Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Százmillió néző előtt indul útnak a MINI világméretű „Defy Labels” kampánya

A MINI 2016. február 7-én, a Super Bowl alatt indítja útnak világméretű „Defy Labels” reklámkampányát, amely önmagunk felvállalására és a megbélyegzés elleni küzdelemre bátorít. A félperces videóban legendás világsztárok állnak a MINI modellek mellé.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing
·
MINI
·
Brands
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~68,77 KB)
  
Photos(9x, ~37,09 MB)

A MINI 2016. február 7-én, a Super Bowl alatt indítja útnak világméretű „Defy Labels” reklámkampányát, amely önmagunk felvállalására és a megbélyegzés elleni küzdelemre bátorít. A félperces videóban legendás világsztárok állnak a MINI modellek mellé.

Világszerte több mint százmillió néző készül az év egyik legnagyobb televíziós eseményeként számon tartott Super Bowl-ra, amelynek harmadik negyedében a MINI útnak indítja vadonatúj, világsztárokkal tűzdelt reklámkampányát. A nagyközönség előtt február 7-én debütáló félperces videó a „Defy Labels” kampány hivatalos weboldalán már megtekinthető: www.MINIUSA.com/defylabels

A Butler, Shine, Stern & Partners (BSSP) reklámügynökség által készített reklámfilm egy csokorba gyűjti mindazokat a megbélyegző jelzőket, amelyekkel a MINI modelljeit az elmúlt évtizedekben illették, egyetlen erőteljes üzenetbe foglalva: a brit kisautót hidegen hagyja, hogy minek nevezik. A „Defy Labels” („Szállj szembe a megbélyegzéssel”) elnevezésű kampány arra az alapvető tézisre épül, amely szerint a világon minden és mindenki jelzőket visel, sokan azonban ezeket béklyóként cipelik magukkal. A MINI világméretű reklámkampányának elsődleges célja éppen ezért nem más, mint követendő példát állítani a megbélyegzett emberek elé, legendás világsztárok segítségével arra bátorítva őket, hogy szabaduljanak meg a rájuk húzott sablonoktól és saját maguk alakítsák ki önképüket.

„Amióta az első Mini 1959-ben napvilágot látott, a márka sikertörténetét egyre-másra bélyegek és jelzők szegélyezik. Apróka, aranyos, ilyesmi…” – mondta Tom Noble, a MINI USA kommunikációs vezetője. „Ez a kampány egészen egyedi módon igazolja vissza ezeket a jelzőket, miközben minden mozzanatával tudatosítja az emberekben, hogy a MINI sokkal több ennél. A vadonatúj MINI Clubman piaci bevezetésével a márka egy újabb szegmens felé nyitott, termékeink pedig kifinomultabbak, mint eddig bármikor. Itt az ideje, hogy újraírjuk az elképzeléseket” – tette hozzá Tom Noble.

A „Defy Labels” kampány elindításában számos világhírű sportoló és legendás híresség közreműködött. Hogy hű maradjon az alap tézishez, a MINI a kampány során kizárólag olyan személyiségekkel dolgozott együtt, akik valamilyen módon kapcsolódnak a márkához, és mint ilyen, hitelesen tudnak beszélni a különféle megbélyegző jelzőkről. A félperces videóban Serena Williams teniszező, Abby Wambach labdarúgó, T-Pain rapper, Randy Johnson baseball-játékos, Tony Hawk gördeszka-legenda és Harvey Keitel színész is kamera elé áll. A MINI a reklámfilm forgatásakor mindegyikükkel hosszabb interjút is készített, amelyekben saját tapasztalataikból merítve mesélnek a megbélyegzésről. Az interjúk a „Defy Labels” kampány hivatalos weboldalán megtekinthetők: www.MINIUSA.com/defylabels

A világhírű sportolók és a legendás hírességek mellett a kampányban feltűnnek a MINI egyes rajongói és a MINI John Cooper Works versenyistálló tagjai is, akik ugyancsak vállalták, hogy szakítanak a konvenciókkal.

„A kampány erőteljes üzenete még inkább megszilárdítja a MINI vadonatúj, kifinomult márkapozícióját, miközben a modellpaletta tagjai mit sem veszítenek kisugárzásukból” – nyilatkozta John Butler, a BSSP reklámügynökség kreatív igazgatója. „Ez a kampány messze túlmutat a márka és a híresség közötti jól megszokott együttműködésen: kreatív üzenetként arra bátorít, hogy saját magad alakítsd ki az énképedet, és ne hagyd, hogy mások véleménye akadályokat gördítsen eléd – legyen szó akár az autód kiválasztásáról, akár az élet más területéről. Azt sugallja: ne engedd, hogy mások határozzanak meg téged! Az légy, aki lenni szeretnél” – tette hozzá.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés