Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Megérkeztek a BMW vadonatúj kerékpárjai

A jellegzetes vázszerkezet új formai megoldásai és a 2016-os kerékpárflotta technológiai újításai még tovább fokozzák a tekerés élményét.

Lifestyle
·
Lifestyle termékek
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~75,35 KB)
  
Photos(14x, ~23,3 MB)

A jellegzetes vázszerkezet új formai megoldásai és a 2016-os kerékpárflotta technológiai újításai még tovább fokozzák a tekerés élményét.

A BMW a kerékpározás szezonjának hajnalára elkészítette vadonatúj kétkerekű kollekcióját. A 2016-os kerékpárok részletekbe menően átgondolt és finomított vázszerkezete, valamint a legmodernebb technológiai újítások ismét a bajor gyártó kerékpár-tervezés terén felhalmozott szaktudását hangsúlyozzák.

A BMW abszolút célja, hogy miként motorizált két- és négykerekű járműveivel, úgy kerékpárjaival is a mobilitás különleges élményét keltse életre. A 2016-os kerékpárflotta esetében ezt az élményt 28 coll méretűre növelt felnik, új színsémák és ötletes járműtervezési megoldások garantálják, miközben a BMW kerékpárjait megkülönböztető exkluzív vázkialakítás, amelyet a letisztult vonalvezetés és az egyedi „Bikanyak” kettőse jellemez, mit sem változott.

Kompromisszumoktól mentes kialakítás és modern technológia

A BMW-kerékpárok örök klasszikusaként ismert BMW Cruise Bike vadonatúj kiadása 2016-ban Mineral White ásványfehér és Aqua Pearl Blue gyöngyházkék színekben kerül forgalomba. A tekerés élményének fokozása érdekében, valamint hogy a BMW minden ügyfele megtalálja a számára legoptimálisabb kerékpár-méretet, a bajor gyártó újabb vázmérettel bővítette a klasszikus kétkerekű palettáját.

S = hozzávetőlegesen 160 – 175 centiméteres testmagassághoz

M = hozzávetőlegesen 175 – 185 centiméteres testmagassághoz

L = hozzávetőlegesen 185 – 195 centiméteres testmagassághoz

A feltűnően könnyű, mégis rendkívül merev alumíniumból készült vázszerkezet kivételesen fürge kerékpárrá emeli a BMW kétkerekűjét, amely ezáltal tökéletes társnak bizonyul a nagyvárosi forgatagban.

A Cruise M Bike matt fekete fényezéssel érkezik meg a piacra, amelyet a BMW M divízió sportos közreműködésének jelképeként a felnik és néhány apróbb elem vörös fényezése hoz kontrasztba. A modell dinamikus karakterét szénszálból készített távtartó és nyeregcső is nyomatékosítja, az egyenes utakon és a hegyvidéki emelkedőkön egyaránt hamisítatlanul egyedülálló tekerési élményt biztosítva.

Intelligens, fenntartható és elektromos

A BMW 2016-os kerékpár-kollekciójának másik sztárja a BMW Cruise e-Bike. A Frozen Brilliant White Metallic elegáns hófehér-metál fényezés és az ezzel tökéletesen harmonizáló fekete elemek mellett az e-Bike legütőképesebb tulajdonsága a BOSCH által készített, tekerést segítő innovatív elektromos hajtás, amelynek rendkívül keskeny kialakítását az alumínium váz vonalvezetése szerint tervezték meg a mérnökök. A 400 Wh-s akkumulátorral dolgozó elektromos motor, amely jelentősen erősebb elődjénél, a BMW modelljeire jellemző mobilitási élményt hivatott fokozni: a Performance Line névre keresztelt rendszer a hajtási igény szerint aktiválódva segíti a kerékpározó teljesítményét, egészen 25 km/órás sebességig. A kerékpáros mozgását másodpercenkénti csaknem ezerszer frissítő szenzorok figyelik és elemzik, így amint a BMW Cruise e-Bike érzékeli, hogy a kerékpárosnak segítségre van szüksége, az elektromos motor az optimális rásegítés mértékével támogatja a sportolást. Az elektromos motor bármikor kikapcsolható, illetve függetleníthető a hajtáslánctól, és a kerékpáros beavatkozása nélkül, önálló kerékpár-meghajtásra is alkalmazható. A fedélzeti computer igény szerint az ideális sebességváltási javaslatokat is kijelzi.

A felnőtteknek készített klasszikus BMW-kerékpárok mellett a bajor gyártó a fiatal sportolóknak is felajánlja a tekerés különleges élményét, a BMW Cruise Bike Junior modellel. A feltűnően könnyű, mégis rendkívül merev alumínium vázzal szerelt, egyszerre sportos és erőteljes kiállású kerékpár matt fekete és fényes fehér színben kerül forgalomba, vörös árnyalatú nyereg- és markolat-részletekkel. A kerékpározás biztonságát hatsebességes Shimano markolatváltó, kiterjedt fényszórású első lámpa és magas fényű hátsó helyzetjelző garantálja. A nyereg magassága és dőlésszöge az ifjú sportoló testmagassága szerint állítható, így a kerékpár „a gyermekkel együtt növekszik”, hosszú éveken át tartó tekerési élményt biztosítva.

A BMW vadonatúj, 2016-os kerékpár-kollekciója és a kiegészítő felszerelések 2016. áprilisától válnak elérhetővé a www.bmw-shop.de weboldalon és a BMW meghatározott viszonteladó-partnereinél.

Ajánlott kiskereskedelmi árak:

BMW Cruise Bike: 344 500 Ft
BMW Cruise M Bike: 415 500 Ft
BMW Cruise e-Bike: 1 073 000 Ft
BMW Cruise Bike Junior: 155 800 Ft

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés