Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Vadonatúj fényképek az új BMW X4 M40i modellről

A vadonatúj BMW X4 M40i piaci bevezetésével új zászlóshajó érkezik a világszerte nagy népszerűségnek örvendő BMW X4 modellcsaládba. A BMW X4 M40i a még tovább fejlesztett menetdinamika és az érzelmekkel átitatott, kivételes exkluzivitás terén új mércét állít fel a Sports Activity Coupe (SAC) modellek szegmensében.

Brands
·
BMW
·
BMW M
·
BMW M Performance modellek
·
X4 M40i
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36 29 555 115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(2x, ~772,1 KB)
  
Photos(218x, ~1,22 GB)
A vadonatúj BMW X4 M40i modellt bemutató, 2015. október 1-jén kiadott magyar nyelvű sajtóanyag csatolva található.

A vadonatúj BMW X4 M40i piaci bevezetésével új zászlóshajó érkezik a világszerte nagy népszerűségnek örvendő BMW X4 modellcsaládba. A BMW X4 M40i a még tovább fejlesztett menetdinamika és az érzelmekkel átitatott, kivételes exkluzivitás terén új mércét állít fel a Sports Activity Coupe (SAC) modellek szegmensében.

Markáns kisugárzás

A vadonatúj BMW X4 M40i karosszéria-kialakítása egyértelműen demonstrálja a BMW M Performance modellekre jellemző szabványokat. A Ferric Grey világos vas-szürkére fényezett első lökhárító-betétek és külső visszapillantó-házak, az opcionálisan ultramagas teljesítményű gumiabroncs-kombinációval felszerelt exkluzív, 20 coll méretű, duplaküllős M könnyűfém keréktárcsák, valamint az intelligens szelepvezérléssel és kétoldali Chrome Black végződéssel ellátott sport kipufogórendszer egyedülálló összeállítása a vadonatúj BMW X4 M40i rendhagyó karakterét hangsúlyozza. A BMW M modellekre jellemző kivételes hangulat az utastér apróbb részleteiben is visszaköszön. Az M bőrkormány, a sebességváltó M előválasztó karja, a sportülések és a típusspecifikus küszöbdíszek egytől egyig a vezetés abszolút élményét sejtetik, ahogyan a műszeregységen felvillanó digitális „X4 M40i” típusmegjelölés is.

Egyszerre erőteljes és gazdaságos

A vadonatúj fejlesztésű, M Performance TwinPower Turbo technológiával dolgozó soros hathengeres benzinmotor a vadonatúj BMW X4 M40i motorterében ünnepli világpremierjét. A 3.0 liter lökettérfogatú erőforrás maximális, 265 kW / 360 lóerő teljesítményét percenkénti 5 800 és 6 000 főtengely-fordulat között adja le, 465 Nm csúcs forgatónyomaték mellett (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 8,6 liter / 100 km, kombinált károsanyag-kibocsátás: 199 gramm / km)*. Eme nagyteljesítményű benzinmotornak és a korszerűsített M Performance TwinPower Turbo technológiának köszönhetően a BMW X4 M40i kevesebb, mint öt másodperc alatt gyorsul fel álló helyzetből 100 km/órás tempóra és 250 km/órás végsebességre képes (elektronikusan leszabályozva).

Lenyűgöző menetdinamika

A vadonatúj BMW X4 M40i típusspecifikus hangolású sport futóműve majdhogynem sportautós menetdinamikát biztosít. A keményebb rugók és stabilizátorok, a nagyobb dőlésszögű első tengely, a speciálisan BMW M Performance járműkarakterisztika szerint állítható adaptív lengéscsillapítók és a teljesítmény-szabályzó opcióval (Performance Control) ellátott, hátsókerék-meghajtásra optimalizált intelligens BMW xDrive összkerékhajtás együttese precíz kormányreakciót, tökéletes egyenesfutást, csökkentett hajtási befolyást és a vezetés maximális élményét garantálja.

Csatolva találják az új BMW X4 M40i modellt bemutató, 2015. október 1-jén kiadott magyar nyelvű sajtóanyagot.

*Az üzemanyag-fogyasztási és károsanyag-kibocsátási értékeket az EU-ciklus tesztkörének mérései alapján számolták ki, az adatok a keréktárcsa-méretektől és a gumiabroncs-típusokról is függnek.

 

További információ az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztási, fajlagos széndioxidkibocsátási, illetve elektromosáram-fogyasztási adatairól a „Leitfaden über Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen” (Tájékoztató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásáról, szén-dioxid-kibocsátásáról és elektromosáram-fogyasztásáról) (Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars), kiadványban található, amely minden értékesítési helyen, valamint a Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT) társaságtól (D-73760 Ostfildern-Scharnhausen, Hellmuth Hirth Str. 1.) vagy a http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html internetes oldalról szerezhető be: Leitfaden CO2 (Guideline CO2) (PDF – 2,7 MB)

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

BUILT IN THE US: THE ALL-NEW BMW X3.

Here you can see the live transmission of the event in Spartanburg, USA.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés