Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Az új BMW Motorrad Navigator V

A BMW Motorrad bemutatja a tűéles, nagy fényerejű, 5 collos TFT kijelzővel szerelt vadonatúj Navigator V navigációs rendszert, amelynek minden funkcióját és alkalmazását a motorosok igényei szerint fejlesztették ki. A prémium kategóriás, Bluetooth-kapcsolatra is képes navigációs rendszer egy maximálisan megbízható idegenvezető társ, bármerre, bármilyen terepen is járjunk Európában, amely ráadásul akkor sem hagy cserben, ha leparkoltunk motorunkkal.

Tartozékok
·
BMW Motorrad
 

Press Contact.

Balazs Zambo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555-163

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~41,13 KB)
  
Photos(4x, ~5,47 MB)
Új információ: A BMW Motorrad Navigator V ajánlott bruttó ára (Európa-térképpel, tartókonzolok nélkül) 229 000 Ft. Az új R 1200 GS, valamint a K 1600 GT és K 1600 GTL modellekhez nincs szükség tartókonzolra.

A navigációs rendszerek csúcstechnológiáját mutatja be a BMW Motorrad

 

 A BMW Motorrad bemutatja a tűéles, nagy fényerejű, 5 collos TFT kijelzővel szerelt vadonatúj Navigator V navigációs rendszert, amelynek minden funkcióját és alkalmazását a motorosok igényei szerint fejlesztették ki. A prémium kategóriás, Bluetooth-kapcsolatra is képes navigációs rendszer egy maximálisan megbízható idegenvezető társ, bármerre, bármilyen terepen is járjunk Európában, amely ráadásul akkor sem hagy cserben, ha leparkoltunk motorunkkal. A kiegészítő autós tartókonzol segítségével a négykerekű járművekben is tökéletesen használható. A vadonatúj navigációs rendszer tartókonzoljába integrált hangszórónak és mikrofonnak köszönhetően Bluetooth-kapcsolatra képes mobiltelefonunkat ki is hangosíthatjuk vele.

 

A Navigator V előre telepített európai és észak-amerikai térképekkel, vagy azok nélkül is elérhető, aki azonban a térképpel ellátott verziók közül választ, örök érvényű hozzáférést is kap a térkép rendre megújuló, naprakész frissítéseihez. Az útvonaltervezés érdekében a felhasználó díjmentesen letöltheti a www.garmin.com oldalról a BaseCamp útvonaltervező szoftvert, vagy feltelepítheti közvetlenül a navigációs eszközre, a telepítő fájl segítségével. A vadonatúj Navigator V memóriája egy kiegészítő SD kártyával egészen 64 GB-ig bővíthető.

 

A Navigator V az általa használt vadonatúj technológiának köszönhetően a navigációs rendszerek csúcsa az útvonaltervezés és navigálás tekintetében. Lehetővé teszi, hogy hosszabb és összetettebb útvonalakat is megtervezzünk, útvonalanként egészen 3750 érintési pontig. A Real Directions alkalmazással a navigáló utasítások egy része – például Bluetooth-kapcsolaton keresztül, a BMW Motorrad kommunikációs rendszerét használva – beszédként is hallható, a rendszer pedig jól látható jelek, pontok és objektumok pontos leírásával segíti a tájékozódást. A rendszer ahelyett, hogy azt mondaná, hogy „100 méter múlva forduljon balra”, a következő instrukciót adja: „a sárga templomnál forduljon balra”. A műútról letérve egy nagy iránytű is segíti a biztonságos tájékozódást a Navigator V kijelzőjén.

 

A térkép tökéletes nagyításokra képes, emellett számos kényelmi funkcióval is bír, mint például a sáv asszisztens vagy az épületek három dimenziós megjelenítése, amely számtalan városra alkalmazható. A rengeteg különféle opció közül, amelyek a motoros rendelkezésére állnak, az egyik legmodernebb a Navigator V PhotoNavigation nevű szolgáltatása, amely a készüléken tárolt fényképek készítéskor rögzített földrajzi koordinátáit felismerve, egy mozdulatra beállítja úti célként a fénykép készítésének pontos helyszínét, és megmutatja a hozzá vezető részletes útvonalat. A navigációs rendszer egy teljes körű utazási komputer funkcióval is rendelkezik, amely megmutatja a leggyorsabban haza vezető útvonalat.

 

A Garmin Okostelefon Kapcsolat nevű szolgáltatás opcionálisan elérhető, amely számtalan hasznos információt nyújt az utazás alatt. Az ingyenes Okostelefon Kapcsolat alkalmazás a Google Play és az iOS alkalmazásai közül érhető el. Az okostelefon és a Navigator V összekapcsolása után szabadon elérhető tartalmakhoz férhetünk hozzá, úgy mint az egyszerű időjárás-jelentés vagy az élő szolgáltatások (utóbbiak díjkötelesek), amelyek olyan hasznos információkkal szolgálnak, mint az éppen aktuális forgalmi torlódások vagy a részletes időjárás-jelentés. A Navigator V kompatibilis az ingyenes Garmin BaseCamp útvonaltervező szoftverrel, amellyel könnyedén megtervezhetjük útvonalainkat, megadhatjuk az érinteni kívánt pontokat és átküldhetjük azokat a navigációs eszközre.

 

A négy gombbal ellátott tartókonzolnak köszönhetően a Navigator V benzin- és vízálló háza biztonságosan rögzíthető a motorkerékpárra és könnyen kezelhető, még kesztyűben is. Az R 1200 GS, valamint a K 1600 GT / GTL modellek esetében a vadonatúj navigációs rendszer számos funkciója a bal oldali markolatról, a multi-controller segítségével közvetlenül is vezérelhető.

 

A BMW Motorrad Navigator V egy integrált és cserélhető lítium-ion akkumulátorról kapja a működéséhez szükséges energiát, amely folyamatos működés közben akár négy óránál is tovább bírja. Motorozás közben az akkumulátort a motorkerékpár saját rendszere tölti fel, de ezen kívül tölthető még számítógépről is, mini USB kábellel, illetve az opcionális töltőegység használatával.

 

A BMW Motorrad Navigator V készülékhez egy micro USB kábel, egy praktikus szállító táska, egy csavarhúzó és a naprakész frissítésekhez való örök érvényű hozzáférés is jár (kizárólag az előre telepített európai és észak-amerikai térképes verziók esetén).

 

Méretek: 136 x 83,4 x 24 milliméter

Kijelző: 5 collos TFT, 800 x 480 pixel, 65 ezer szín

Súly: 288 gramm

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

DETROIT MOTOR SHOW.

Here you can see the webcast of the BMW Group press conference at the North American International Auto Show 2018.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés