Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

A Pure&Crafted Fesztivál a BMW Motorrad kiemelt támogatásával augusztus 28-29-én Berlinben tartja premierjét

Parti után, parti előtt – alig zajlott le a BMW Motorrad Days, és máris itt a következő nagyszabású rendezvény. A színvonalas zene és a motoros kultúra szellemében 2015 nyarán rendezik meg első ízben a Pure&Crafted Fesztivált Berlinben, a Postbahnhofnál. Az egyéni stílusú, kétnapos fesztivál igényes gitárzenével és kézműves dizájntárgyakkal, valamint a custom bike világának legjavával várja látogatóit. A Pure&Crafted Fesztivál főtámogatója a BMW Motorrad.

BMW Motorrad
·
Brands
·
Motoros tréning, utazás, események
 

Press Contact.

Balazs Zambo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555-163

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~46,52 KB)
  
Photos(2x, ~4,83 MB)

Related Links.

Parti után, parti előtt – alig zajlott le a BMW Motorrad Days, és máris itt a következő nagyszabású rendezvény. A színvonalas zene és a motoros kultúra, illetve a New Heritage életstílus szellemében, 2015 nyarán rendezik meg első ízben a Pure&Crafted Fesztivált Berlinben, a Postbahnhofnál. Az egyéni stílusú, kétnapos fesztivál igényes gitárzenével és kézműves dizájntárgyakkal, valamint a custom bike világának legjavával várja látogatóit.

A Pure&Crafted Fesztivál főtámogatója a BMW Motorrad.

 

A program egy fedett és egy szabadtéri helyszínen csábítja a rock, az alternatív és a népzene rajongóit. A különlegességek között említhető a két idei németországi koncertjéből az egyiket itt bemutató The Hives, valamint a punk rock hősei, a vadonatúj albumukkal érkező Refused fellépése. További igényes színpadi program a két lány- és egy fiútestvér alkotta brit Kitty, Daisy & Lewis, akik nemrég a berlini Columbiahalle telt házas közönségét varázsolták el rock'n roll dallamaikkal. Az indie folk rock legjavát a három külföldi származású, ám egyaránt Berlinben élő zenész alkotta Mighty Oaks garantálja.

 

A további előadók között szerepel a White Stripes stílusát idéző Blood Red Shoes, a svéd Friska Viljor indie-formáció, a holland Birth of Joy rockzenekar, a west coast garage rocker Allah-Las, valamint a Talisco, az Abay, a BRNS, a Suns of Thyme és a Syd Arthur.

Az AnnenMayKantereit fellépése sajnos már nem szerepel a programban.

 

A Pure&Crafted Fesztivál azonban jóval több pusztán színvonalas rockzenénél. A két helyszínen is zajló zenei program közvetlen szomszédságában ugyanis a Postbahnhof csarnoka kézműves termékek egyfajta nagyvárosi stílusú piacává változik, a New Heritage kultúra kiállítóinak és műhelyeinek is helyet adva.

 

Legyen szó a berlini Emma Opitz műhely különös gondossággal készült kézműves bőráruiról, az 1865-ben alapított Stetson legendás kalapjairól és sapkáiról vagy éppen a Burlington gyémánt mintás zokni- és harisnyakollekciójáról, a kisebb üzlettel és bemutatókkal érkező divatmárkák e rövid ízelítője is ígéretesen hangzik mindarról a választékról, amely a Pure&Crafted Fesztivál látogatóit fogadja majd.

 

A kiállítók között található a vizuális kultúra krónikásaiként és hajtóerejeként ismert Gestalten Verlag, valamint a két barát, Harry Brack és Frank Damson, akik Harry Damson Speedshop berlini projektjük alapjain e fesztiválra is a művészet és az iparművészet iránti szenvedélyes rajongásukkal érkeznek.

Annak érdekében pedig, hogy a látogatók a végigtáncolt éjszakát követően is tökéletesen megőrizhessék megjelenésüket és stílusukat, a haj- és szakállápolási termékek gyártójaként az Oak és a Mühle Shaving is képviselteti magát, természetesen fodrász kíséretében.

A minden érzékszervet kényeztető élményeket az exkluzív teherautókról és bárokban kínált, első osztályú étel- és italválaszték teszi teljessé.

 

A szabadtéri program teljes egészében a motorkerékpárok témája köré szerveződik. A legendás Motodrome-ban tartott hellrider motoros showműsor és számos egyedi motorkerékpár-építő bemutatója mellett próbautakra is lehetőség nyílik. Nem kevésbé különleges esemény a Pure&Crafted Festival Bikes szombat esti tombolasorsolása sem.

 

A Pure&Crafted Fesztivál helyszíne a Ferropolisról a Postbahnhofra változott, vagyis a rendezvény első alkalommal Berlin „nagyvárosi olvasztótégelyében” jöhet létre, ahol a legkülönfélébb trendek és szubkultúrák születnek, gyarapodnak és élnek egymás mellett, illetve ahol a zene a nagyvárosi élet egyik alapeleme.

Ez a megfelelő környezet a Pure&Crafted számára, ez a Pure&Crafted otthona.

 

A Pure&Crafted Festival szervezője a Gemeinsame Sache GmbH & Co. KG márkakommunikációs ügynökség, szoros együttműködésben az épített motorok világának szakembereivel, a kezdeményező és névadó szponzor BMW Motorrad gárdájával közösen mindeddig ismeretlen platformot kínálva e rendezvény számára Németországban.

 

A fesztiválra szóló jegyek ára elővételben 49,00 euró.

Péntekre (22,00 euró) és szombatra (35,00 euró) napijegy is váltható a www.pureandcrafted.com oldalon.

 

A Ferropolis helyszínre megváltott jegyek változatlanul érvényesek.

 

Program:

Péntek

Friska Viljor – Mighty Oaks – Blood Red Shoes – Allah-Las

Szombat

The Hives – Refused – Kitty, Daisy & Lewis – Talisco – ABAY – BRNS –

Birth of Joy – Syd Arthur – Suns of Thyme

 

További információ:

 

www.bmw-motorrad.com/pureandcrafted

www.pureandcrafted.com

www.facebook.com/pureandcrafted

www.twitter.com/pureandcrafted

www.instragram.com/pureandcrafted

#pureandcrafted

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés