Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Százmillió néző előtt indul útnak a MINI világméretű „Defy Labels” kampánya

A MINI 2016. február 7-én, a Super Bowl alatt indítja útnak világméretű „Defy Labels” reklámkampányát, amely önmagunk felvállalására és a megbélyegzés elleni küzdelemre bátorít. A félperces videóban legendás világsztárok állnak a MINI modellek mellé.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing
·
MINI
·
Brands
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36 29 555 115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~68,77 KB)
  
Photos(9x, ~37,09 MB)

A MINI 2016. február 7-én, a Super Bowl alatt indítja útnak világméretű „Defy Labels” reklámkampányát, amely önmagunk felvállalására és a megbélyegzés elleni küzdelemre bátorít. A félperces videóban legendás világsztárok állnak a MINI modellek mellé.

Világszerte több mint százmillió néző készül az év egyik legnagyobb televíziós eseményeként számon tartott Super Bowl-ra, amelynek harmadik negyedében a MINI útnak indítja vadonatúj, világsztárokkal tűzdelt reklámkampányát. A nagyközönség előtt február 7-én debütáló félperces videó a „Defy Labels” kampány hivatalos weboldalán már megtekinthető: www.MINIUSA.com/defylabels

A Butler, Shine, Stern & Partners (BSSP) reklámügynökség által készített reklámfilm egy csokorba gyűjti mindazokat a megbélyegző jelzőket, amelyekkel a MINI modelljeit az elmúlt évtizedekben illették, egyetlen erőteljes üzenetbe foglalva: a brit kisautót hidegen hagyja, hogy minek nevezik. A „Defy Labels” („Szállj szembe a megbélyegzéssel”) elnevezésű kampány arra az alapvető tézisre épül, amely szerint a világon minden és mindenki jelzőket visel, sokan azonban ezeket béklyóként cipelik magukkal. A MINI világméretű reklámkampányának elsődleges célja éppen ezért nem más, mint követendő példát állítani a megbélyegzett emberek elé, legendás világsztárok segítségével arra bátorítva őket, hogy szabaduljanak meg a rájuk húzott sablonoktól és saját maguk alakítsák ki önképüket.

„Amióta az első Mini 1959-ben napvilágot látott, a márka sikertörténetét egyre-másra bélyegek és jelzők szegélyezik. Apróka, aranyos, ilyesmi…” – mondta Tom Noble, a MINI USA kommunikációs vezetője. „Ez a kampány egészen egyedi módon igazolja vissza ezeket a jelzőket, miközben minden mozzanatával tudatosítja az emberekben, hogy a MINI sokkal több ennél. A vadonatúj MINI Clubman piaci bevezetésével a márka egy újabb szegmens felé nyitott, termékeink pedig kifinomultabbak, mint eddig bármikor. Itt az ideje, hogy újraírjuk az elképzeléseket” – tette hozzá Tom Noble.

A „Defy Labels” kampány elindításában számos világhírű sportoló és legendás híresség közreműködött. Hogy hű maradjon az alap tézishez, a MINI a kampány során kizárólag olyan személyiségekkel dolgozott együtt, akik valamilyen módon kapcsolódnak a márkához, és mint ilyen, hitelesen tudnak beszélni a különféle megbélyegző jelzőkről. A félperces videóban Serena Williams teniszező, Abby Wambach labdarúgó, T-Pain rapper, Randy Johnson baseball-játékos, Tony Hawk gördeszka-legenda és Harvey Keitel színész is kamera elé áll. A MINI a reklámfilm forgatásakor mindegyikükkel hosszabb interjút is készített, amelyekben saját tapasztalataikból merítve mesélnek a megbélyegzésről. Az interjúk a „Defy Labels” kampány hivatalos weboldalán megtekinthetők: www.MINIUSA.com/defylabels

A világhírű sportolók és a legendás hírességek mellett a kampányban feltűnnek a MINI egyes rajongói és a MINI John Cooper Works versenyistálló tagjai is, akik ugyancsak vállalták, hogy szakítanak a konvenciókkal.

„A kampány erőteljes üzenete még inkább megszilárdítja a MINI vadonatúj, kifinomult márkapozícióját, miközben a modellpaletta tagjai mit sem veszítenek kisugárzásukból” – nyilatkozta John Butler, a BSSP reklámügynökség kreatív igazgatója. „Ez a kampány messze túlmutat a márka és a híresség közötti jól megszokott együttműködésen: kreatív üzenetként arra bátorít, hogy saját magad alakítsd ki az énképedet, és ne hagyd, hogy mások véleménye akadályokat gördítsen eléd – legyen szó akár az autód kiválasztásáról, akár az élet más területéről. Azt sugallja: ne engedd, hogy mások határozzanak meg téged! Az légy, aki lenni szeretnél” – tette hozzá.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

BUILT IN THE US: THE ALL-NEW BMW X3.

Here you can see the live transmission of the event in Spartanburg, USA.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés