Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

A BMW Group immáron tizenhatodik éve a TEFAF Maastricht nemzetközi művészeti- és régiség-kiállítás hivatalos partnere

A vállalatcsoport idén egy huszonöt luxuslimuzinból álló VIP autóflottával szolgálja a rangos expó díszvendégeinek kényelmét.

Vállalati
·
Kulturális ügyek
 

A vállalatcsoport idén egy huszonöt luxuslimuzinból álló VIP autóflottával szolgálja a rangos expó díszvendégeinek kényelmét.

A földkerekség egyik legjelentősebb nemzetközi művészeti- és régiség-kiállításaként számon tartott TEFAF Maastricht expó idén március 11-20. között immáron huszonkilencedik alkalommal látja vendégül a művészeti élet rajongóit és kiemelkedő személyiségeit. Miként az elmúlt tizenöt évben, úgy a BMW Group ezúttal is hivatalos járműipari partnerként támogatja az expót, s mint ilyen, a vállalatcsoport a vadonatúj BMW 7-es sorozat huszonöt előkelő képviselőjét állította szolgálatba a tekintélyes tárlat díszvendégeinek kényelmes utazása érdekében.

Sőt mi több, a TEFAF Maastricht tíz napja alatt a BMW Group két exkluzív eseményt is életre hív a kiállítás VIP vendégeinek számára: a Művészeti Szemináriumok részeként két világhírű műértő, Jeanette ten Cate, a londoni Art's Club igazgatója és Saskia Bak, a hollandiai Arnhem Múzeum vezetője tart egy-egy előadást a művészeti befektetések tudnivalóiról, illetve a TEFAF irányzatainak holland múzeumokra gyakorolt hatásairól.

„A TEFAF Maastricht nemzetközi művészeti- és régiség-kiállítás évről évre igazolja a világ számos pontjáról érkező műgyűjtők, művészeti szakértők és rajongók körében betöltött egyedülálló szerepét. Fantasztikus, hogy idén is eme sokoldalú művészeti kiállítás részesei lehetünk” - mondta Neil Fiorentinos, a BMW Group Hollandia ügyvezető igazgatója.

A TEFAF Maastricht expót húsz ország 275 világhírű művészeti galériája együttesen emeli a világ egyik legjelentősebb nemzetközi művészeti- és régiség-kiállításává. A BMW Group 2001 óta a közismert tárlat hivatalos partnere, miközben a vállalatcsoport olyan művészeti kiállításokat is támogat világszerte, mint az Art Basel, az Art Basel Miami Beach, az Art Basel Honkong, a Frieze London, a Frieze New York és a Paris Photo, valamint olyan kezdeményezéseket pártfogol, mint például a berlini Gallery Weekend. A BMW Group mindemellett számos kulturális intézménnyel és művésszel hosszú távú kapcsolatot ápol, továbbá olyan projektekben is jelen van, mint a BMW Tate Live előadássorozat, a berlini Nemzeti Galéria fiatal művészeket támogató díja és a BMW Art Cars kollekció.

A TEFAF Maastricht kiállításról további információkat talál a www.tefaf.com weboldalon.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés