Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Az első tavaszi napsütéssel érkezik az új MINI Cabrio

2016 márciusában új nap virrad a kabriózás szerelmeseinek életében: e hónapban debütál a MINI márkakereskedéseiben a nyitott tetős négyüléses kisautó legújabb generációja, öt különféle motorváltozattal és a 231 lóerős MINI John Cooper Works modellel.

MINI Cabrio
·
MINI
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36 29 555 115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~68,26 KB)
  
Photos(7x, ~38,69 MB)

2016 márciusában új nap virrad a kabriózás szerelmeseinek életében: e hónapban debütál a MINI márkakereskedéseiben a nyitott tetős négyüléses kisautó legújabb generációja, öt különféle motorváltozattal és a 231 lóerős MINI John Cooper Works modellel.

Heteken belül új szintre lép a kisautó szegmens egyetlen prémium kabriójának nyitott tetős vezetési élménye: az új MINI Cabrio minden tekintetben felkészült a napfényes utazásokra és a közelgő tavasz köszöntésére. A nyitott tetős négyüléses 2016 márciusában gurul be a MINI márkakereskedéseibe – elegánsan elnyújtott karosszéria-íveivel, minden korábbinál sportosabb kisugárzásával, az új MINI modellgeneráció felnőtté érett karakterével és öt különféle motorváltozattal. Márciusban ráadásul a nyitott ég alatti extrém sportos kabriózás is kezdetét veszi, a MINI John Cooper Works Cabrio piaci bemutatkozásával.

Az új MINI Cabrio egy sor exkluzív felszereltségi opcióval teszi felejthetetlen élménnyé a nyitott tetős utazásokat, a brit kisautó-gyártó hamisítatlanul egyedülálló stílusában. Teljesen automatikus működtetésű textil teteje – amely a modell történetében most először teljes mértékben elektromosan nyitható és zárható – a MINI Yours opció különleges britzászló-motívumával is elérhető, miközben a bőséges extrafelszereltségek listáját a nyitott tetővel megtett idő-számláló (Always Open Timer), a kabrió üzemmóddal kiegészített duplazónás automata légkondicionáló és a MINI Connected alkalmazás csapadékra figyelmeztető funkciója színesíti. A nyitott tetős vezetés élményének intenzitását és biztonságát mindeközben a csúcstechnológiás hajtáslánc és futómű-technológia, az extrém merev vázszerkezet és a rejtett borulásvédelmi rendszer garantálja.

A vadonatúj nyitott tetős négyüléses motorterébe a BMW Group legkorszerűbb motorcsaládjának háromféle benzines és kétféle dízelüzemű erőforrása érhető el, egytől egyig a legmodernebb MINI TwinPower Turbo technológia innovációival felvértezve (az új MINI Cabrio átlagos üzemanyag-fogyasztása 3,8 – 6,0 liter 100 kilométerenként, kombinált károsanyag-kibocsátása pedig kilométerenkénti 100 – 139 gramm). Az új MINI John Cooper Works Cabrio (átlagos üzemanyag-fogyasztás 6,5 liter 100 kilométeren, míg a kombinált károsanyag-kibocsátás kilométerenkénti 152 gramm ) a márka történetének legerősebb sorozatgyártású motorjával érkezik meg a márkakereskedésekbe, a 2.0 liter hengerűrtartalmú, négyhengeres turbómotor 170 kW / 231 lóerő maximális teljesítményét szabadítva az első tengelyre.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

ANALYST AND INVESTOR CONFERENCE 2017.

Munich, 22.March. OnDemand transmission of the BMW Group Analyst and Investor Conference 2017.

open streaming site

CO2 emission information.

Fuel consumption figures based on the EU test cycle, may vary depending on the tyre format specified. Further information on official fuel consumption figures, specific CO2 emission values and the electric power consumption of new passenger cars is included in the “Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", which can be obtained from dealerships and here as PDF.

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés