Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Elkészült a centenáriumi BMW Fesztivál és BMW Festival Night háromnapos menetrendje

2016. szeptember 9-11. között a vezetés lélegzetelállító élménye járja majd át a müncheni Olympiapark mintegy 110 000 négyzetméteres területét: a bajor gyártó centenáriumi ünnepségsorozatának „THE NEXT 100 YEARS” mottója alatt életre hívott háromnapos BMW Fesztivál és kétestés BMW Festival Night világhírű előadókkal és a márka százéves történetének 300 guruló műalkotásával várja a rajongókat.

Motorsport Events
·
Évforduló
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 202,53 KB)
  
Photos(2x, 188,9 MB)

2016. szeptember 9-11. között a vezetés lélegzetelállító élménye járja majd át a müncheni Olympiapark mintegy 110 000 négyzetméteres területét: a bajor gyártó centenáriumi ünnepségsorozatának „THE NEXT 100 YEARS” mottója alatt életre hívott háromnapos BMW Fesztivál és kétestés BMW Festival Night világhírű előadókkal és a márka százéves történetének 300 guruló műalkotásával várja a rajongókat.

2016. március 7-én – napra pontosan száz évvel azután, hogy a BMW AG-t beregisztrálták a cégjegyzékbe – a BMW Group bejelentette világméretű centenáriumi ünnepségsorozatának főbb állomásait és részleteit. A bajor gyártó százéves történetének emléket állító világméretű programsorozat a „THE NEXT 100 YEARS” mottó alatt utazza körbe a kontinenseket, az ünnepség egyik legnagyobb volumenű állomásaként megálmodott BMW Fesztivál és BMW Festival Night pedig 2016. szeptember 9-11. között érkezik meg München belvárosába. A nagyszabású rendezvénynek – amely több tízezer rajongót invitál majd Németországba a világ számos pontjáról – a müncheni Olympiapark ad otthont, az olimpiai stadion, az Olympic Hall és a liget parkolójaként szolgáló „Parkharfe” teljes területén, csupán néhány kilométerre attól a helytől, ahol a BMW AG egy évszázaddal ezelőtt megszületett. A háromnapos ünnepségbe a BMW Múzeum, a BMW Welt és a márka ikonikus, négy hengert formázó központi épülete is becsatlakozik majd.

A BMW Fesztivál nappali programsorozata

2016.szeptember 9-11. között a müncheni Olympiapark mintegy 110 000 négyzetméteres területén a BMW mellett a BMW Motorrad, a BMW M és a BMW i divíziók, valamint a teljes BMW Lifestyle részleg is bemutatkozik, a háromnapos rendezvény látogatói így életre szóló élményeket szerezhetnek a bajor gyártó márkái és termékei által kínált önfeledt szórakozásból és izgalmas mobilitásból, amely a múlt és a jelen járművein túl a jövő BMW modelljeit is jellemzi majd.

Az egyedülálló márkabemutató mellett a rendezvényre kilátogató vendégek – és köztük a világ legnagyobb BMW Klubjainak több mint 2 000 meghívott képviselője – első kézből élhetik át a BMW által kínált átfogó varázslatot: a rajongók kifejezetten a BMW Fesztiválra készített interaktív, szórakoztató elemekben tapasztalhatják meg a jövő mobilitását és az intelligens járműkapcsolatok napjainkban szinte elképzelhetetlen mélységét. A BMW előtt álló több évtizedes utat bemutató interaktív elemek pihentető, mégis rendkívül intenzív információ-szolgáltató, inspiráló és szórakoztató környezetben emelik megdöbbentő magasságokba a vezetés abszolút élményét. A különleges élményzónát a BMW százéves történetének 300 életnagyságú mérföldköve fogja majd közre, örök klasszikussá vált legendás járművek és napjaink ikonikus modelljei képében. A BMW Fesztivál nappali programsorozatában minden korosztály megtalálja majd önmagát, a szervezők ráadásul számos meglepetéssel is készülnek.

A BMW Fesztivál nappali programjaira minden látogatónak ingyenes belépést biztosítunk.

A BMW Festival Night

2016. szeptember 9-én és 10-én este a bajor gyártó a müncheni olimpiai stadionban megrendezett BMW Festival Night keretein belül ismét megünnepli a BMW előtt álló következő száz évet, miközben a márka évszázados sikertörténetének is emléket állít. Az esemény házigazdája Németország népszerű rádiós és televíziós személyisége, Thomas Gottschalk lesz, aki számos hírességgel és egy sor legendás járműkülönlegességgel kápráztatja majd el a közönséget. A színpadon világhírű előadók és zenekarok váltják majd egymást, a klasszikus zenétől kezdve egészen a modern pop ismert dallamaiig: fellépnek többek között a Müncheni Filharmonikusok, Eva Lind, Peter Kraus, Lena, a Simply Red és a Sunrise Avenue.

Az egész estés élményt egy sor magával ragadó előadás teszi majd teljessé, így például a világbajnok break-táncosokból álló Flying Steps világhírű „Red Bull Flying Bach” műsora.

A BMW Festival Night szeptember 9-i és 10-i estjeire a www.bmw-festival.com weboldalon vagy a München Ticket értékesítési hálózatán keresztül vásárolhatnak jegyeket az érdeklődők. A szervezők mindkét estére ugyanazzal a programmal készülnek.

A weboldalon mindemellett a BMW Fesztivál és a BMW Festival Night részletes menetrendje, valamint a programsorozat legfrissebb információi is megtalálhatók.

A BMW Fesztivál és a BMW Festival Night rövid áttekintése:

BMW Fesztivál (nappali események):

 • Ingyenes belépés
 • Három napon át tartó sokszínű élmény a müncheni Olympiaparkban
 • Főbb események:
 • A BMW VISION NEXT 100 tanulmányautó teljes életnagyságban megtekinthető lesz a BMW Welt „Future Exhibition” csarnokában
 • Családi album: színpadra gurul a BMW aktuális modellpalettája
 • A müncheni olimpiai stadion parkolójában a világ legnagyobb BMW Klubjai állítják ki guruló gyöngyszemeiket
 • Élő drift-show és drift-taxi a müncheni olimpiai stadionban
 • Interaktív, szórakoztató elemek rendkívüli élményzónája a müncheni Olympiaparkban
 • Nyitva tartási időpontok (még változhatnak):
 • Szeptember 9. péntek: 12:00 – 19:00
 • Szeptember 10. szombat: 10:00 – 19:00
 • Szeptember 11. vasárnap: 10:00 – 19:00

BMW Festival Night:

 • Jegyek kaphatók a bmw-festival.com weboldalon és a München Ticket jegyirodáiban
 • Sokszínű zenés centenáriumi showműsor világhírű előadókkal
 • szeptember 9-én és 10-én este
 • Mindkét este ugyanaz a program
 • Helyszín: a müncheni olimpiai stadion
 • Nyitás: 17:00
 • A showműsor kezdete: 19:30
 • A showműsor vége: 22:30

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés