Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Az első tavaszi napsütéssel érkezik az új MINI Cabrio

2016 márciusában új nap virrad a kabriózás szerelmeseinek életében: e hónapban debütál a MINI márkakereskedéseiben a nyitott tetős négyüléses kisautó legújabb generációja, öt különféle motorváltozattal és a 231 lóerős MINI John Cooper Works modellel.

MINI Cabrio
·
MINI
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36 29 555 115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~68,26 KB)
  
Photos(7x, ~38,69 MB)

2016 márciusában új nap virrad a kabriózás szerelmeseinek életében: e hónapban debütál a MINI márkakereskedéseiben a nyitott tetős négyüléses kisautó legújabb generációja, öt különféle motorváltozattal és a 231 lóerős MINI John Cooper Works modellel.

Heteken belül új szintre lép a kisautó szegmens egyetlen prémium kabriójának nyitott tetős vezetési élménye: az új MINI Cabrio minden tekintetben felkészült a napfényes utazásokra és a közelgő tavasz köszöntésére. A nyitott tetős négyüléses 2016 márciusában gurul be a MINI márkakereskedéseibe – elegánsan elnyújtott karosszéria-íveivel, minden korábbinál sportosabb kisugárzásával, az új MINI modellgeneráció felnőtté érett karakterével és öt különféle motorváltozattal. Márciusban ráadásul a nyitott ég alatti extrém sportos kabriózás is kezdetét veszi, a MINI John Cooper Works Cabrio piaci bemutatkozásával.

Az új MINI Cabrio egy sor exkluzív felszereltségi opcióval teszi felejthetetlen élménnyé a nyitott tetős utazásokat, a brit kisautó-gyártó hamisítatlanul egyedülálló stílusában. Teljesen automatikus működtetésű textil teteje – amely a modell történetében most először teljes mértékben elektromosan nyitható és zárható – a MINI Yours opció különleges britzászló-motívumával is elérhető, miközben a bőséges extrafelszereltségek listáját a nyitott tetővel megtett idő-számláló (Always Open Timer), a kabrió üzemmóddal kiegészített duplazónás automata légkondicionáló és a MINI Connected alkalmazás csapadékra figyelmeztető funkciója színesíti. A nyitott tetős vezetés élményének intenzitását és biztonságát mindeközben a csúcstechnológiás hajtáslánc és futómű-technológia, az extrém merev vázszerkezet és a rejtett borulásvédelmi rendszer garantálja.

A vadonatúj nyitott tetős négyüléses motorterébe a BMW Group legkorszerűbb motorcsaládjának háromféle benzines és kétféle dízelüzemű erőforrása érhető el, egytől egyig a legmodernebb MINI TwinPower Turbo technológia innovációival felvértezve (az új MINI Cabrio átlagos üzemanyag-fogyasztása 3,8 – 6,0 liter 100 kilométerenként, kombinált károsanyag-kibocsátása pedig kilométerenkénti 100 – 139 gramm). Az új MINI John Cooper Works Cabrio (átlagos üzemanyag-fogyasztás 6,5 liter 100 kilométeren, míg a kombinált károsanyag-kibocsátás kilométerenkénti 152 gramm ) a márka történetének legerősebb sorozatgyártású motorjával érkezik meg a márkakereskedésekbe, a 2.0 liter hengerűrtartalmú, négyhengeres turbómotor 170 kW / 231 lóerő maximális teljesítményét szabadítva az első tengelyre.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

BUILT IN THE US: THE ALL-NEW BMW X3.

Here you can see the live transmission of the event in Spartanburg, USA.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés