Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Articles · Τεχνολογία.

Δελτίο τύπου
 
Press Kit
 
Ομιλία
 
Fact & Figures
 
+ Filter

Επένδυση ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ από το BMW Group σε Κέντρο Τεχνολογίας Κυψελών Μπαταριών.

Tue Nov 28 10:22:07 CET 2017Δελτίο τύπου

+++ Επικέντρωση στην τεχνογνωσία εξέλιξης και παραγωγής κυψελών μπαταριών. +++ Η 5η γενιά του συστήματος ηλεκτροκίνησης ενσωματώνει ηλεκτροκινητήρα, μετάδοση και ηλεκτρονικά ισχύος σε μία μονάδα. +++ Ανεξαρτητοποίηση από ορυκτές πρώτες ύλες καθώς ο ηλεκτροκινητήρας δεν έχει ανάγκη από σπάνιες γαίες.

Εταιρικά
·
Εταιρικά οικονομικά, δεδομένα, αριθμοί
·
Τεχνολογία
·
Electrification
·
Παραγωγή, ανακύκλωση
·
Εναλλακτικά συστήματα κίνησης, η κίνηση στο μέλλον
·
Εργοστάσια, εγκαταστάσεις
·
Εργοστάσια παραγωγής

Καινοτόμες φιλοσοφίες αστικής μετακίνησης για το μέλλον. Φιλοσοφία υπερυψωμένου δρόμου ‘BMW Vision E³ Way’ για να κινούνται τα δίτροχα μηδενικών ρύπων σε μεγαλουπόλεις.

Fri Nov 24 10:48:58 CET 2017Δελτίο τύπου

Σαν πάροχος premium προϊόντων και υπηρεσιών μετακίνησης, το BMW Group αναζητά συνεχώς απαντήσεις στο ερώτημα ‘πώς θα γίνει το επόμενο βήμα στο μέλλον΄. Στο παρελθόν, το BMW Group έχει ήδη παρουσιάσει επαναστατικές λύσεις ατομικής μετακίνησης, με μία σειρά από διαφορετικά πρωτότυπα οχήματα και οραματικές μελέτες που σηματοδότησαν την 100ετία.

Τεχνολογία
·
Εναλλακτικά συστήματα κίνησης, η κίνηση στο μέλλον
·
Electrification
·
Scooter
·
Σχεδιαστικά θέματα, ιδέες, μελέτες

Το BMW Connected επεκτείνει το ψηφιακό του οικοσύστημα. Η BMW ενσωματώνει το Google Assistant.

Wed Nov 08 14:56:09 CET 2017Δελτίο τύπου

Το BMW Connected εξασφαλίζει ότι τα αυτοκίνητα των πελατών μπορούν να είναι πλήρως συνδεδεμένα με όλο και περισσότερα ψηφιακά σημεία επαφής. Τώρα, με τον ψηφιακό βοηθό Google Assistant, οι οδηγοί θα μπορούν να ελέγχουν εύκολα και άνετα τις λειτουργίες των οχημάτων τους – από το σπίτι με φωνητικά ελεγχόμενα ηχεία όπως τα Google Home ή εν κινήσει μέσω συμβατών τηλεφώνων Android και iPhones.

Τεχνολογία
·
BMW ConnectedDrive

Smart Data Analytics: To BMW Group βασίζεται στην ευφυή χρήση δεδομένων παραγωγής για αποδοτικές διαδικασίες και premium ποιότητα.

Tue Oct 24 10:01:08 CEST 2017Δελτίο τύπου

Η ανάλυση δεδομένων δημιουργεί αυξανόμενη προστιθέμενη αξία για συνεχή βελτίωση στο σύστημα παραγωγής. Αισθητή βελτίωση στη διαθεσιμότητα συστημάτων μέσω συνδεδεμένης παραγωγής: κάθε λεπτό που εξοικονομείται μεταφράζεται σε παραγωγή ενός ακόμα οχήματος. Η ευφυής διαχείριση δεδομένων επιτρέπει πιο ακριβή πρόβλεψη της φθοράς και εγγυάται σταθερά υψηλή ποιότητα – με λογικό κόστος και βαθμό δυσκολίας.

Τεχνολογία
·
Παραγωγή, ανακύκλωση
·
Εργοστάσια, εγκαταστάσεις
·
Εργοστάσια παραγωγής

Το BMW Group θέτει τα θεμέλια για την επέκταση του Κέντρου Έρευνας και Καινοτομίας (FIZ).

Mon Oct 09 15:16:04 CEST 2017Δελτίο τύπου

• Το BMW Group επενδύει 400 εκατομμύρια Ευρώ στην επέκταση του FIZ στο Μόναχο. • Στην πρώτη φάση κατασκευής, θα δημιουργηθεί ένα καινοτόμο εργασιακό περιβάλλον για 5.000 εργαζόμενους μέχρι το 2019. • Η αρχιτεκτονική παρέχει προηγμένες ευέλικτες εργασιακές δομές. • Harald Krüger: Το FIZ Future σηματοδοτεί μία ισχυρή δέσμευση στην περιοχή του Μονάχου και στην καινοτόμα δύναμη της Γερμανίας. Εδώ ακριβώς χτίζεται το μέλλον.

Εταιρικά
·
Εργοστάσια, εγκαταστάσεις
·
Κεντρικές εγκαταστάσεις, Κέντρο Ερευνών και Καινοτομίας/FIZ
·
Τεχνολογία
·
Ανθρώπινοι πόροι

Επιτυχίες σε συνδεσιμότητα και σχεδίαση: Η BMW απέσπασε έξι βραβεία σε ψηφοφορία αναγνωστών των Γερμανικών περιοδικών “auto, motor und sport” και “CHIP”.

Tue Oct 03 12:36:00 CEST 2017Δελτίο τύπου

Πρώτη θέση σε τέσσερις κατηγορίες του ‘Car Connectivity Award’, και δύο βραβεία σχεδίασης στο διαγωνισμό 2017 Autonis.

F22 LCI
·
F32 LCI
·
F36 LCI
·
Τεχνολογία
·
BMW ConnectedDrive
·
Σειρά 2
·
Σειρά 4
·
Coupé
·
Gran Coupé
·
Σειρά 5

Ψηφιακό lifestyle στο BMW Group: Άριστη ενσωμάτωση της Amazon Alexa σε BMW και MINI.

Mon Oct 02 13:06:06 CEST 2017Δελτίο τύπου

Top

Το BMW Group επεκτείνει συστηματικά τις δυνατότητες ευφυούς συνδεσιμότητας με την ενσωμάτωση της εξαιρετικά ευέλικτης φωνητικής υπηρεσίας Alexa της Amazon σε όλα τα μοντέλα BMW και MINI από τα μέσα του 2018. Η καινοτόμα ενσωμάτωση μιας φωνητικής υπηρεσίας βασισμένης σε cloud, θα προσφέρει στους πελάτες του BMW Group δυνατότητα πρόσβασης σε διάφορες πληροφορίες, θέματα ψυχαγωγίας και εμπορικά κέντρα εν κινήσει, με απλές φωνητικές εντολές.

Τεχνολογία
·
BMW ConnectedDrive

Μία Επαναστατική Τεχνολογία Μπαταριών για Ηλεκτρικά Οχήματα είναι ο Μεγάλος Νικητής του BMW Startup Challenge. Η Ολλανδική Startup LeydenJar υπόσχεται αυξημένη κατά 50% χωρητικότητα μπαταρίας.

Thu Sep 28 14:26:00 CEST 2017Δελτίο τύπου

Μία πρωτοποριακή τεχνολογία μπαταριών, προϊόν Ολλανδικής startup, που υπόσχεται σημαντική αύξηση της αυτονομίας ηλεκτρικών οχημάτων και αξιοσημείωτες μειώσεις κόστους, αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής ενός διαγωνισμού με θέμα τις καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες που θα διαμορφώσουν το μέλλον της παγκόσμιας μετακίνησης και της ζωής στην πόλη.

Εταιρικά
·
Τεχνολογία

Μέτρα αναβάθμισης μοντέλων BMW για το φθινόπωρο του 2017.

Wed Sep 20 09:37:43 CEST 2017Δελτίο τύπου

Top

Νέοι κινητήρες για τη νέα BMW Σειρά 5 Touring, τη νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo και τη νέα BMW X3 – BMW X3 με αποκλειστικές προτάσεις εξωτερικού και εσωτερικού της BMW Individual – νέες ζάντες αλουμινίου για τη BMW X1 – BMW Connected+ με νέες εξατομικευμένες υπηρεσίες – Microsoft Office 365 με Skype for Business αποτελούν νέες υπηρεσίες BMW Connected – On-Street Parking Information με δυνατότητα χρήσης σε περισσότερες χώρες.

G01
·
G31
·
G32
·
F49
·
Σειρά 5
·
Touring
·
Σειρά 6
·
Gran Turismo
·
X1
·
X3
·
Τεχνολογία
·
BMW ConnectedDrive

Το BMW i Vision Dynamics. Νέο είδος οδηγικής απόλαυσης που ‘ηλεκτρίζει’.

Mon Sep 18 13:32:26 CEST 2017Δελτίο τύπου

Top

Μόλις ένα χρόνο μετά την παρουσίαση των φουτουριστικών πρωτοτύπων του NEXT 100, το BMW Group λανσάρει στη Φρανκφούρτη μία φιλοσοφία ηλεκτροκίνησης για το πολύ άμεσο μέλλον. Το BMW i Vision Dynamics είναι ένα τετράθυρο Gran Coupe, με αυτονομία 600 km, τελική ταχύτητα πάνω από 200 km/h και επιτάχυνση 0 – 100 km/h σε 4,0 δευτερόλεπτα. Παράλληλα, προσφέρει μία πρόγευση από μελλοντική εμπειρία ηλεκτροκίνησης με ένα νέο επίπεδο σπορ φινέτσας.

BMW i Automobile
·
Τεχνολογία
·
Εναλλακτικά συστήματα κίνησης, η κίνηση στο μέλλον

Η BMW στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (ΙΑΑ) 2017.

Thu Sep 14 11:10:00 CEST 2017Δελτίο τύπου

Top

Η BMW δίνει το έναυσμα για την επικείμενη προϊοντική της επίθεση με μία φαντασμαγορική παρέλαση νέων μοντέλων και πρωτοτύπων στη Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2017 (ΙΑΑ). Στο περίπτερο της εταιρίας, οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν μία πλούσια γκάμα πολυτελών οχημάτων, με συναρπαστικά πρωτότυπα και μοντέλα παραγωγής σε πολυάριθμες κατηγορίες που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στον κοινό.

I01
·
G01
·
G32
·
E89 LCI
·
F90
·
BMW i Automobile
·
BMW i3
·
Σειρά 7
·
X3
·
Σειρά 6
·
Gran Turismo
·
Z4
·
Αυτοκίνητα M
·
M5
·
Εταιρικά

Οι ψηφιακές υπηρεσίες BMW Connected στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Wed Sep 13 17:17:30 CEST 2017Δελτίο τύπου

Ψηφιακές υπηρεσίες αναβαθμίζουν τη συνδεσιμότητα σε μοντέλα BMW i και BMW αυξάνοντας παράλληλα τα επίπεδα άνεσης και εξυπηρέτησης.

Τεχνολογία
·
BMW ConnectedDrive
·
Εταιρικά
·
Παρουσιάσεις

Δηλώσεις του Harald Krüger, Προέδρου Δ.Σ. της BMW AG, Προεπισκόπηση της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA 2017)

Thu Sep 07 14:09:51 CEST 2017Ομιλία

Top

25 ηλεκτροκίνητα οχήματα έως το 2025, 12 πλήρως ηλεκτρικά.

Εταιρικά
·
Εταιρικά οικονομικά, δεδομένα, αριθμοί
·
Ομιλίες μελών του συμβουλίου
·
Τεχνολογία
·
Electrification
·
Εναλλακτικά συστήματα κίνησης, η κίνηση στο μέλλον

Διάκριση “Goldener Computer” για τη BMW Σειρά 5. Έρευνα μεταξύ των αναγνωστών του Computerbild Group επιβεβαιώνει την πρωτοκαθεδρία της BMW στη συνδεσιμότητα.

Thu Aug 31 16:54:37 CEST 2017Δελτίο τύπου

Η νέα BMW Σειρά 5 τιμήθηκε με το βραβείο “Goldener Computer” στην κατηγορία “Connected Car” (Συνδεδεμένο Αυτοκίνητο). Στην ψηφοφορία των αναγνωστών του “Computer Bild” – του Ευρωπαϊκού περιοδικού πληροφορικής με την υψηλότερη κυκλοφορία – και των άλλων μέσων του ομίλου, το δυναμικό business sedan συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους για την εκτενή του γκάμα λύσεων συνδεσιμότητας.

Βραβεία προϊόντων
·
Σειρά 5
·
Τεχνολογία
·
BMW ConnectedDrive

Ημέρες Καινοτομίας BMW 2017 – Συνδεσιμότητα και ψηφιακές υπηρεσίες.

Tue Jul 25 12:43:26 CEST 2017Δελτίο τύπου

Top

Το BMW Group χρησιμοποιεί το θεσμό Ημέρες Καινοτομίας BMW 2017 – Συνδεσιμότητα και Ψηφιακές Υπηρεσίες, για να διερευνήσει τις δυνατότητες ενσωμάτωσης των οχημάτων στην ψηφιακή ζωή των πελατών και να παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις της εταιρίας.

G01
·
I01
·
Τεχνολογία
·
BMW ConnectedDrive
·
X3
·
BMW i3
·
BMW i Automobile
·
Σειρά 5

Το BMW Group επενδύει 200 εκατομμύρια Ευρώ στο μέλλον του Εργοστασίου της Λειψίας.

Tue Jul 25 08:30:00 CEST 2017Δελτίο τύπου

Επέκταση του βαφείου και αναδιοργάνωση των εγκαταστάσεων κατασκευής αμαξωμάτων και συναρμολόγησης για τις μελλοντικές γενιές μοντέλων BMW. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2018 με στόχο να ολοκληρωθούν το 2020.

Εταιρικά
·
Τεχνολογία
·
Παραγωγή, ανακύκλωση
·
Εταιρικά οικονομικά, δεδομένα, αριθμοί
·
Εργοστάσια, εγκαταστάσεις
·
Εργοστάσια παραγωγής

BMW Startup Challenge. Μοναδική Ευκαιρία για Startups Προσφέρει Ταχεία Πρόσβαση σε ένα Επιχειρηματικό Οικοσύστημα Δισεκατομμυρίων Δολαρίων.

Thu Jul 20 09:00:00 CEST 2017Δελτίο τύπου

Επίδοξοι επιχειρηματίες και εταιρείες startup στην Ολλανδία και σε όλη την Ευρώπη καλούνται να υποβάλλουν τις καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες τους στο BMW Group στο πλαίσιο ενός μοναδικού διαγωνισμού που μπορεί να αναμορφώσει το μέλλον της παγκόσμιας μετακίνησης και της ζωής στην πόλη.

Εταιρικά
·
Τεχνολογία
My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

PressClub Information.

E-MAIL NOTIFICATION.

personal news settings

Please login and update your e-mail newsletter and RSS feed set up. You can receive PressClub e-mail notifications for new article and TV footage material immediately or as a daily collection. If you want limit the reception for your fields of interest.

Related Video Content.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση