διαχείριση δεδομένων επιτρέπει πιο ακριβή πρόβλεψη της φθοράς και εγγυάται σταθερά υψηλή ποιότητα – με λογικό κόστος και βαθμό δυσκολίας.

Τεχνολογία
·
Παραγωγή, ανακύκλωση
·
Εργοστάσια, εγκαταστάσεις
·
Εργοστάσια παραγωγής

Το BMW Group θέτει τα θεμέλια για την επέκταση του Κέντρου Έρευνας και Καινοτομίας (FIZ).

Mon Oct 09 15:16:04 CEST 2017Δελτίο τύπου

• Το BMW Group επενδύει 400 εκατομμύρια Ευρώ στην επέκταση του FIZ στο Μόναχο. • Στην πρώτη φάση κατασκευής, θα δημιουργηθεί ένα καινοτόμο εργασιακό περιβάλλον για 5.000 εργαζόμενους μέχρι το 2019. • Η αρχιτεκτονική παρέχει προηγμένες ευέλικτες εργασιακές δομές. • Harald Krüger: Το FIZ Future σηματοδοτεί μία ισχυρή δέσμευση στην περιοχή του Μονάχου και στην καινοτόμα δύναμη της Γερμανίας. Εδώ ακριβώς χτίζεται το μέλλον.

Εταιρικά
·
Εργοστάσια, εγκαταστάσεις
·
Κεντρικές εγκαταστάσεις, Κέντρο Ερευνών και Καινοτομίας/FIZ
·
Τεχνολογία
·
Ανθρώπινοι πόροι

Επιτυχίες σε συνδεσιμότητα και σχεδίαση: Η BMW απέσπασε έξι βραβεία σε ψηφοφορία αναγνωστών των Γερμανικών περιοδικών “auto, motor und sport” και “CHIP”.

Tue Oct 03 12:36:00 CEST 2017Δελτίο τύπου

Πρώτη θέση σε τέσσερις κατηγορίες του ‘Car Connectivity Award’, και δύο βραβεία σχεδίασης στο διαγωνισμό 2017 Autonis.

F22 LCI
·
F32 LCI
·
F36 LCI
·
Τεχνολογία
·
BMW ConnectedDrive
·
Σειρά 2
·
Σειρά 4
·
Coupé
·
Gran Coupé
·
Σειρά 5

Ψηφιακό lifestyle στο BMW Group: Άριστη ενσωμάτωση της Amazon Alexa σε BMW και MINI.

Mon Oct 02 13:06:06 CEST 2017Δελτίο τύπου

Top

Το BMW Group επεκτείνει συστηματικά τις δυνατότητες ευφυούς συνδεσιμότητας με την ενσωμάτωση της εξαιρετικά ευέλικτης φωνητικής υπηρεσίας Alexa της Amazon σε όλα τα μοντέλα BMW και MINI από τα μέσα του 2018. Η καινοτόμα ενσωμάτωση μιας φωνητικής υπηρεσίας βασισμένης σε cloud, θα προσφέρει στους πελάτες του BMW Group δυνατότητα πρόσβασης σε διάφορες πληροφορίες, θέματα ψυχαγωγίας και εμπορικά κέντρα εν κινήσει, με απλές φωνητικές εντολές.

Τεχνολογία
·
BMW ConnectedDrive

Μία Επαναστατική Τεχνολογία Μπαταριών για Ηλεκτρικά Οχήματα είναι ο Μεγάλος Νικητής του BMW Startup Challenge. Η Ολλανδική Startup LeydenJar υπόσχεται αυξημένη κατά 50% χωρητικότητα μπαταρίας.

Thu Sep 28 14:26:00 CEST 2017Δελτίο τύπου

Μία πρωτοποριακή τεχνολογία μπαταριών, προϊόν Ολλανδικής startup, που υπόσχεται σημαντική αύξηση της αυτονομίας ηλεκτρικών οχημάτων και αξιοσημείωτες μειώσεις κόστους, αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής ενός διαγωνισμού με θέμα τις καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες που θα διαμορφώσουν το μέλλον της παγκόσμιας μετακίνησης και της ζωής στην πόλη.

Εταιρικά
·
Τεχνολογία

Μέτρα αναβάθμισης μοντέλων BMW για το φθινόπωρο του 2017.

Wed Sep 20 09:37:43 CEST 2017Δελτίο τύπου

Top

Νέοι κινητήρες για τη νέα BMW Σειρά 5 Touring, τη νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo και τη νέα BMW X3 – BMW X3 με αποκλειστικές προτάσεις εξωτερικού και εσωτερικού της BMW Individual – νέες ζάντες αλουμινίου για τη BMW X1 – BMW Connected+ με νέες εξατομικευμένες υπηρεσίες – Microsoft Office 365 με Skype for Business αποτελούν νέες υπηρεσίες BMW Connected – On-Street Parking Information με δυνατότητα χρήσης σε περισσότερες χώρες.

G01
·
G31
·
G32
·
F49
·
Σειρά 5
·
Touring
·
Σειρά 6
·
Gran Turismo
·
X1
·
X3
·
Τεχνολογία
·
BMW ConnectedDrive

Το BMW i Vision Dynamics. Νέο είδος οδηγικής απόλαυσης που ‘ηλεκτρίζει’.

Mon Sep 18 13:32:26 CEST 2017Δελτίο τύπου

Top

Μόλις ένα χρόνο μετά την παρουσίαση των φουτουριστικών πρωτοτύπων του NEXT 100, το BMW Group λανσάρει στη Φρανκφούρτη μία φιλοσοφία ηλεκτροκίνησης για το πολύ άμεσο μέλλον. Το BMW i Vision Dynamics είναι ένα τετράθυρο Gran Coupe, με αυτονομία 600 km, τελική ταχύτητα πάνω από 200 km/h και επιτάχυνση 0 – 100 km/h σε 4,0 δευτερόλεπτα. Παράλληλα, προσφέρει μία πρόγευση από μελλοντική εμπειρία ηλεκτροκίνησης με ένα νέο επίπεδο σπορ φινέτσας.

BMW i Automobile
·
Τεχνολογία
·
Εναλλακτικά συστήματα κίνησης, η κίνηση στο μέλλον
My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

ANNUAL ACCOUNTS PRESS CONFERENCE.

Wednesday, 21. March 2018.
Here you will see the full-length live transmission of the BMW Group Annual Accounts Press Conference.

 

open streaming site

PressClub Information.

E-MAIL NOTIFICATION.

personal news settings

Please login and update your e-mail newsletter and RSS feed set up. You can receive PressClub e-mail notifications for new article and TV footage material immediately or as a daily collection. If you want limit the reception for your fields of interest.

Related Video Content.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση