Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Új BMW R nineT kiegészítők

A BMW Motorrad most tovább bővíti kínálatát egy speciális alumínium üzemanyagtartállyal, amely két kiadásban – kézzel csiszolt, fényes lakkal ellátott, látható vagy rejtett hegesztési varratokkal – érhető el.

R sorozat
·
R nineT
 

Press Contact.

Balazs Zambo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555-163

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~30,16 KB)
  
Photos(8x, ~51,37 MB)

Tavalyi megjelenése óta a BMW R nineT lázban tartja az erőteljes és puritán naked motorkerékpárok rajongóit. Robusztus boxermotorjának és a különböző motoros korszakokat átölelő dizájnnyelvezetének köszönhetően egyesíti az innovatív technológiát és a klasszikus stílust, valamint a moduláris személyre szabhatóság koncepcióját. Egy nineT tulajdonosa a BMW Motorrad tartozékainak széles köréből válogathat, amelyekkel saját ízlésének és stílusának megfelelően hozhatja létre igazán személyre szabott motorkerékpárját.

A BMW Motorrad most tovább bővíti kínálatát egy speciális alumínium üzemanyagtartállyal, amely két kiadásban – kézzel csiszolt, fényes lakkal ellátott, látható vagy rejtett hegesztési varratokkal – érhető el.

Mindkét alumínium üzemanyagtartály formája, térfogata és tömege megegyezik a széria kivitelével, továbbá megerősíti az R nineT neoklasszikus megjelenésének vonzerejét, ugyanakkor exkluzív megjelenést, kiváló minőségérzetet és személyesebb karaktert kölcsönöz a motorkerékpárnak. A csiszolt felület kézzel készül, ezért minden egyes üzemanyagtartály egy egyedi tárgyat képez. A kézi gyártás ellenére az üzemanyagtartály kivitelezése természetesen megfelel a BMW Motorrad minőségi szabványainak.

Mindkét EU jóváhagyással rendelkező alumínium tank májustól érhető el.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

DETROIT MOTOR SHOW.

Here you can see the webcast of the BMW Group press conference at the North American International Auto Show 2018.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés