Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

A MINI elkészítette a Gentlemanek Játszóterét

Különleges kompozícióval készült a MINI a Firenzében január 12-15. között megrendezett 89. Pitti Uomo férfidivat-fesztiválra: a „MINI Gentlemanek Játszótere” elnevezésű kiállítói objektum egy térben egyesíti az emberi élet két legmeghatározóbb szakaszának sorsdöntő momentumait, a vadonatúj MINI Clubman stílusában.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing
·
Kiállítások, autószalonok
·
MINI
·
Brands
·
Lifestyle
·
Lifestyle események
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~70,05 KB)
  
Photos(10x, ~102,88 MB)

Különleges kompozícióval készült a MINI a Firenzében január 12-15. között megrendezett 89. Pitti Uomo férfidivat-fesztiválra: a „MINI Gentlemanek Játszótere” elnevezésű kiállítói objektum egy térben egyesíti az emberi élet két legmeghatározóbb szakaszának sorsdöntő momentumait, a vadonatúj MINI Clubman stílusában.

A MINI tovább folytatja úttörő együttműködését a világszerte kimagasló népszerűségnek örvendő Pitti Immagine divatvásárral: a két vállalat az innovációk iránti megszállott szenvedélyben, a részletekre való összpontosításban, a szüntelen megújulási vágyban és a példaértékű minőség iránti elkötelezettségben egyformán osztozva időről időre olyan közös projekteket hív életre, amelyek új stílusirányzatok megszületéséhez járulnak hozzá.

Fiatal tehetségek a figyelem középpontjában

A MINI és a Pitti Immagine a 89. Pitti Uomo férfidivat-fesztiválon ismét összefogott, hogy közös támogatásukról biztosítsák a divatvilág legígéretesebb fiatal tehetségeit. A földkerekség elsőszámú, férfidivattal és kortárs ruházati stílussal foglalkozó nemzetközi eseményét idén január 12-15. között rendezték meg Firenzében, az olaszországi város legnagyobb történelmi emlékműveként számon tartott Fortezza da Basso középkori erődben, ahol a MINI első ízben mutatta be a támogatását élvező nemzetközi divattervezők „The Latest Fashion Buzz” elnevezésű válogatását. A rendhagyó kollekcióban azon művészek munkái kaptak helyet, akik a férfidivat területén jövőbe mutató újdonságokkal és modern ötletekkel rukkoltak elő, személyiségüket merész innovációk egyedülálló alkalmazásával állítva a középpontba.

A vadonatúj MINI Clubman ihlette játszótér

A Pitti Immagine tehetségeinek nemzedékeit összefogó „Pitti Generation(s)” kiállítás exkluzív értelmezéseként a MINI egy kivételesen rendhagyó játszótér-kompozíciót tár a 89. Pitti Uomo férfidivat-fesztivál látogatói elé. A vadonatúj MINI Clubman ihlette „MINI Gentlemanek Játszótere” elnevezésű, egyszerre elegáns és ötletes objektum egy térben egyesíti az emberi élet két legmeghatározóbb szakaszának sorsdöntő momentumait: a gyermekkor és a felnőttkor különleges találkozásakor egyszerre elevenednek meg a látogatók előtt a fiatal- és felnőttkori gondolatok, hamisítatlanul egyedülálló módon idézve fel a különböző személyiségek mélyen lakozó emlékeit.

A MINI megújult márkastratégiája

A BMW Group 2015. júniusában, a vadonatúj MINI Clubman berlini világpremierjén jelentette be a MINI új termékportfólióját és felfrissített márkaarculatát, amelyet az innovatív dizájn, az összetéveszthetetlen egyéniség és a belső értékek hármas egysége határoz meg. A brit kisautó-gyártó globális újradefiniálása új fejezetet nyit a MINI sikertörténetében, miközben új magaslatokba emeli a márka immáron tradicionálissá vált, szüntelenül megújuló imázsát, amely rendre utat mutat a dizájn-innovációk terén és úttörőként formálja az egyes korszakok irányzatait.

A MINI megújult márkaarculata minden nélkülözhető elemet elhagy, hogy még inkább a lényeges dolgokra összpontosítson. Eme filozófia minden téren az abszolút mondanivalóra helyezi a hangsúlyt, értékeit pedig páratlanul egyedi úton ismerteti meg az emberekkel. A kétdimenziós logó, az új tipográfia és a vadonatúj színséma egyaránt a megújult márkaarculat alappilléreit jelentő letisztultságot és hitelességet erősíti, miközben újraértelmezi a MINI fogalmát, hogy a brit kisautó-gyártó a jövőben is iránymutató egyéniségként lehessen jelen.

A MINI és a Pitti Immagine közötti együttműködés

A Pitti Immagine egy Olaszországban évente megrendezett elsőrangú divatvásár, amelynek keretein belül 1972 óta évente két alkalommal a Pitti Uomo elnevezésű férfidivat-fesztivált is életre hívják, hagyományosan Firenzében. A fesztivál kiemelt hangsúlyt fektet a fiatal, feltörekvő és a hagyományokkal esetenként szembemenő divatmárkákra. A MINI és a Pitti Immagine közötti együttműködés 2015. januárjában vette kezdetét és azóta számos projektre kiterjedt már. A 2015. január 13-16. között megrendezett 87. Pitti Uomo férfidivat-fesztiválon például a MINI és a Pitti Immagine Alberto Premi cipőkészítőt választotta meg a legtehetségesebb fiatal tervezőnek, aki ezután speciális MINI kollekciójának innovatív lábbelijeit a Salone del Mobile kiállításon is bemutathatta 2015. áprilisában.

A MINI 2015. júniusában, a 88. Pitti Uomo férfidivat-fesztiválon bemutatta, hogy márkafilozófiája az autóiparon kívülálló világra is kiterjeszthető: hat fiatal olasz tehetséggel együttműködve életre hívta a vadonatúj MINI Clubman ihlette első „MINI Gentleman Kollekciót”, amelynek hat nívós divat- és életmód-kiegészítője az olasz szaktudást kreatív és innovatív részletekkel ötvözi.

Az első „MINI Gentleman Kollekció” hatalmas sikerét követően a MINI 2016. júniusában, a 90. Pitti Uomo férfidivat-fesztiválon tovább folytatja a fiatal tervezőkkel és tehetségekkel való együttműködését.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés