Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Kifinomult ízlés a legapróbb részletekben – megérkeztek a BMW vadonatúj Lifestyle Kollekciói

A prémium minőségű viseleteket, ellenállhatatlan kiegészítőket és ötletes táskakészleteket kínáló BMW Lifestyle Kollekciók 2016-ban mindegyik szegmensben nóvumokkal bővülnek, amelyek a kortárs stílust a szín- és anyaghasználat egyedülállóan innovatív keverékével egyesítik, a részletekben rejlő elegancia és sportosság jegyében.

Lifestyle
·
Lifestyle termékek
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~85,25 KB)
  
Photos(31x, ~76,57 MB)

A prémium minőségű viseleteket, ellenállhatatlan kiegészítőket és ötletes táskakészleteket kínáló BMW Lifestyle Kollekciók 2016-ban mindegyik szegmensben nóvumokkal bővülnek, amelyek a kortárs stílust a szín- és anyaghasználat egyedülállóan innovatív keverékével egyesítik, a részletekben rejlő elegancia és sportosság jegyében.

A BMW Group mindig is a divatteremtő stílus, a legapróbb részleteket is átható prémium minőség és a magával ragadó vezetési élmény hármas egységéről volt ismert, a bajor gyártó azon ügyfelei pedig, akik a BMW dinamizmusát és életérzését a felejthetetlen utazások előtt és után is át kívánják élni, a BMW Lifestyle Kollekciók széleskörű kínálatával fokozhatják tovább az élményt. A 2016. április elején bemutatott vadonatúj kollekciók – immáron a BMW Group centenáriumi évében - minden korábbinál átfogóbb palettával kedveskednek a vezetés szerelmeseinek, vadonatúj stílusban, több mint 250 új termékkel.

Az abszolút BMW Kollekció legújabb darabjai, a sportos elegancia jegyében

A 2016-ban bemutatott vadonatúj BMW Kollekció számos új ruházatot, kiegészítőt és táskát tartogat, amelyek kivétel nélkül a sportos elegancia és a bajor gyártó által fémjelzett jellegzetes stílus újdonsült megtestesítői, prémium minőségű anyagok alkalmazásával.

A 2016-os BMW Kollekció rendkívüli újdonságai közé tartozik a vadonatúj BMW Kabát és az ultrakönnyű BMW Széldzseki. A divatos, gyapjú-hatású BMW Női Kabátot trendi parka stílusban, elegáns csuklyával, az egyénre szabható méret és kinézet érdekében derékra igazító zsinórral álmodták meg a divattervezők. A galléros BMW Férfi Kabát négy külső zsebet is kapott, amely az elegáns viseleten túl a kabát sokoldalú felhasználhatóságát hangsúlyozza. A bordázott gallér és a kabátujjak belső felébe rejtett szűkítések garantáltan kívül tartják a hideget, bármilyen legyen is az időjárás.

A sportosabb stílus kedvelőinek a BMW Kollekció ultrakönnyű, derékig érő BMW Széldzsekit is tartogat, amely 90 százalékban pehelykönnyű „down” anyagból, 10 százalékban pedig tollból készült, a dzseki így nem csupán kényelmes és meleg viseletet garantál, de rendkívül könnyed kialakításával bárhol és bármikor felkapható. Mint ilyen, a BMW Széldzseki minden esetben ideális társ, legyen szó akár egy izgalmas erdei kirándulásról, egy tengerparti sétáról, vagy egyszerűen csak egy kellemes nyári estéről.

A 2016-os BMW Kollekció vadonatúj stílusban megtervezett viseletei innovatív szabásukkal és ötletes részleteikkel egyaránt rabul ejtik a bajor gyártó sportos eleganciát kedvelő ügyfeleit. A BMW Kötött Pulóver női változata például vékony, ciklámen színű kontraszt-varrást, a férfi kivitel pedig egyszínű varrást és bal oldali mellkasi zsebet is kapott a tervezőktől.

Óramű-pontosságú hétköznapok a BMW Kollekció vadonatúj karóráival

A 2016-os BMW Kollekciót számos exkluzív karóra színesíti, amelyek kivételesen kifinomult stílusban ötvözik a sportos könnyedség és a látványos elegancia jegyeit. A különböző óra-kialakítások nyújtotta széles választéknak köszönhetően a vadonatúj BMW Kollekció termékei között a bajor gyártó minden ügyfele megtalálja önmagát.

A női és férfi kivitelben egyaránt elérhető BMW Day Date Watch modell az időtlen elegancia érdekében a svájci Ronda óraművét, kivételesen előkelő, törtfehér számlapot és (női kivitelben) barna / (férfi kivitelben) fekete bőrszíjat kapott, miközben a vadonatúj BMW Chrono Watch modell a szögletes alakú, rozsdamentes acélból készült ház és a domborított bőrszíj kettősével varázsolja el a márka ügyfeleit. Az unisex karóra a szögletes házon belül hagyományos, kör alakú számlapot visel, amelynek karimája stopperóraként is funkcionál. A modell 4-óránál apró dátum-kijelzőt is kapott, a számlap tetejét pedig egy színes BMW logó díszíti. A könnyű olvashatóság érdekében a számlap órajelzései és a mutatók egyaránt világítanak a sötétben.

A BMW azon ügyfelei számára, akik valami még látványosabbat részesítenének előnyben, a BMW Sports Chronograph Watch modell a tökéletes választás. 43 milliméter átmérőjű óraházával, csiszolt előlapjával és fényes kék számlapjával eme férfi karóra már messziről hirdeti a sportos könnyedség és a látványos elegancia egységét. A rozsdamentes, csiszolt acél elemekből fűzött és pillangócsattal ellátott, erős fémszíjnak köszönhetően a sportos karóra minden kalandba megbízható társként követi a bajor gyártó ügyfelét. Akárcsak a többi BMW karórát, a BMW Sports Chronograph Watch modellt is a svájci Ronda prémium minőségű kvarc óraszerkezetével szerelték.

A minden utazáshoz tökéletes táskakészlet

A BMW Lifestyle Kollekciók 2016-os frissítése a rendkívül népszerű BMW Táska Kollekció számára két vadonatúj darabot tartogat. A BMW Ruhástáskával és a BMW Kézitáskával a stílusos utazás mostantól kényelmesebb, mint valaha. Hatalmas cipzárjainak és szellőző oldalzsebeinek köszönhetően a vadonatúj BMW Ruhástáska a ruháknak és a cipőknek is optimális helyet kínál, a táska belsejébe varrt lapos, hálós zsebek pedig minden szituációban gyűrődésmentes rendezettségben tartják a ruhákat. A tervezők ráadásul egy plusz ötletes újítással is előrukkoltak: az oldalsó cipzárakkal a BMW Ruhástáska gyorsan és egyszerűen utazótáska-méretű poggyásszá varázsolható, a BMW Ruhástáska így minden alkalomra ideális megoldás, legyen szó akár üzleti útról, vagy csak egy hétvégi kiruccanásról.

A vadonatúj BMW Kézitáska a hagyományos sporttáskák és az apró bőröndök divatos alternatíváját nyújtja. A tágas kialakítású táska ízléses halszálkás mintázatot, valódi bőrből készült pántokat és mindkét oldalán elegáns BMW márkajelzést kapott. Belső felében két apróbb tároló-rekesz, egy cipzáras zseb és egy kulcstartó gondoskodik arról, hogy minden rendezett helyen legyen.

A BMW Lifestyle Kollekciók fő pillérét adó abszolút BMW Kollekción túl a bajor gyártó centenáriumának ünnepén a vadonatúj BMW M Kollekció, a BMW i Kollekció és a BMW Iconic Kollekció is számos izgalmas, új stílusú termékkel gazdagodott.

BMW M Kollekció

A BMW M Kollekció új kiadásának darabjai a BMW M modellekben rejlő különleges dinamizmust és erőfölényt tükrözik. A kollekció meghatározó színe a fekete, amelyet a BMW M filozófia szimbólumaként vörös részletek, rendkívül magas szintű anyagminőség és kreatív dizájnelemek egészítenek ki. A kollekció darabjainak steppelt belső bélését például a BMW M4 légbeömlő-rácsáról mintázták a tervezők. M: a világ legerősebb betűje.

BMW i Kollekció

2016-ban a BMW i Kollekció darabjai is átfogó frissítésen estek át. Az olyan rendkívül divatos termékek, mint a stílusos női kezeslábas és a női top, rendkívül puha, rugalmas anyagból készültek, amelyekkel a BMW jövőbe mutató divíziója azt szemlélteti, hogy a hosszú távú fenntarthatóság és a prémium minőség kettőse közé nem csupán az autóipar berkein belül vonható könnyed párhuzam. A forradalmi BMW i kiegészítőket és bőrtermékeket mindemellett az úttörő anyagkombinációk és a jövőbe mutató dizájnnyelvezeti megoldások összhangja járja át, a legapróbb részletekben is a BMW i almárka esszenciáját nyomatékosítva: utat mutatni a jövőbe, a jelenben.

BMW Iconic Kollekció

A BMW Iconic Kollekció darabjai időtlen eleganciát árasztó kiegészítők képében egyesítik az exkluzív anyagokat és a tökéletes pontosságú szaktudást. A bajor gyártó ügyfelei ellenállhatatlan stílusú karórák, prémium minőségű gyapjú termékek és finoman bőrözött kiegészítők közül válogathatnak – egytől egyig a fejedelmi életstílus jegyében.

A vadonatúj BMW Gyermek Kollekció ugyancsak újabb vonzó termékeket kínál. A család legkisebb tagjainak izgalmas BMW-pillanatairól és a vezetés gyermekkori élményéről változatos játékok és lekicsinyített, kormányozható BMW játékautók gondoskodnak.

2016-ban a BMW maketteket egyesítő BMW Miniatures Kollekció is számos újdonsággal gazdagodik: veterán autókkal, mint a BMW 328 modell, napjaink ikonikus négykerekűivel, mint a vadonatúj BMW 7-es sorozat és a jövő klasszikusaival, mint a BMW i8 plug-in hibrid sportautó. A BMW Miniatures Kollekció még a legapróbb részletekben is lenyűgözi a bajor gyártó rajongóit.

A BMW vadonatúj, 2016-os Lifestyle Kollekciói 2016 áprilisától érhetőek el a hivatalos BMW márkakereskedésekben és márkaszervizekben.

 

Ajánlott bruttó kiskereskedelmi árak:

BMW Kabát (BMW Jacket), női és férfi: 91 000 Ft

BMW Széldzseki (BMW Summer Down Jacket), női és férfi: 49 100 Ft

BMW Kötött Pulóver (BMW Knit Sweater), női és férfi: 31 200 Ft

BMW Day Date Watch karóra, férfi: 76 100 Ft

BMW Day Date Watch karóra, női: 69 200 Ft

BMW Chrono Watch karóra, unisex: 93 400 Ft

BMW Sports Chronograph Watch karóra, férfi: 114 200 Ft

BMW Ruhástáska (BMW Garment Bag): 34 400 Ft

BMW Kézitáska (BMW Duffle Bag): 41 700 Ft

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

DETROIT MOTOR SHOW.

Here you can see the webcast of the BMW Group press conference at the North American International Auto Show 2018.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés