Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

A Pure&Crafted Fesztivál a BMW Motorrad kiemelt támogatásával augusztus 28-29-én Berlinben tartja premierjét

Parti után, parti előtt – alig zajlott le a BMW Motorrad Days, és máris itt a következő nagyszabású rendezvény. A színvonalas zene és a motoros kultúra szellemében 2015 nyarán rendezik meg első ízben a Pure&Crafted Fesztivált Berlinben, a Postbahnhofnál. Az egyéni stílusú, kétnapos fesztivál igényes gitárzenével és kézműves dizájntárgyakkal, valamint a custom bike világának legjavával várja látogatóit. A Pure&Crafted Fesztivál főtámogatója a BMW Motorrad.

BMW Motorrad
·
Brands
·
Motoros tréning, utazás, események
 

Press Contact.

Balazs Zambo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555-163

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~46,52 KB)
  
Photos(2x, ~4,83 MB)

Related Links.

Parti után, parti előtt – alig zajlott le a BMW Motorrad Days, és máris itt a következő nagyszabású rendezvény. A színvonalas zene és a motoros kultúra, illetve a New Heritage életstílus szellemében, 2015 nyarán rendezik meg első ízben a Pure&Crafted Fesztivált Berlinben, a Postbahnhofnál. Az egyéni stílusú, kétnapos fesztivál igényes gitárzenével és kézműves dizájntárgyakkal, valamint a custom bike világának legjavával várja látogatóit.

A Pure&Crafted Fesztivál főtámogatója a BMW Motorrad.

 

A program egy fedett és egy szabadtéri helyszínen csábítja a rock, az alternatív és a népzene rajongóit. A különlegességek között említhető a két idei németországi koncertjéből az egyiket itt bemutató The Hives, valamint a punk rock hősei, a vadonatúj albumukkal érkező Refused fellépése. További igényes színpadi program a két lány- és egy fiútestvér alkotta brit Kitty, Daisy & Lewis, akik nemrég a berlini Columbiahalle telt házas közönségét varázsolták el rock'n roll dallamaikkal. Az indie folk rock legjavát a három külföldi származású, ám egyaránt Berlinben élő zenész alkotta Mighty Oaks garantálja.

 

A további előadók között szerepel a White Stripes stílusát idéző Blood Red Shoes, a svéd Friska Viljor indie-formáció, a holland Birth of Joy rockzenekar, a west coast garage rocker Allah-Las, valamint a Talisco, az Abay, a BRNS, a Suns of Thyme és a Syd Arthur.

Az AnnenMayKantereit fellépése sajnos már nem szerepel a programban.

 

A Pure&Crafted Fesztivál azonban jóval több pusztán színvonalas rockzenénél. A két helyszínen is zajló zenei program közvetlen szomszédságában ugyanis a Postbahnhof csarnoka kézműves termékek egyfajta nagyvárosi stílusú piacává változik, a New Heritage kultúra kiállítóinak és műhelyeinek is helyet adva.

 

Legyen szó a berlini Emma Opitz műhely különös gondossággal készült kézműves bőráruiról, az 1865-ben alapított Stetson legendás kalapjairól és sapkáiról vagy éppen a Burlington gyémánt mintás zokni- és harisnyakollekciójáról, a kisebb üzlettel és bemutatókkal érkező divatmárkák e rövid ízelítője is ígéretesen hangzik mindarról a választékról, amely a Pure&Crafted Fesztivál látogatóit fogadja majd.

 

A kiállítók között található a vizuális kultúra krónikásaiként és hajtóerejeként ismert Gestalten Verlag, valamint a két barát, Harry Brack és Frank Damson, akik Harry Damson Speedshop berlini projektjük alapjain e fesztiválra is a művészet és az iparművészet iránti szenvedélyes rajongásukkal érkeznek.

Annak érdekében pedig, hogy a látogatók a végigtáncolt éjszakát követően is tökéletesen megőrizhessék megjelenésüket és stílusukat, a haj- és szakállápolási termékek gyártójaként az Oak és a Mühle Shaving is képviselteti magát, természetesen fodrász kíséretében.

A minden érzékszervet kényeztető élményeket az exkluzív teherautókról és bárokban kínált, első osztályú étel- és italválaszték teszi teljessé.

 

A szabadtéri program teljes egészében a motorkerékpárok témája köré szerveződik. A legendás Motodrome-ban tartott hellrider motoros showműsor és számos egyedi motorkerékpár-építő bemutatója mellett próbautakra is lehetőség nyílik. Nem kevésbé különleges esemény a Pure&Crafted Festival Bikes szombat esti tombolasorsolása sem.

 

A Pure&Crafted Fesztivál helyszíne a Ferropolisról a Postbahnhofra változott, vagyis a rendezvény első alkalommal Berlin „nagyvárosi olvasztótégelyében” jöhet létre, ahol a legkülönfélébb trendek és szubkultúrák születnek, gyarapodnak és élnek egymás mellett, illetve ahol a zene a nagyvárosi élet egyik alapeleme.

Ez a megfelelő környezet a Pure&Crafted számára, ez a Pure&Crafted otthona.

 

A Pure&Crafted Festival szervezője a Gemeinsame Sache GmbH & Co. KG márkakommunikációs ügynökség, szoros együttműködésben az épített motorok világának szakembereivel, a kezdeményező és névadó szponzor BMW Motorrad gárdájával közösen mindeddig ismeretlen platformot kínálva e rendezvény számára Németországban.

 

A fesztiválra szóló jegyek ára elővételben 49,00 euró.

Péntekre (22,00 euró) és szombatra (35,00 euró) napijegy is váltható a www.pureandcrafted.com oldalon.

 

A Ferropolis helyszínre megváltott jegyek változatlanul érvényesek.

 

Program:

Péntek

Friska Viljor – Mighty Oaks – Blood Red Shoes – Allah-Las

Szombat

The Hives – Refused – Kitty, Daisy & Lewis – Talisco – ABAY – BRNS –

Birth of Joy – Syd Arthur – Suns of Thyme

 

További információ:

 

www.bmw-motorrad.com/pureandcrafted

www.pureandcrafted.com

www.facebook.com/pureandcrafted

www.twitter.com/pureandcrafted

www.instragram.com/pureandcrafted

#pureandcrafted

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

BUILT IN THE US: THE ALL-NEW BMW X3.

Here you can see the live transmission of the event in Spartanburg, USA.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés