Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

A BMW Group immáron tizenhatodik éve a TEFAF Maastricht nemzetközi művészeti- és régiség-kiállítás hivatalos partnere

A vállalatcsoport idén egy huszonöt luxuslimuzinból álló VIP autóflottával szolgálja a rangos expó díszvendégeinek kényelmét.

Vállalati
·
Kulturális ügyek
 

A vállalatcsoport idén egy huszonöt luxuslimuzinból álló VIP autóflottával szolgálja a rangos expó díszvendégeinek kényelmét.

A földkerekség egyik legjelentősebb nemzetközi művészeti- és régiség-kiállításaként számon tartott TEFAF Maastricht expó idén március 11-20. között immáron huszonkilencedik alkalommal látja vendégül a művészeti élet rajongóit és kiemelkedő személyiségeit. Miként az elmúlt tizenöt évben, úgy a BMW Group ezúttal is hivatalos járműipari partnerként támogatja az expót, s mint ilyen, a vállalatcsoport a vadonatúj BMW 7-es sorozat huszonöt előkelő képviselőjét állította szolgálatba a tekintélyes tárlat díszvendégeinek kényelmes utazása érdekében.

Sőt mi több, a TEFAF Maastricht tíz napja alatt a BMW Group két exkluzív eseményt is életre hív a kiállítás VIP vendégeinek számára: a Művészeti Szemináriumok részeként két világhírű műértő, Jeanette ten Cate, a londoni Art's Club igazgatója és Saskia Bak, a hollandiai Arnhem Múzeum vezetője tart egy-egy előadást a művészeti befektetések tudnivalóiról, illetve a TEFAF irányzatainak holland múzeumokra gyakorolt hatásairól.

„A TEFAF Maastricht nemzetközi művészeti- és régiség-kiállítás évről évre igazolja a világ számos pontjáról érkező műgyűjtők, művészeti szakértők és rajongók körében betöltött egyedülálló szerepét. Fantasztikus, hogy idén is eme sokoldalú művészeti kiállítás részesei lehetünk” - mondta Neil Fiorentinos, a BMW Group Hollandia ügyvezető igazgatója.

A TEFAF Maastricht expót húsz ország 275 világhírű művészeti galériája együttesen emeli a világ egyik legjelentősebb nemzetközi művészeti- és régiség-kiállításává. A BMW Group 2001 óta a közismert tárlat hivatalos partnere, miközben a vállalatcsoport olyan művészeti kiállításokat is támogat világszerte, mint az Art Basel, az Art Basel Miami Beach, az Art Basel Honkong, a Frieze London, a Frieze New York és a Paris Photo, valamint olyan kezdeményezéseket pártfogol, mint például a berlini Gallery Weekend. A BMW Group mindemellett számos kulturális intézménnyel és művésszel hosszú távú kapcsolatot ápol, továbbá olyan projektekben is jelen van, mint a BMW Tate Live előadássorozat, a berlini Nemzeti Galéria fiatal művészeket támogató díja és a BMW Art Cars kollekció.

A TEFAF Maastricht kiállításról további információkat talál a www.tefaf.com weboldalon.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

BUILT IN THE US: THE ALL-NEW BMW X3.

Here you can see the live transmission of the event in Spartanburg, USA.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés