Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Megérkeztek a BMW vadonatúj kerékpárjai

A jellegzetes vázszerkezet új formai megoldásai és a 2016-os kerékpárflotta technológiai újításai még tovább fokozzák a tekerés élményét.

Lifestyle
·
Lifestyle termékek
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36 29 555 115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~75,35 KB)
  
Photos(14x, ~23,3 MB)

A jellegzetes vázszerkezet új formai megoldásai és a 2016-os kerékpárflotta technológiai újításai még tovább fokozzák a tekerés élményét.

A BMW a kerékpározás szezonjának hajnalára elkészítette vadonatúj kétkerekű kollekcióját. A 2016-os kerékpárok részletekbe menően átgondolt és finomított vázszerkezete, valamint a legmodernebb technológiai újítások ismét a bajor gyártó kerékpár-tervezés terén felhalmozott szaktudását hangsúlyozzák.

A BMW abszolút célja, hogy miként motorizált két- és négykerekű járműveivel, úgy kerékpárjaival is a mobilitás különleges élményét keltse életre. A 2016-os kerékpárflotta esetében ezt az élményt 28 coll méretűre növelt felnik, új színsémák és ötletes járműtervezési megoldások garantálják, miközben a BMW kerékpárjait megkülönböztető exkluzív vázkialakítás, amelyet a letisztult vonalvezetés és az egyedi „Bikanyak” kettőse jellemez, mit sem változott.

Kompromisszumoktól mentes kialakítás és modern technológia

A BMW-kerékpárok örök klasszikusaként ismert BMW Cruise Bike vadonatúj kiadása 2016-ban Mineral White ásványfehér és Aqua Pearl Blue gyöngyházkék színekben kerül forgalomba. A tekerés élményének fokozása érdekében, valamint hogy a BMW minden ügyfele megtalálja a számára legoptimálisabb kerékpár-méretet, a bajor gyártó újabb vázmérettel bővítette a klasszikus kétkerekű palettáját.

S = hozzávetőlegesen 160 – 175 centiméteres testmagassághoz

M = hozzávetőlegesen 175 – 185 centiméteres testmagassághoz

L = hozzávetőlegesen 185 – 195 centiméteres testmagassághoz

A feltűnően könnyű, mégis rendkívül merev alumíniumból készült vázszerkezet kivételesen fürge kerékpárrá emeli a BMW kétkerekűjét, amely ezáltal tökéletes társnak bizonyul a nagyvárosi forgatagban.

A Cruise M Bike matt fekete fényezéssel érkezik meg a piacra, amelyet a BMW M divízió sportos közreműködésének jelképeként a felnik és néhány apróbb elem vörös fényezése hoz kontrasztba. A modell dinamikus karakterét szénszálból készített távtartó és nyeregcső is nyomatékosítja, az egyenes utakon és a hegyvidéki emelkedőkön egyaránt hamisítatlanul egyedülálló tekerési élményt biztosítva.

Intelligens, fenntartható és elektromos

A BMW 2016-os kerékpár-kollekciójának másik sztárja a BMW Cruise e-Bike. A Frozen Brilliant White Metallic elegáns hófehér-metál fényezés és az ezzel tökéletesen harmonizáló fekete elemek mellett az e-Bike legütőképesebb tulajdonsága a BOSCH által készített, tekerést segítő innovatív elektromos hajtás, amelynek rendkívül keskeny kialakítását az alumínium váz vonalvezetése szerint tervezték meg a mérnökök. A 400 Wh-s akkumulátorral dolgozó elektromos motor, amely jelentősen erősebb elődjénél, a BMW modelljeire jellemző mobilitási élményt hivatott fokozni: a Performance Line névre keresztelt rendszer a hajtási igény szerint aktiválódva segíti a kerékpározó teljesítményét, egészen 25 km/órás sebességig. A kerékpáros mozgását másodpercenkénti csaknem ezerszer frissítő szenzorok figyelik és elemzik, így amint a BMW Cruise e-Bike érzékeli, hogy a kerékpárosnak segítségre van szüksége, az elektromos motor az optimális rásegítés mértékével támogatja a sportolást. Az elektromos motor bármikor kikapcsolható, illetve függetleníthető a hajtáslánctól, és a kerékpáros beavatkozása nélkül, önálló kerékpár-meghajtásra is alkalmazható. A fedélzeti computer igény szerint az ideális sebességváltási javaslatokat is kijelzi.

A felnőtteknek készített klasszikus BMW-kerékpárok mellett a bajor gyártó a fiatal sportolóknak is felajánlja a tekerés különleges élményét, a BMW Cruise Bike Junior modellel. A feltűnően könnyű, mégis rendkívül merev alumínium vázzal szerelt, egyszerre sportos és erőteljes kiállású kerékpár matt fekete és fényes fehér színben kerül forgalomba, vörös árnyalatú nyereg- és markolat-részletekkel. A kerékpározás biztonságát hatsebességes Shimano markolatváltó, kiterjedt fényszórású első lámpa és magas fényű hátsó helyzetjelző garantálja. A nyereg magassága és dőlésszöge az ifjú sportoló testmagassága szerint állítható, így a kerékpár „a gyermekkel együtt növekszik”, hosszú éveken át tartó tekerési élményt biztosítva.

A BMW vadonatúj, 2016-os kerékpár-kollekciója és a kiegészítő felszerelések 2016. áprilisától válnak elérhetővé a www.bmw-shop.de weboldalon és a BMW meghatározott viszonteladó-partnereinél.

Ajánlott kiskereskedelmi árak:

BMW Cruise Bike: 344 500 Ft
BMW Cruise M Bike: 415 500 Ft
BMW Cruise e-Bike: 1 073 000 Ft
BMW Cruise Bike Junior: 155 800 Ft

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

BUILT IN THE US: THE ALL-NEW BMW X3.

Here you can see the live transmission of the event in Spartanburg, USA.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés