Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Az új BMW C 650 Sport és az új BMW C 650 GT.

Az új C 650 Sport és C 650 GT modellekkel a BMW Motorrad megújítja nagyrobogó palettáját. A nagyvárosi környezet és a belvárosi forgatag támasztotta kihívásoknak maradéktalanul megfelelve az új robogók a hétköznapi használhatóságot és a költséghatékonyságot kényelemmel és a motorozás maximális élményével egyesítik.

BMW Motorrad
·
Brands
·
Robogók
·
C sorozat
·
C 650 Sport
·
C 650 GT
 

Press Contact.

Balazs Zambo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555-163

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~324,23 KB)
  
Photos(150x, ~825,73 MB)
  
Videos(1x, ~209,66 MB)
Mostantól a bővebb sajtóanyag áll rendelkezésre

Az új C 650 Sport és C 650 GT modellekkel a BMW Motorrad megújítja nagyrobogó palettáját. A nagyvárosi környezet és a belvárosi forgatag támasztotta kihívásoknak maradéktalanul megfelelve az új robogók a hétköznapi használhatóságot és a költséghatékonyságot kényelemmel és a motorozás maximális élményével egyesítik. A sportos ambíciókkal rendelkező motorosok is megtalálják számításukat akár hosszabb országutakon akár kanyargó hegyi szerpentineken használják az új robogókat.

 

Az új BMW C 650 Sport és az új BMW C 650 GT: dinamikus robogók sportos, túrázós és nagyvárosi utazásokhoz

Eltérő koncepciójuknak köszönhetően a két új BMW robogó minden korábbinál szélesebb célcsoportokat szólít meg: a C 650 Sport a sportosabb hajlamú ügyfeleknek készült, míg a BMW Motorrad a C 650 GT modellel azon ügyfeleinek igényeit kívánja kielégíteni, akik az utazási komfortnak és a túrázási képességeknek tulajdonítanak nagyobb jelentőséget.

Az új BMW C 650 Sport és az új BMW C 650 GT ugyanakkor messze túlmutat ezeken a kategóriákon. Széleskörűen módosított hajtáslánc-technológiáikkal, még kényelmesebb felfüggesztés-hangolásukkal és a C 650 Sport teljes mértékben frissített dizájnjával a BMW Motorrad újdonságai minden korábbinál markánsabb stílusban egyesítik a motorkerékpárok nyújtotta kiváló menettulajdonságokat a robogók felépítéséből eredő kivételes agilitással és kényelemmel.

 

Optimalizált hajtáslánc-beállítások és új kipufogórendszer a még intenzívebb motorozási élményért

A soros kéthengeres, 647 köbcenti hengerűrtartalmú erőforrás ezúttal is kivételesen dinamikus menettulajdonságokkal ruházza fel a BMW C 650 Sport és a BMW C 650 GT robogókat. A motor névleges teljesítménye 44 kW / 60 lóerő 7500-as percenkénti fordulatszámnál (35 kW / 48 lóerő maximális teljesítményt nyújtó motorváltozat is elérhető mindkét modellhez). Mindkét erőforrás-változat karakterisztikáját az EU4 emissziós besorolás követelményrendszere szerint hangolták be. Sőt mi több, a robogók vadonatúj kipufogórendszert is kaptak, amely még dinamikusabb kiállást és magabiztos hangzást biztosít a modelleknek, miközben az új ECE R41-04 zajszennyezettségi szabályozásnak is megfelel.

A vadonatúj CVT váltó beállítása és az új lamella-készlet együttesen még simább kuplungolást és jelentősen dinamikusabb menetteljesítményt kínálnak. A tervezőmérnökök mindezt a CVT váltó áttételi arányainak megváltoztatásával és a centrifugális súlyok módosításával érték el.

 

Új felfüggesztés és lengéscsillapító-beállítás a még kényelmesebb utazásért

Az új BMW C 650 Sport és BMW C 650 GT robogók felfüggesztés-konstrukciója egy kimagasló torziós merevségű hibrid szerkezetre épül, amely egy acélcső hídvázból és öntött alumíniumból készült lengővilla csapágyházból áll. A BMW Motorrad tervezőmérnökei úgy tették még kényelmesebbe a felfüggesztés beállításait, hogy közben megmaradt a korábbi, 115 milliméteres rugóút is. Mindent egybevetve, az új BMW C 650 Sport és BMW C 650 GT robogó a sportos motorozás és a kényelmes utazás tökéletes kompromisszumát kínálja.

 

Szériafelszereltségként ABS és ASC a fékezés és gyorsítás közbeni maximális biztonságért, valamint opcionálisan rendelhető holttér-figyelő a BMW C 650 GT modellhez

A szériafelszereltségként BMW Motorrad ABS Bosch 9.1MB biztonsági rendszerrel felszerelt fékrendszer mindkét modell esetében a két keréken elérhető legmagasabb szintű aktív biztonságot kínálja, a „Biztonság 360 fokban” elnevezésű biztonsági alapelv részeként. Ehhez csatlakozik egyfajta biztonsági pluszként az automata menetstabilizáló rendszer (ASC – Automatic Stability Control), amely szintén a két új modell alapfelszereltségének része. A BMW C 650 GT modellhez ráadásul egy olyan vadonatúj opció is rendelhető, amely kétkerekűknél a világon most először elérhető: a holttér-figyelő (SVA - Side View Assist) a robogó holtterének folyamatos ellenőrzésével elsősorban sávváltáskor segíti a motorost, kiváltképp a belvárosi forgatagban.

 

Teljes egészében új fejlesztésű, dinamikus formavilág a C 650 Sport és részleteiben finomított formai nyelvezet a C 650 GT számára

Az új BMW C 650 Sport modellt a tervezők az eddigieknél modernebb, dinamikusabb és jövőbe mutató ruhába csomagolták, amely tökéletesen illik a BMW Motorrad aktuális dizájn-filozófiájába. Ezzel ellentétben a BMW C 650 GT – a komfort-orientált alkategória igényeihez igazodva – csupán finomított hátsó oldalidomokat és új hátsó lámpát kapott, valamint mindkét robogó teljesen új műszerfal-számlapokkal és kormány-borítással látták el.

 

Vonzó fényezések

A BMW C 650 Sport és a BMW C 650 GT egyaránt háromféle színben érhető el. A narancssárga (Valencia Orange metallic matt) fényezés a BMW C 650 Sport atletikus vonásait hivatott kiemelni, a kontrasztos felületekkel együtt dinamikus, modern megjelenést kölcsönözve a típusnak. A fehér (Lightwhite non-metallic) inkább a C 650 Sport műszaki, könnyed, kompakt oldalát hangsúlyozza, míg a fekete (Blackstorm metallic) árnyalatot a típus klasszikus irányelvek szerint orientált ügyfélkörének keverték ki. A BMW C 650 GT modell esetében a fekete árnyalat a robogó eleganciáját nyomatékosítja, miközben a bronz (Frozen Bronze metallic) szín és a kontrasztos kiegészítők együttese a típus harmonikus stílusának egyértelmű megjelenítése. A fehér fényezés a C 650 GT dinamikus karakterét emeli ki, kivételesen könnyed és agilis megjelenést kölcsönözve a modellnek.

 

 

A BMW C 650 Sport és a BMW C 650 GT újdonságainak összefoglalója:

 

 • Új CVT beállítás és új lamella-készlet a még simább kuplungolásért és a még dinamikusabb menetteljesítményért
 • Új felfüggesztés- és lengéscsillapító-beállítás a sportos vezetési stílus és a kényelmes utazás tökéletes kompromisszumáért
 • Az ABS mellett immáron az automata menetstabilizáló rendszer (ASC) is az alapfelszereltség része, a fékezés és gyorsítás közbeni maximális biztonságért
 • Teljesen új fejlesztésű, dinamikus dizájn a BMW C 650 Sport modell esetében
 • Részleteiben finomított formai nyelvezet a BMW C 650 GT modell esetében
 • Új kipufogórendszer a még dinamikusabb kiállásért és a magabiztos hangzásért
 • Új műszerfal-számlapok
 • Új kormány-borítás króm betétekkel
 • Újfajta, még jobb minőségű felületkezelés (szemcsés hatással)
 • Automata nappali menetfény
 • Tovább javított középállvány-mechanika a könnyebb használhatóságért
 • Vadonatúj holttér-figyelő (SVA - Side View Assist) a BMW C 650 GT modellhez (extrafelszerelés)
 • Új fényezések a BMW C 650 Sport modellhez: narancssárga, fehér és fekete
 • Új fényezések a BMW C 650 GT modellhez: fekete, bronz és fehér

 

Új fényezések a BMW C 650 GT modellhez: fekete, bronz és fehér

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés