Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Világsztárok álltak a BMW legújabb csillagai mellé Los Angeles-ben

Február 6-án immáron 68. alkalommal ismerte el az Amerikai Rendezők Közössége a legjobb tengerentúli rendezők filmes és televíziós munkáját, a BMW legmodernebb csillagai pedig ezúttal is büszke partnerként gurultak fel a díjátadó gála vörös szőnyegére.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~69,08 KB)
  
Photos(9x, ~35,22 MB)

Február 6-án immáron 68. alkalommal ismerte el az Amerikai Rendezők Közössége a legjobb tengerentúli rendezők filmes és televíziós munkáját, a BMW legmodernebb csillagai pedig ezúttal is büszke partnerként gurultak fel a díjátadó gála vörös szőnyegére.

A BMW sorozatban harmadik éve büszke támogatója az Amerikai Rendezők Közössége (Directors Guild of America) által évente megrendezett nagyszabású díjátadó gálának, amelyet 2016. február 6-án este immáron 68. alkalommal rendeztek meg a Los Angeles-i Hyatt Regency Century Plaza gálacsarnokában. A DGA Díjátadó Gála szakmai zsűrije évről évre a legkiválóbb tengerentúli játékfilmes és televíziós rendezők munkáját ismeri el a nívós díjakkal.

A szombat esti ceremónia háziasszonya ezúttal Jane Lynch színésznő (Glee – Sztárok leszünk!) volt, a legnagyobb hollywoodi világsztárok mellett pedig a BMW két legújabb csillaga, a BMW M2 Coupé és a vadonatúj BMW 7-es sorozat is megmutatta magát a vörös szőnyegen. A négykerekű sztárok mellett többek között Angela Bassett (Vészhelyzet), Abigail Breslin (A Grace klinika) és Rachel McAdams (A törvény nevében) színésznők, Leonardo DiCaprio színész (Titanic, Viharsziget, A visszatérő) és a „Kimagasló Játékfilmes Rendezői Teljesítményért” („Outstanding Directorial Achievement in Feature Film”) díjjal elismert mexikói rendező, Alejandro González Iñárritu (Bábel, Birdman, A visszatérő) is fényképezőgépek elé állt.

A BMW M modellcsalád legfiatalabb tagja, a 370 lóerős BMW M2 Coupé ahogyan a hétköznapokban, úgy a versenypályán is a vezetés lélegzetelállító élményének négykerekű megtestesítője, miközben a bajor gyártó zászlóshajója, a vadonatúj BMW 7-es sorozat a könnyűszerkezetes járműépítés, a menetdinamika, az utazási komfort, az intelligens járműkapcsolatok és az intuitív vezérelhetőség terén egytől egyig új mércét állít fel a luxusautók szegmensében, a prémium kategória legmagasabb szintű technológiai és ergonómiai kifinomultságát állítva a középpontba.

Az Amerikai Rendezők Közössége (Directors Guild of America) által évente megrendezett nagyszabású DGA Díjátadó Gála „Kimagasló Játékfilmes Rendezői Teljesítményért” („Outstanding Directorial Achievement in Feature Film”) díja immáron tradicionálisan a világ legjobb filmrendezőit elismerő Best Director Academy Award díjkiosztó gála előfutára is: a DGA Díjátadó Gála közel hét évtizedes történetében eddig mindössze hét alkalommal fordult elő, hogy nem a DGA nívós kitüntetésének nyertese hódította el a Best Director Academy Award elsőszámú díját.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

DETROIT MOTOR SHOW.

Here you can see the webcast of the BMW Group press conference at the North American International Auto Show 2018.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés